به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در مراسم گرامیداشت شهدای هفت تیر که شب گذشته(6 خرداد) در حسینه حضرت ابوالفضل(علیه السلام) رشت برگزار شد، اظهار کرد: واقعه هفت تیر از حوادث مهم ربع قرن انقلاب بوده که در نوع خودش بی نظیر یا حداقل کم نظیر است.
وی اعلام کرد: اگر عمق و گستره انقلاب و یا نقش امام خمینی(رحمه الله علیه) در استحکام انقلاب نبود، با حادثهای مانند هفت تیر چیزی از انقلاب باقی نمیماند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه حادثه هفت تیر یک حادثه موردی و درگیری شخصی، قومی و قبیلهای نبود، گفت: حادثه هفت تیر تقابل بین دو جریان فکری است.
وی به این دو جریان فکری اشاره کرد و گفت: در یک طرف این تقابل شهید بهشتی و یارانش به عنوان نماد تفکر گفتمان نبوی، علوی و امام خمینی(رحمه الله علیه) و اسلام ناب و در طرف دیگر جبهه بنی صدر و منافقین به عنوان سمبل اندیشه انحرافی کفر و شرک و نفاق بود.
حادثه هفت تیر نتیجه نفاق در عرصه حاکمیت بود
سعیدی در خصوص بستر و عامل حادثه هفت تیر، اظهار کرد: حادثه هفت تیر نتیجه نفاق در عرصه حاکمیت و تلاش جبهه نفاق برای حذف جریان ولایت مدار بود.
وی در ادامه به نگاه قرآن کریم به موضوع نفاق پرداخت و اظهار کرد: از هزار و 500 آیه قرآن کریم درباره دشمنشناسی، 300 آیه درباره نفاق است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تاکید کرد: ضربهای که اسلام و انقلابهای توحیدی از نفاق خوردهاند از پدیده علنی شرک و کفر نخوردهاند.
وی به پیشینه تاریخی تقابل جریان ولایت مدار و نماینده گفتمان ناب اسلامی با جریان نفاق اشاره و اظهار کرد: تقابل پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله و سلم) با جریان ابوسفیان، امام علی(علیه السلام) و معاویه، شیخ فضل الله نوری و مشروطه خواهان غربی و آیت الله کاشانی و مصدق نمونههایی از این تقابل است.
تقابل شهید بهشتی و بنی صدر تقابل دو جریان ولایی و غربگرا بود
سعیدی یادآور شد: تقابل شهید بهشتی و بنی صدر تقابل دو جریان الهی و ولایی و تفکر سکولار غربگرا بود.
وی با اشاره به عوامل و ریشههای این تقابل تاریخی خاطرنشان کرد: اولین علت تقابل در این روند تاریخی در مورد ملاک مشروعیت است. در تفکر الهی مشروعیت منشا الهی داشته و در تفکر نفاق ملاک مشروعیت، قانون و مردم هستند.
نقش مردم تولید قدرت برای حاکمیت ولایت است
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه نقش مردم تولید قدرت برای حاکمیت ولایت الهی است، گفت: مردم نقشی در شانیت امامت ندارند.
وی قلمرو ماموریت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) را دومین علت تقابل جریان اسلام ناب و نفاق برشمرد و افزود: وظیفه پیامبراکرم(صل الله علیه و آله و سلم) تنها تبلیغ نبوده و اداره مردم هم جزء وظایف پیامبر است.
سعیدی اذعان داشت: وظیفه اداره مردم بعد از پیامبر تعطیل نشد و در عصر فقاهت بر عهده ولایت فقیه است.
وی قلمرو حکومت دینی را سومین عرصه تقابل جریان اسلام ناب و جبهه نفاق دانست و اظهار کرد: حکومت دینی صرفاً مامور تامین نیازهای مادی مردم نیست و توسعه دینی، اخلاق مداری و تلاش برای نهادینه شدن فرهنگی دینی در جامعه در قلمرو حکومت دینی است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه در تفکر نبوی و علوی، مشروعیت قانون و حاکمیت بر مردم الهی است، اظهار کرد: خداوند نظام هستی را آفریده و برای اداره مردم، دو نرم افزار ربوبیت تکوینی و ربوبیت تشریعی را تدارک دیده و ربوبیت تشریعی در قالب بعثت محقق شده است.
وی اضافه کرد: خالقیت و شارعیت قابل تفکیک نیست و کسانی که خدای خالق را قبول داشته و خدای شارع را قبول ندارند، قطعاً مشرک هستند.
ولایت امری فرازمانی و فرامکانی است
سعیدی، ولایت را امری فرازمانی و فرامکانی خواند و گفت: ولی فقیه در پیوستگی ولایت رسول اکرم(صل الله علیه و آله وسلم) و ائمه معصومین(ع)، هم ترازی اختیارات، اشتراک در نصب، هم ترازی در ماموریت و همسانی در تبعیت همسانی دارد.
وی با بیان اینکه اگر حکم پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله وسلم) لازم الاجرا است، حکم ولی فقیه هم لازم الاجرا است، گفت: اگر ولی فقیه تاکید بر نخریدن جنس خارجی، صرفه جویی در مصرف آب دارد امرشان لازم الاجرا است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اختلاف اندیشه شهید بهشتی با بنی صدر و منافقین را بر سر تفکر و اعتقاد دانست و گفت: اگر اسلام و انقلاب و تداوم راه انقلاب را می خواهیم باید به اندیشه امام خمینی(رحمه الله علیه) و مقام معظم رهبری در عصر حاضر تکیه کنیم.
گفتنی است، رونمایی از کتاب فرزند گیلان، یاور بهشتی، زندگی نامه شهید حسن عضدی از شهدای واقعه هفت تیر از دیگر بخشهای این مراسم بوده است.
پایان پیام/
نظر شما