به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، هادی خامنه ای؛ دبیر کلی مجمع نیروهای خط امام (ره)، تشکیل ستاد هفته احزاب، ایراد شورای نگهبان به طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی، حضور قطعی حزب ندا در انتخابات برخی از عناوین اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
باشگاه خبرنگاران جوان: هادی خامنه ای در سمت دبیر کلی مجمع نیروهای خط امام (ره) ابقا شد
اولین نشست شورای مرکزی جدید مجمع نیروهای خط امام(ره) هفته گذشته، با پایان کار شورای مرکزی قبلی و پس از کنگره اخیر این تشکل اصلاح طلب برگزار شد.
بنا بر اعلام کمیته ارتباطات مجمع نیروهای خط امام در ابتدای این جلسه جهت انتخاب دبیر کل به صورت کتبی رای گیری به عمل آمد که به اتفاق آرا حجت الاسلام سید هادی خامنهای برای بار دیگر به دبیر کلی این تشکل انتخاب شد.
به همین مناسبت دبیر کل مجمع نیروهای خط امام ضمن تشکر از حسن اعتماد اعضای شورای مرکزی و اعضای سابق شورای مرکزی و همه اعضای این تشکل که در سالهای گذشته با وجود مشکلات و موانع مختلف به تعهد تشکیلاتی خود وفادار بودند، اظهار امیدواری کرد تا در دور جدید با همکاری و همراهی همه اعضا بتوان برای محقق ساختن اهداف و مرامنامه مجمع بیش از پیش تلاش کرد.
سپس اعضای کمیته های سیاسی، پشتیبانی، ارتباطات ،استانها و تشکیلات انتخاب شدند. همچنین تعدادی از حاضران تحلیلهای خود از وضعیت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور و موضوعات منطقه ای را بیان کردند.
مهر: تشریح برنامههای گرامیداشت شهدای حزب جمهوری/تشکیل ستاد هفته احزاب
در نشست خبری تشریح برنامه های بزرگداشت شهدای حزب جمهوری اسلامی و شهید بهشتی پیش از ظهر امروز یکشنبه با حضور دبیران کل جبهه اعتدال گرایان، جبهه اصلاح گرایان، جبهه ایستادگی و دبیرکل کانون یادآوران هفتم تیر برگزار شد.
در این نشست محسن صادقی، دبیرکل کانون یادآوران هفتم تیر با بیان اینکه این کانون از سال ۷۸ تاسیس شده و به عنوان یادگاران حزب جمهوری وظیفه خود را در راستای ترویج یاد و نام شهید بهشتی تعریف کرده است، گفت: تاکنون قدم های خوبی در این راستا برداشته شده است و امسال به نظرمان رسید از احزاب و شخصیت های سیاسی کشور برای شرکت در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر دعوت به عمل بیاوریم تا حضور فعال تری را شاهد باشیم که خوشبختانه تاکنون مورد استقبال همه شخصیت ها واقع شده است.
وی افزود: در گذشته سابقه پیشنهاد نام گذاری هفته احزاب وجود داشته است که در خانه احزاب مقرر شد تشکل های سیاسی نامگذاری هفته احزاب را پیگیری کنند.
صادقی با بیان اینکه حزب جمهوری اسلامی یک هفته پس از انقلاب در ۲۹ بهمن ۵۷ اعلام موجودیت کرد، ادامه داد: اعضای این حزب از مبارزین انقلاب بودند و تاسیس یک حزب فراگیر را به عنوان کانون نیروهای انقلاب موثر می دانستند. حزب جمهوری در تمام استان ها دفاتر خود را فعال کرد و تمام نیروهایی که به امام(ره) و انقلاب معتقد بودند فارغ از سلایق مختلف به این حزب پیوستند.
شورای نگهبان به طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی ایراد گرفت
طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی مصوب ششم خرداد مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ 27 خرداد شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، نظر شورا به شرح زیر اعلام شد:
1- در تبصره یک ماده یک، اطلاق ارجاع موارد مذکور به هیأت وزیران، مغایر اصل 85 قانون اساسی شناخته شد. همچنین روشن نیست چه چیزی تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
2- در بند (الف) تبصره 2 ماده 2، جهانبینی، مبانی فکری و عقیدتی نباید مخالف اسلام باشد و الاّ اشکال شرعی دارد؛ همچنین در تبصره 4 این ماده، باید به همه مواردی که در اصل 26 قانون اساسی آمده است، تصریح شود و الاّ مغایر اصل مذکور است.
3- در بند (پ) ماده 5، منظور از «دستگاههای امنیتی» روشن نیست؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد. همچنین اطلاق بند(ج) این ماده محرومیت عضویت اشخاص مذکور در مواردی که علت انحلال جرم نبوده باشد، مغایر اصل 26 قانون اساسی شناخته شد.
باشگاه خبرنگاران جوان: حضور قطعی حزب ندا در انتخابات
صادق خرازی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران درباره شکلگیری ائتلاف بین گروهها و احزاب زیرمجموعه جریان اصلاحطلبی اظهار داشت: ما هنوز در خصوص ائتلاف صحبت نکردهایم، اگرچه تمام هدفمان این است که اصلاحطلبان با یکدیگر متحد و هماهنگ شوند.
وی با تاکید بر اینکه حزب ندا به صورت جدی برای شرکت در انتخابات برنامه دارد و حضورش در انتخابات قطعی است، افزود: سعی میکنیم ندا نمایندههایی در تمام حوزهها داشته باشیم.
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه نوع گفتمانی که امروزه در مجموعه اصلاحات دنبال میشود رضایتبخش است، ادامه داد: اعضای جریان اصلاح طلبی به منطق مشترکی دست یافته اند که از این طریق میتوانیم به آینده امیدوار باشیم، البته هنوز راه زیادی باقی مانده است.
آیت الله جنتی رئیس هيات مركزی نظارت بر انتخابات شد
در اجرای ماده ۳ آییننامه نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و تبصره ۱ ماده ۱ قانون نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی در اولین جلسه هیات مرکزی نظارت بر انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۳۹۴/۴/۳ : «آیت الله جنتی، آیت الله یزدی، محمدرضا علیزاده و سیامک رهپیک به ترتیب به عنوان؛ رئیس، نائب رئیس، دبیر و سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات» تعیین شدند.
پایان پیام/
نظر شما