خبرگزاری شبستان// ماه رمضان، ماه ضیافت الهی و زمانی مناسب برای دلجویی از نیازمندان و ایتام است. دلجویی و دستگیری از نیاز مندان و نشستن در کنار آنها، در کنار سفره افطار، افطاری که طعم سادگی و عشق و محبت دارد جزیی از فرهنگ ماست.
در ماه رمضان که ماه نزول رحمت وآمرزش است باید علاوه بر دعا و نیایش به درد دل نیازمندان نیز رسید و به دلجویی و سرکشی از این عزیزان پرداخت.
اعمالی در ماه رمضان وجود دارد که اگر به آنها عمل شود تضمین کننده سعادت دنیا و آخرت است و این فرصتی استثنایی برای بندگان است تا از آن استفاده کنند یکی از این اعمال دستگیری از نیازمندان است که همه باید در این راه تلاش کرده و با دستگیری و دلجویی از نیازمندان به رفع مشکل آنها بپردازیم.
نیازمندان و یتیمان اقشار مهمی در جامعه هستند که باید در این ماه با برکت به یاری و دلجویی از آنان بپردازیم و در کنار آنان نشسته و به درد دل آنها گوش دهیم.
یتیم نوازی از تاکیدات دینی و بزرگان
رسول خدا (ص) در رابطه با یتیم نوازی فرمود: خدا بر نیکی به یتیمان به سبب جدایی آنان از پدرانشان ترغیب فرمود، پس هر کس از آنان حفاظت کند خدا از وی حفاظت میکند.
امیر مومنان (ع) هم فرمود: خدا را، خدا را درباره یتیمان در نظر داشته باشید تا مبادا دهانشان از غذایتان محروم شود و در حضور شما تباه شوند.
رسول خدا (ص) فرمود: برترین خانههای شما خانهای است که در آن به یتیمی نیکی میشود و بدترین خانههای شما خانهای است که در آن بر یتیم بدی میشود.
در ماه رمضان شاهد برپایی سفره های افطار و اطعام در جاهای مختلف هستیم و امیدواریم بتوانیم با فرهنگسازی در این حوزه، برپایی سفرههای افطاری ساده و به دور از تجملات را در سطح استان شاهد باشیم و بر سر این سفرها ایتام و افراد محروم را بیشتر ببینیم.
باور کنید می شود با نان و پنیر و خرما افطاری داد و ثواب جمع کرد و بریز و بپاش ها را کمتر کرد و دستی از کسانی بگیریم که شاید خودما نیز روزی به کمک انان محتاج شویم.
افطاری حتما کباب و جوجه و بختیاری نیست که فقط سی تا چهل نفر بخورند افطاری همان نان و خرمایی است که حضرت علی علیه السلام آن را با یتیمان تقسیم می کرد و با شادی آنان شاد می شد و خدا را شاکر بود.
در ایام ماه مبارک رمضان مدیران ومسئولان به ویژه مسئولان بهزیستی و کمیته امداد که جامعه هدف آنها بیشتر ایام و نیازمندان هستند با کمک خیرین و نیکوکاران به برپایی سفره های اطعام برای نیازمندان می پردازند.
شامگاه گذشته در پنجمین شب از ماه مبارک رمضان شاهد همدلی مدیر کل بهزیستی با فرزندان بهزیستی در ضیافت افطار بودیم سفره ای که سر و ته آسمانیشان را به زمین و زمان وصل نکرده بودند.
بهروز رفیعی، مدیر کل بهزیستی استان مرکزی و جمعی از مسئولان و پرسنل این سازمان با حضور در ضیافت افطاری مرکزشبه خانواده ثامن از فرزندان بهزیستی دلجویی کرد و در کنار آنها بر سر سفره افطار نشستند.
بهزیستی یک نهاد حمایتی با هدف خدمت به محرومان است
رفیعی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی یک نهاد حمایتی است که با هدف خدمت به نیازمندان و محرومین جامعه فعالیت می کند، افزود: شایسته است در ماه رحمت و برکت الهی بهترین خدمت به جامعه هدف ارائه شود.
وی بر توجه هر چه بیشتر به کودکان بی سرپرست تاکید کرد و ادامه داد: باید با تمام توان به رفع مشکلات این عزیزان پرداخت و آنها را همچون فرزندان خود عزیز بشماریم.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: این عزیزان از پتانسیل و استعداد فراوانی برخوردارند و باید در راستای شکوفا سازی استعداد این عزیزان و استفاده از پتانسیل آنها تلاش کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: تربیت صحیح و عاقبت بهخیر شدن هر کدام از این کودکان نیازمند برنامه و کار مستمر است و تمامی ما در سرنوشت این کودکان سهیم هستیم.
مديركل بهزيستي استان مرکزی با اشاره به رديف سني فرزندان بهزيستي ادامه داد: فرزندان بيسرپرست يا فاقد سرپرست از زمان شيرخوارگي تا سن ازدواج براي دختران و سن سربازي براي پسران به طور شبانه روزي مورد پذيرش، مراقبت و پرورش قرار دارند، ضمن اينكه بعد از ازدواج ارتباط ما با آنها همچنان مستمر است.
پایان پیام/
نظر شما