حجت الاسلام محمدصادق عظیمی، مسئول غرفه غدیرشناسی در نهمین نمایشگاه قرآن و عترت خوزستان، از ثبت نام جهت برگزاری کارگاه های غدیرپژوهی خبر داد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: مؤسسه غدیرشناسی مؤسسه ای است که برای گسترش و تبیین فرهنگ غدیر فعالیت می کند.
وی افزود: متاسفانه خطبه غدیر در بین مسلمانان و حتی در میان شیعیان نیز مهجور مانده و تصور عامه از مسئله غدیر این است که پیامبر(ص) حجاج را جمع کرد و دست امام علی(ع) را بالا برد و جمله «من کنت مولاه و هذا علی مولاه» را بیان کردند در حالی که پیامبر در این روز خطبه بسیار مفصلی خواندند که متن آن هم در کتب شیعه و هم اهل تسنن موجود است.
حجت الاسلام عظیمی، با بیان اینکه در این خطبه مسئله حاکمیت، امامت، مدیریت خود پیامبر(ص) بر جامعه، ضرورت مدیریت بر جامعه و دلایلی که باید بعد از پیامبر(ص) مدیریت جامعه ادامه یابد مطرح شده تصریح کرد: پیامبر(ص) در خطبه غدیر فرمودند که دستور الهی آمده که باید بعد از خودم امیرالمؤمنین(ع) را جانشین تعیین کنم.
وی با اشاره به اینکه در این خطبه ضمن بیان ویژگی ها، لیاقت ها و شایستگی های حضرت علی(ع) و معرفی جانشینی بعد از پیامبر(ص)، جانشینان امیرالمؤمنین(ع) تا امام دوازدهم نیز معرفی شدند اضافه کرد: پس از آن پیامبر(ص) از حجاج اقرار زبانی می گیرد و سپس دستور می دهد دو چادر آماده کنند و بیعت عملی گرفته می شود.
وی با بیان اینکه افراد علاقه مند به فرهنگ غدیر و تبلیغ، حوزویان، دانشگاهیان، فرهنگیان اعم از خواهران و برادران می توانند برای حضور در کارگاه های تخصصی غدیرپژوهی ثبت نام کنند ادامه داد: این کارگاه ها در چهار سطح اجرا و پس از برگزاری آزمون در هر سطح، گواهی پایان دوره به غدیرپژوهان داده می شود.
مسئول غرفه غدیرشناسی، با اشاره به اینکه غدیرپژوهان می توانند به تبلیغ بپردازند و علاوه بر پاسخگویی شبهات وهابیت و دشمنان ولایت و امامت، با تبلیغ و استدلال منطقی، آنها را به چالش می کشند اذعان داشت: ثبت نام از علاقه مندان آغاز شده و بنا داریم در در مرداد ماه کارگاه آموزشی را برگزار کنیم.
وی یاد آور شد: این دوره ها شامل آموزش تخصصی معارف شیعه و با محوریت پاسخ به شبهات امامت و ولایت بر اساس منابع معتبر شیعه و اهل تسنن است و به سه شیوه آموزش حضوری، آموزش مجازی(اینترنتی آنلاین) و آموزش غیرحضوری(ارسال بسته های آموزشی) انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه مؤسسه غدیرشناسی برای هر یک از گروه های درسی، 2 ساعت در هفته برنامه آموزشی خواهند داشت خاطر نشان کرد: هر یک از سطوح کارگاه غدیرپژوهی نیز مشتمل بر 30 ساعت آموزش در قالب 15 جلسه 2 ساعته است.
پایان پیام/
نظر شما