علیرضا شایق مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، در بازید از نمایشگاه بزرگ کتاب ونرم افزارهای قرآنی کرمانشاه، به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: کتاب های حوزه معارف اسلامی و به طور خاص علوم قرآنی دو حوزه خاص و متنوع دارند که حوزه عمومی و تخصصی را در برمی گیرد.
وی تأکید کرد: نمایشگاه ها و کتابخانه ها باید به هر دو حوزه بپردازند یعنی هم در حوزه عمومی که اقشار مختلف مردم بتوانند از معارف و مفاهیم قرآنی استفاده کنند و هم در کنار آن کتاب های تخصصی در حوزه تفسیرعلوم قرآنی مورد نیاز دانش پژوهان را تأمین کنند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، با بیان اینکه این رویه باید در دیگر نمایشگاه هایی که برگزار می شود نیز رعایت شود، اظهار کرد: براساس نیاز سنجی های به عمل آمده باید هر دو حوزه را در شهر کرمانشاه و شهرستان های تابعه پوشش دهیم.
شایق، ابراز کرد: در حال حاضر به لحاظ تعداد کتابهای موجود در کتابخانه های عمومی استان از متوسط کشور پایین تر هستیم و تلاش داریم سرانه کتاب اعضاء کتابخانه ها را افزایش دهیم.
وی اعلام کرد: در حوزه کتابخانه های عمومی باید بیشتر به بعد عمومی بودن معارف قرآنی بپردازیم اما ما قصد داریم کتابخانه تخصصی علوم قرآن و معار اسلامی را در شهر کرمانشاه راه اندازی کنیم.
این مقام مسئول، بیان کرد: معتقدم بیشتر از اینکه مردم کتاب بخرند باید کتاب بخوانند.
شایق، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی موجود مردم توانایی زیادی برای خرید کتاب و قرار دادن آن در سبد کالای خانواده را ندارند و باید بیشتر به سمت فرهنگ امانت و به اشتراک گذاشتن کتاب رفته و آن را توسعه و ترویج بدهند.
وی ابراز خرسندی کرد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور نیز در این زمینه، بحث اشتراک گذاری کتاب، نذر و وقف کتاب و اهدای آن را پیش گرفته است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تصریح کرد: نفس برگزاری نمایشگاه خیلی موثر است چون ایجاد فضای کتابخوانی کرده و با عرضه آخرین انتشارات و یافته های فرهنگی، حتی اگر مردم خرید نکنند با نشر روز آشنا می شوند.
پایان پیام/
نظر شما