به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان شب گذشته (۲تیر) در تفسیر آیه ششم سوره فاطر، «إِنَّ الشَّیْطَانَ لَکُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا إِنَّمَا یَدْعُو حِزْبَهُ لِیَکُونُوا مِنْ أَصْحَابِ السَّعِیرِ» اظهار کرد: این آیه در خصوص دشمنی شیطان با انسان نازل شده است.
وی، با بیان اینکه شیطان از بدو خلقت انسان با وی دشمن شد، افزود: در ۶۳آیه قرآن نام شیطان و در ۱۱ آیه قرآن نام نیز نام ابلیس و در ۱۷آیه نیز نام «شیاطین» آمده است.
حجت الاسلام میرعمادی، با بیان اینکه به هرموجود سرکش شیطان گفته می شود، اظهار داشت: ابلیس همان شیطانی است که سرکشی کرد و از درگاه الهی طرد شد.
وی با اشاره به دشمنی شیطان با انسان از بدو خلقت، ابراز کرد: دشمنی شیطان با انسان از زمان آفریده شدن آدم و حاضر نشدن شیطان به سجده برای آدم آفریده شده از خاک آغاز شد.
نماینده ولی فقیه در لرستان، ادامه داد: پس از سرپیچی از فرمان الهی دلیل خود را این عنوان کرد که من از آتش و آدم ترکیبی از روح و ماده است و فساد میکند و خونریز است پس من به او سجده نمی کنم.
وی با بیان اینکه شیطان به دلیل سرپیچی از فرمان خداوند از درگاه الهی طرد شد، افزود: شیطان آن زمان سوگند خورد کاری کند همانگونه که خدا او را از درگاهش رانده است، انسان نیز از درگاه خدا رانده شود.
حجت الاسلام میرعمادی، با بیان اینکه شیطان به راهی متوسل می شود تا انسان را از درگاه الهی براند، خاطرنشان کرد: تنها راه مقابله با وسوسه های شیطانی تزکیه نفس، تقویت ایمان و یاد خداوند است.
وی ادامه داد: در قرآن کریم ایجاد اختلاف، تفرقه، دشمنی میان انسان ها، حسادت، شهوت، ترس و وحشت وهمچنین وسوسه مال حرام از جمله راه های شیطان برای گمراه کردن انسان ها آورده شده است.
حجت الاسلام میرعمادی، تاکید کرد: یاد خداوند و اخلاص عمل مهم ترین راه مقابله با شیطان است چرا که شیطان هرگز نمی تواند به بندگان خالص خداوند نزدیک شود.
پایان پیام/
نظر شما