به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله فرحزاد استاد اخلاق حوزه علمیه قم عصر امروز (6 تیر) در مراسم شام وفات حضرت خدیجه که با حضور اعضای کانونهای فرهنگی هنری خواهران مساجد استان قم در شبستان امام خمینی (ره) آستان مقدس حضرت معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به جایگاه و شخصیت حضرت خدیجه در زمان صدر اسلام، عنوان کرد: مال و ثروت حضرت خدیجه (س) و شجاعتهای امام علی (ع) از عوامل مهم در موفقیت پیامبر گرامی اسلام (ص) در زمان صدر اسلام بود.
استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) احترام زیادی برای حضرت خدیجه (س) قائل بود و تا زمانی که آن حضرت در قید حیات بودند، همسر دیگری اختیار نکرد.
حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد بیان کرد: حضرت ابوطالب (ع) عموی پیامبر در روز 26 رجب از دنیا رفت و حضرت خدیجه (س) نیز در همان سال در روز 10 رمضان از رحلت نمود و آن سال چنان به رسول خدا (ص) سخت که جبرئیل از سوی خداوند دستور هجرت به پیامبر (ص) داد.
وی تصریح کرد: حضرت خدیجه (س) در حد اعلای ایثار، گذشت و فداکاری بود، به طوری که سه سال در شعب ابی طالب همگام با پیامبر اسلام (ص)، رنج تحریمهای شدید را تحمل کردند.
کارشناسی دینی و مذهبی با اشاره به وصیت نامه حضرت خدیجه (س)، گفت: اولین وصیت حضرت خدیجه (س) به پیامبر اسلام (ص) درخواست بخشش بود، به طوری که در روایات آمده است که در روز قیامت گردنه ای وجود دارد و زن از آن گردنه عبور نمی کند، مگر این که همسرش از وی راضی باشد.
حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد افزود: دومین وصیت حضرت خدیجه (س) در خصوص حضرت فاطمه (س) بود که از پیامبر اسلام (ص) درخواست کرد که جای خالی او را برای حضرت فاطمه (س) پر کند.
وی عنوان کرد: حضرت خدیجه (س) سومین وصیت خود را به حضرت زهرا (س) فرمود و از پیامبر (ص) درخواست کرد تا پیامبر (ص) عبایی را که در زمان وحی به دوش میانداختند، کفن آن حضرت قرار دهد.
استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: زمانی که حضرت خدیجه (س) رحلت نمود، جبرئیل کفنی از پارچههای بهشتی برای حضرت خدیجه (س) فرستاد و آن حضرت با کفن بهشتی در قبرستان ابوطالب که امروز به مانند قبرستان بقیع غریب است، دفن شد.
پایان پیام/
نظر شما