به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، صبح امروز (8 تیر) در دفتر حجت الاسلام ولی زاده، مدیر دبیرخانه کانون های مساجد استان البرز نشستی با حضور محمد حسینی، رئیس اداره سوادآموزی اداره کل آموزش و پرروش استان البرز و جمیله فلاح پیشه، کارشناس ساماندهی دوره های آموزش سواد آموزی با عنوان بررسی تفاهم نامه نهضت سوادآموزی با کانون های مساجد این استان برگزار شد.
در این نشست رئیس اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: طرح نهضت سوادآموزی از تاریخ 15 فروردین سال جاری متناوب با سال های قبل با رویکرد ثبت نام و آموزش دوره تحکیم سواد در سطح استان آغاز شده است.
این مسئول افزود: طرح تحکیم سواد با هدف پیشگیری از بازگشت به ریشه کنی بی سوادی، طی 200 ساعت آموزش که 70 ساعت آن حضوری است، اجرا می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر در سطح کشور سازمان نهضت سوادآموزی با 25 دستگاه تفاهم نامه دارد، که به استثناء این 25 دستگاه 26 دستگاه را خودمان شناسایی کردیم و کانون های فرهنگی هنری مساجد از جمله مهم ترین دستگاه های کلیدی در ریشه کن ساختن بی سوادی محسوب می شوند.
پیش بینی آمار بی سوادان استان البرز به یک و نیم درصد می رسد
حسینی با تشریح پرداخت حق الزحمه ای به آموزش دهندگان از پرداخت هزینه به آموزش پذیران در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: طبق سنوات سال گذشته برای هر فردی که متقاضی آموزش است، مبلغ قابل ملاحظه ای در نظر گرفته شده است، که بنابر قرار داد معینی که منعقد می شود، به افراد پرداخته می شود، در سال جاری طرح تصویبی نیز داریم که به هر سوادجو نیز مبلغی به عنوان هدیه و پاداش یادگیری اعطاء می گردد.
وی با بیان این مهم که تبلیغات تیزری در صدا و سیمای استان هم چنین پوسترهای آموزشی برای متقاضیان سواد آماده شده است، توضیح داد: شناسایی و ارجاع افراد بی سواد، و بحث تبلیغ و ترویج از موارد با اهمیتی است، که در خصوص آن از پتانسیل های صدا و سیما و گستردگی کانون های مساجد استفاده خواهیم کرد.
در خصوص آماربی سوادان در استان البرز اظهار کرد: طبق آمار سال 90 استان البرز 4 درصد بی سواد دارد، که پیش بینی ما برای سال جاری به یک و نیم درصد می رسد.
سواد موهبتی است، الهی
حجت الاسلام ولی زاده، مدیر دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز در سرفصل ابتدای این نشست با تامل بر این مهم که سواد موهبتی است، الهی گفت: ما از طرح شما استقبال می کنیم و معتقدیم مساجد و کانون های فرهنگی هنری در این خصوص از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار هستند.
این مسئول تصریح کرد: یکی از نکاتی که در این طرح اهمیت دارد، پرداخت به موقع تعّهدات است، که در جای خود لذّت کار را بالا می برد، و شوق ادامه کار را می دهد، و کانون های مساجد استان نیز چنان چه بر مبنای چارچوب و قالب معینی نسبت به این طرح تفاهم نامه اعمال نظر داشته باشید آماده همکاری است.
وی افزود: در زمینه جذب و شناسایی دبیرخانه کانون های مساجد استان البرز با ارسال پیامک و اطلاع رسانی به مدیران کانون های مساجد استان در توزیع بروشور و تبلیغ و ترویج این طرح اقدام خواهد کرد.
عضو شورای سیاستگذاری مساجد استان البرز تصریح کرد: هم اکنون 347 کانون فرهنگی هنری مساجد در سطح استان البرز فعال هستند، که در همایشی که با عنوان میثاق بسیج و کانون های مساجد در استان به زودی برگزار می شود، نسبت به این امر اطلاع رسانی بیشتر صورت خواهد گرفت.
پایان پیام/
نظر شما