توجه به مفاهیم غنی اسلامی در ادبیات ایرانی

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان گفت: بسیاری از مفاهیم اسلامی در ادبیات غنی ایران به خوبی به چشم می‌خورند و شعرا و ادبای ایرانی این موضوعات غنی را دست‌مایه آثار فاخر خود قرار داده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب‌رضا ارضانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان شامگاه دوشنبه(۸ تیر) در مراسم تجلیل از برترین جوانان و نوجوانان عرصه فرهنگ و هنر اصفهان اظهار داشت: خداوند در قرآن به موضوع روح، بیش از جسم انسان توجه نشان می‌دهد و همواره بر موضوع تزکیه روح تأکید می‌کند.

 

وی افزود: خداوند با بیان اینکه از روح خود در بدن انسان دمیده، اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد و باید کاری کرد که در ماه رمضان، زمینه برقراری ارتباط با عالم الهی بیش از گذشته فراهم شده و این موضوع، به دلیل آن است که ماه رمضان، ماه میهمانی الهی است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، با بیان اینکه توجه به ادبیات غنی ایرانی اسلامی باید در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: ما در ادبیات غنی کشور خود، موضوعات مهمی را داریم که همواره مورد توجه قرار داشته اما امروزه این ادبیات رو به فراموشی رفته است.

 

وی ادامه داد: در جای‌جای قرآن کریم معادلات الهی مطرح شده‌اند و در ادبیات غنی ایران نیز این موضوع به خوبی نشان داده شده است که به عنوان مثال اقبال لاهوری، قرائت قرآن و صحبت کردن با خداوند را از معادلات الهی به حساب آورده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با بیان اینکه گرفتن روزه در ماه‌‌های رجب، شعبان و رمضان، سبب تضعیف تن و تقویت روح و جان می‌شود، بیان داشت: این موضوع نیز در ادبیات غنی ایرانی به خوبی دیده می‌شود و مولانا راه رشد و تعالی انسان را در تقویت روح و تفکیک آن از جسم عنوان کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: حالت معنوی انسان در لحظات نزدیک به افطار نشان می‌دهد که روح انسان به تعالی نزدیک شده و حالت روحانی پیدا می‌کند، بنابراین باید از این مواهب الهی در ماه رمضان به خوبی بهره برد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 469232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha