به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در دومین نشست هم اندیشی احزاب، گروه ها و تشکل های سیاسی استان بیان کرد: اگر زندگی و حرکت های ما بر مبنای اعتقادات باشد، قطع یقین ماندگار می شود.
وی افزود: از نخستین روزی که جلسه هم اندیشی احزاب، گروه ها و تشکل های سیاسی در استان آغاز شد تاکنون 13 جلسه برگزار کردیم که 11 جلسه آن در سال 93 و 2 جلسه نیز در سال جاری برگزار شده است.
استاندار قزوین با اشاره به طرح مسئله اقتصاد مقاومتی در جلسات هم اندیشی احزاب استان اضافه کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی بحث مهمی برای کشور و استان قزوین به شمار می رود و جای خرسندی دارد که در جلسات هم اندیشی احزاب استان به مسائل اساسی استان پرداخته می شود.
وی افزود: در چارچوب نظام دیدگاه های مختلفی وجود دارد اما در پرتو آن باید به مسائل اساسی بپردازیم و مباحث مختلف را شخصی نکنیم.
روزبه عنوان کرد: احزاب باید دیدگاه های خود را در مورد اقتصاد مقاومتی بیان کرده و راهکارهایی که به ذهنشان خطور می کند را پیشنهاد دهند تا بتوانیم با هفکری یکدیگر در راستای توسعه استان گام برداریم.
وی تصریح کرد: باید رویکرد منطقه ای نسبت به مسئله اقتصاد مقاومتی داشته باشیم که برای این مهم در گام نخست باید مفهوم و راهکارهای مقاوم سازی اقتصاد را احصا کنیم؛ اقتصاد کشور اگر مشکلی داشته باشد قطع یقین این مشکل برای همه ماست بنابراین باید دغدغه های خود را در این جمع بیان کنیم.
استاندار قزوین اظهار کرد: استان قزوین ظرفیت های خوبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی دارد که نباید از آنها غفلت کنیم بنابراین باید موضوعات مختلف را در کنار یکدیگر قرار دهیم و احزاب نیز میتوانند با ورود به این موضوعات، دیدگاه های خود را مطرح کنند.
وی افزود: هم اندیشی احزاب با یکدیگر موجب میشود راهکارهای مختلف ارائه شود و این اقدام ما را به بلوغ فکری می رساند که میتواند منجر به توسعه و آبادانی استان شود؛ بحث های موسمی انتخاباتی مانند رعد و برق می آیند و می روند اما توسعه و آبادانی استان موضوعی است که فعالیت برای آن باید استمرار داشته باشد.
روزبه ادامه داد: باید سعی کنیم در استان قزوین در این حوزه پیشتاز شده و مسائل اساسی استان را در دستور کار قرار دهیم تا این موضوعات به مطالبه عمومی احزاب و گروه های سیاسی استان تبدیل شود، اختلاف سلیقه بین احزاب موجب رشد است و احزاب باید دنبال مسائل اساسی و کلیدی استان باشند.
وی اعلام کرد: اقتصاد مقاومتی به زبان ساده یعنی اینکه یک بنا را روی گسل زلزله به گونه ای بنا کنیم که زلزله آسیبی به آن نزند و این همان اقدامی است که کشور ژاپن انجام می دهد.
استاندار قزوین گفت: مدتی است در جلسات احزاب و گروه های سیاسی استان مسائل اساسی مطرح میشود که باید این موضوع را به فال نیک بگیریم، چراکه هماندیشی در مورد دغدغه های مشترک موضوع حائز اهمیت بوده و در رفع مشکلات استان اثرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: آغازکننده بحث اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری بود و این موضوع را در نشستی با نخبگان اقتصادی تبیین کردند؛ استان قزوین نیز در مدتی که بحث اقتصاد مقاومتی را آغاز کرده اقدامات خوبی انجام داده و موفقیت مطلوبی کسب کرده است.
روزبه عنوان: با توجه به پیشرفتهای خوبی که در حوزه اقتصاد مقاومتی در استان حاصل شده است باید گام های بعدی را محکم تر برداشته و امکانات لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی به صورت کامل را فراهم کنیم.
وی با اشاره به برخی از ظرفیت های استان در حوزه اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: استان قزوین جزو استان های تولیدکننده انگور و کشمش در کشور به شمار می رود اما هنوز کشمش سال گذشته روی دست کشاورزان مانده است در حالی که تا چند ماه دیگر کشمش تازه تولید می شود.
استاندار قزوین تأکید کرد: مرکز تحقیقات انگور کشور در تاکستان قرار دارد اما حتی یک کارخانه فرآوری انگور و کشمش در تاکستان نداریم و این نشان می دهد که رویکرد ما رویکرد اقتصاد مقاومتی در این حوزه نیست.
وی یادآور شد: مباحث و چالشهای استانی را باید در نشست های مختلف از جمله نشست هم اندیشی احزاب استان دنبال کنیم و با تبدیل این موضوعات به مطالبه عمومی در راستای رفع مشکلات و توسعه استان گام برداریم.
پایان پیام/
نظر شما