به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، داود احمدى(29 خرداد) در نشست خبری در قشم اظهارداشت: طرح ساماندهى و شناسایى فعالان صنایع دستى در قشم با ارایه آموزش هاى لازم و برنامه حمایتى از آنان در برنامه کارى سال 90 این مدیریت قرار گرفته است.
وى با اشاره به فعال بودن نزدیک به پنج هزار هنرمند قشمى در رشته هاى مختلف صنایع دستى افزود: با ساماندهى و شناسنامه دار کردن فعالان هر رشته از هنرهاى صنایع دستى مى توان نسبت به ارایه خدمات بهتر به هنرمندان هر رشته برنامه ریزى کرد.
مدیرکل صنایع دستى سازمان منطقه آزاد قشم گفت: پنج روستاى سلخ، لافت، برکه خلف، شیب دراز و سهیلى به عنوان روستاهاى هدف طرح ساماندهى و آموزش انتخاب شده اند و هنرمندان روستاهاى مجاور با مشارکت شوراى هاى اسلامى مى توانند از خدمات این طرح استفاده کنند.
وى، هنر زنان و مردان قشمى در خلق آثار صنایع دستى را یک اثر و یادگار بیادماندنى توصیف کرد و بیان داشت: مردم قشم باید به این توانمندى خود افتخار کنند و با حفظ و توسعه این صنعت در انتقال آن به نسل جدید نیز تلاش نمایند.
احمدى اذعان کرد: گلابتون دوزى، سوزن دوزى، خوس دوزى، زرى بافى، شک بافى، گلیم بافى، حصیر بافى، ارایه اشیاء کاربردى با استفاده از سیس خرما، ماکت سازى لنج، تور بافى، ساخت اشیاء مختلف با استفاده از صدف و ساخت عود، بخشى از هنر دست زنان و مردان صنعتگر قشمى است.
پایان پیام/
نظر شما