حجت الاسلام والمسلمین سیدباقر میردامادی، نمایده آیت الله نوری همدانی، مدیر مدرسه حاج ابوالفتح و امام جماعت مسجد امام رضا علیه السلام تهران در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: روحانیون از بدو تحصیل علوم دینی تا بالاترین مراتب حوزوی یعنی مرجعیت، سربازان امام زمان(عج) و شاگردان امام صادق(ع) هستند به همین دلیل نمی توان کسوت آنان را شغل نامید.
وی با بیان اینکه آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع) مردم را به فراگیری علوم دعوت می کند، اظهار داشت: پیامبر (ص) می فرماید: فراگیری علم بر هر زن و مرد مسلمانی واجب است. بنابراین روحانیون که خود را وقف فراگیری علوم دینی می کنند ضمن عمل به این روایت، تمام فعالیت و کارشان عبادت است.
شهید بهشتی، دفتر کارش را معبد می دانست
امام جماعت مسجد امام رضا علیه السلام تهران با بیان اینکه شهید دکتر بهشتی می فرمایند: من دفتر خود را معبد می دانم زیرا خود را وقف خدمت به مردم در مسیر اسلام کرده ام، خاطرنشان کرد: اینکه ایشان چنین تعبیری درباره دفتر محل کارشان فرمودند به معنی اهمیت و فضیلت کار روحانیون و مبلغین است.
وی افزود: پیامبر (ص) به امیرالمومنین فرمودند اگر یک نفر را ارشاد و هدایت کنی ثوابش بیشتر از تمام چیزهای که خورشید به آن می تابد. لذا روحانیون در مسیر ارشاد مردم، مهترین فعالیت عالم را دارند.
کار روحانیون، عبادت است
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی، فعالیت یک روحانی در اداره یک مسجد و یا به عنوان یک مبلغ یا سایر فعالیت ها را عبادت دانست و تصریح کرد: بنابراین درآمد روحانیون به اقتضای کار آنها پاک ترین درآمدهاست. یکی از بزرگان چند سال در مجلسی منبر می رفت و هر سال در روز آخر،صاحب مجلس پاکت ایشان را می داد اما سالی چند روز پس از پایان برنامه، پاکتش را دادند. علت را که پرسید، صاحب مجلس گفت: بنده دو درآمد دارم که یکی شبهه ناک و دیگری کاملا حلال است؛ لذا خواستم پولی را که برای امام حسین خرج می کنم کاملا حلال باشد لذا منتظر ماندم تا با دریافت درآمد حلال ترین کارم، پاکت شما را بدهم.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت فراگیری علم و دانش در کنار رعایت تقوا و زهد توسط روحانیون، گفت:
آن را که علم و دانش و تقوا مسلم است هر جا قدم نهد قدمش خیر مقدم است
کس را به مال نیست بر اهل کمال، فخر علم است آنچه مفخر اولاد عالم است
جاهل به روز فتنه ره خانه گم کند عالم چراغ جامعه و نور عالم است
پایان پیام/
نظر شما