شب زنده داری و قرائت قرآن از نشانه های انسان متقی است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، در بیان اوصاف متقین، شب زنده داری و قرائت قرآن را از نشانه های متقین برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دفتر امام جمعه اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان همزمان با هفتمین روز ماه مبارک رمضان و در ادامه توصیف متقین، در شرح خطبه همام امیرالمؤمنین(علیه السلام) شب زنده داری و قرائت قرآن را از اوصاف متقین خواند و گفت: حضرت علی(علیه السلام) در خطبه متقین می فرمایند: اَمَّا اللَّيْلُ فَصافُّونَ اَقْدامَهُمْ تالينَ لاَِجْزاءِ الْقُرْآنِ يُرَتِّلُونَهُ تَرْتيلاً.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: یکی از عبادت های بزرگ الهی که می تواند در سازندگی انسان بسیار مؤثر باشد، نماز اول وقت و قرائت قرآن است که ترک آن ها نیز مخرب روح انسان است.

 

وی اظهار داشت: مروری بر احوال پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و ائمه معصومین (علیهم السلام) نیز گواه بر این موضوع است که مهم ترین عبادات اقامه نماز و قرائت قرآن است.

 

وی ماه رمضان را بهار قرآن دانست و با توصیه به قرائت قرآن به صورت ویژه در این ماه، گفت: برای شب های ماه رمضان نمازهای مستحبی بسیاری وارد شده است لیکن انسان باید در حدی به مستحبات بپردازد، که از عبادت دلزده نشود.

 

آیت الله طباطبایی نژاد تصریح کرد: در کتاب اصول کافی ”باب الاقتصاد فی العباده” وجود دارد که انسان را در عبادت کردن هم به میانه روی و حرکت بر اساس اعتدال دعوت می کند.

 

وی با اشاره به روایات افزود: عملِ نیکی که کم و مداوم باشد، از عمل نیکی که زیاد اما مقطعی و غیر مداوم باشد، بهتر است.

 

وی در بیان اهمیت قرائت قرآن اظهار داشت: در آیات ابتدایی سوره مزمل خداوند پیامبر را به قرائت قرآن توصیه می کند و می آورد: یَا أَیُّهَا الْمُزَّمِّلُ، قُمِ اللَّیْلَ إِلا قَلِیلا، نِصْفَهُ أَوِ انْقُصْ مِنْهُ قَلِیلا ، أَوْ زِدْ عَلَیْهِ وَرَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِیلا، که نشان از اهمیت قرائت و تدبر در قرآن دارد.

 

امام جمعه اصفهان، خواندن قرآن را دوای قلوب انسان ها دانست و افزو: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند: در قلب انسان زنگ پیدا می شود، همانطور که در آهن ایجاد می شود،سؤال می شود که این زنگ چگونه برطرف می شود، حضرت می فرمایند: با قرائت قرآن.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 467882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha