به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، دکتر مرتضی هاشم زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری امروز (۷ تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه که با شعار «بیاید زندگی، اجتماع و هویت مان را بدون مواد بسازیم» در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرکرد برگزار شد گفت: متأسفانه مواد مخدر افراد و خانواده های زیادی را نابود کرد است و تولید و ورود این بلای خانمان سوز به کشور مردم و مسئولان را نگران کرده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یک میلیون و 300 هزار نفر معتاد به مواد مخدر در کشور وجود دارد افزود: این افراد بیش از ۵۰۰ تن مواد مخدر در کشور را مصرف میکنند که این آمار نگران کننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ایران متأسفانه نسبت به کشور های افغانستان، پاکستان، هند، روسیه و اروپا وضعیت نابسامانی در بحث مواد مخدر دارد.
هاشم زاده با اعلام اینکه روزانه ۷۰ نفر به مواد مخدر روی می آورند و هشت نفر هم جان خود را از دست می دهند گفت: همه این موارد در حالی اتفاق میافتد که بیش از ۶۰ در از جرائم مربوط به مواد مخدر است و به نوعی مواد مخدر باب گناهان کثیره شده است.
این مقام مسئول تغییر الگوی مصرف از سنتی به صنعتی، کاهش سن اعتیاد به ۲۰ سال و افزایش آمار زنان به مواد مخدر را سه نکته مهم دانست که مردم و مسئولین باید توجه بیشتری به آن ها داشته باشند.
هاشم زاده با اشاره به تغییر الگوی مصرف از سنتی به صنعتی ابراز کرد: مصرف تریاک، شیشه، کراک، هروئین، حشیش و کوکائین الگوی مصرف در کشور است که مورد صرف قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری کنترل این بلای خانمان سوز را نیاز به عزم ملی دانست و خاطرنشان کرد: مبارزه مستمر و فراگیر در همه ابعاد ازجمله نظامی، انتظامی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی می تواند کمک شایانی در کاهش مواد مخدر در وارد، تولید و توزیع دارد.
وی بابیان اینکه شورای مبارزه با مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری ماهانه و با حضور استاندار استان برگزار می شود افزود: اقدامات مناسبی در این خصوص صورت گرفته است که از ابتدای سال ۹۳ تا امروز ۱۷ جلسه برگزار شده است که طی آن ها به امورات مختلف درمان و نگهداری معتادین در مراکز MNT و کمپ های نگهداری پرداخته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری نظارت و بازدید از مراکز آموزشی را ازجمله برنامه های دانشگاه علوم پزشکی استان عنوان کرد و گفت: ۱۲ جلسه کمیسیون ماده ۱۲ در ارتباط با تأسیس مراکز، تعطیلی مراکز متخلف، کاهش سهمیه بعضی از مراکز متخلف و تمدید تعداد شیفت ها برگزار شده است.
پایان پیام/
نظر شما