برگزاری دومین همایش ملی "بانوی فضیلت،حامی رسالت"/تجلیل از ۶ بانوی قرآن پژوه

خبرگزاری شبستان: دبیر کمیته بانوان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن دومین همایش "بانوی فضیلت،حامی رسالت" فردا ۹ تیرماه خبرداد.

ملیحه سادات موسوی، دبیر کمیته بانوان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت خدیجه(س) به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت:دومین همایش بانوی فضیلت، حامی رسالت به مناسبت بزرگداشت مقام شامخ حضرت خدیجه(س) سه شنبه 9 تیرماه در سالن خلیج فارس بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار می شود.

وی افزود: این مراسم با حضور مهمانان برجسته کشوربرگزار می شود که  میزبان 500 بانوی  قرآن پژوه هستیم. همچنین از 6 مقاله، پایان نامه و پژوهش برتر پیرامون شخصیت حضرت خدیجه(س) تجلیل به عمل می آید.

 دبیر کمیته بانوان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن عنوان کرد:گفتنی است قصد داریم تا مجموعه مقالات برگزیده را در مجلات بینات و بشارت که از تولیدات موسسه امام رضا(ع) است به چاپ برسانیم.

موسوی گفت: دومین همایش ملی «بانوی فضیلت، حامی رسالت» همزمان با برپایی نمایشگاه قرآن با هدف شناخت بهتر شخصیت والای حضرت خدیجه(س)  و معرفی ایشان به عنوان الگوی بانوان جامعه اسلامی برگزار خواهد شد.

 

او با اشاره به این که این مراسم سابقه طولانی دارد و در سال های گذشته با عنوان یادبود برگزار می شد افزود:   این بانوی بزرگ، حق زیادی به گردن همه دارد، زندگی ایشان سراسر الگو برای بانوان ماست، اما با کمال تاسف جامعه ما کمتر با این بانوی بزرگ آشنایی دارد. با اینکه خیلی بدهکار ایشان هستیم  و  وجوه مختلفی در زندگی این بانوی مکرم وجود دارد که می تواند الگوی زنان  دینی جامعه ما باشد اما  شاهدیم که کمتر به این وجوه پرداخته شده است.

 

موسوی همچنین به تکریم و تقدیر از افرادی که فعالیت هایی درباره حضرت خدیجه (س) انجام داده اند در این همایش اشاره کرد و گفت: سال گذشته و در ایام وفات حضرت خدیجه (س) و سخنرانی هایی درباره حضرت خدیجه (س)  برگزار شد و مقاله هایی نیز ارائه شد. این مسئله  زمینه ساز شد که امسال هم مسئولان نمایشگاه مقدمات برگزاری این همایش را فراهم کنند.

 

دبیر کمیته بانوان با بیان اینکه در این همایش از 6 نفر از افرادی که به نام حضرت خدیجه کبری خدمتی را برای خلق خدا انجام داده اند تکریم می شوند، گفت: در اغلب موارد، زمانی که روز وفات این بانو می رسد از افرادی که هم نام این بانو هستند سراغ گرفته می شود و از آنها قدردانی می شود؛ البته که این اقدام مناسب و مثبتی است که  دختر، بانو و همسری نامش خدیجه باشد اما مهمتر از «نام»، » مرام» است که باید به آن توجه شود. مرام حضرت خدیجه چه بوده است؛ چه اشخاصی این مرام را پی گیری می کنند و الگو قرار می دهند.

 

موسوی درباره فرایند شناسایی افراد برای تکریم در همایش گفت: در طول سال این فرایند پیگیری می شود؛ به عنوان مثال فردی که درمانگاهی به نام حضرت خدیجه (س) ساخته و خدمت به خلق می کند و یا مرکز خدماتی، فرهنگی و آموزشی به نام حضرت خدیجه راه اندازی کرده شناسایی و از آنها قدردانی می شود.

 

او ابراز امیدواری کرد که بتوانیم مرام حضرت خدیجه کبری را احیا کنیم و بتوانیم سال های آینده کنگره ای به نام این بی بی بزرگوار برپا کنیم.

پایان پیام/

کد خبر 469200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha