به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، سیدهادی طالبیان صبح امروز (29 خرداد) در این نشست خبری ضمن اعلام نهایی شدن تدوین برنامه جامع اوقات فراغت استان اذعان داشت: این برنامه برای تصویب نهایی به ستاد ساماندهی امور جوانان استان ارسال می شود.
وی همچنین از اجرای طرح آزمایشی تهیه شناسنامه فراغتی دانش آموزان مقطع تحصیلی اول راهنمایی در مشهد همزمان با آغاز سال تحصیلی خبر داد و افزود: اجرایی شدن این طرح که مطالعات ان حدود یک و نیم سال طول کشیده است به برنامه ریزی مسوولان در حوزه جوانان و غنی سازی اوقات فراغت آنان جهت می دهد.
مشاور استاندار و مدیرکل امور جوانان خراسان رضوی گفت: در انتهای مرداد سال جاری سامانه اطلاع رسانی فراغت استان بر روی وب قرار می گیرد و پس از شناسایی توانمندی ها، علایق و نیازهای فراغتی دانش آموزان توسط مشاورین، نوجوانان می توانند با مراجعه به این سامانه نسبت به رفع نیازهای فراغتی خود برنامه ریزی کنند.
مدیرکل امور جوانان خراسان رضوی تصریح کرد: 38 دستگاه در حوزه فراغت مشغول هستند که طبق اطلاعات تحویلی به دبیرخانه اداره امور جوانان استان و ارزیابی های صورت گرفته اقدامات هیچ دستگاهی در سال گذشته حائز رتبه اول نشد ولی اداره کل های آموزش و پرورش و تربیت بدنی، جمعیت هلال احمر، نهاد کتابخانه های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان حائز رتبه دوم تا ششم شدند.
وی خاطر نشان ساخت: امسال علاوه بر بودجه های مصوب دستگاه ها، یک میلیارد تومان اعتبار برای حوزه فراغت دانش آموزان در نظر گرفته شده که با توجه به نقش کلیدی آموزش و پرورش، 270 میلیون تومان از این بودجه به این اداره کل و در قالب چهار برنامه تخصیص یافته است.
سید وحید موسویان، مدیرکل امور اجتماعی و سازمان های مردم نهاد استانداری خراسان رضوی نیز درادامه گفت: تقویت روحیه همگرایی و مسوولیت پذیری و نیز ارتقای سلامت روانی در کنار افزایش سلامت جسمی از جمله دست آوردهای توجه به اوقات فراغت و غنی سازی آن محسوب می شود.
وی افزود: اوقات فراغت فرصتی است که با غنی سازی آن بخش مهمی از آسیب های فرهنگی و اجتماعی جامعه کاهش می یابد و در این میان نقش نهادهای تربیتی و خانواده در این خصوص از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
موسویان با بیان اینکه تمام لایه های فکری و فرهنگی نسل جوان مورد تهاجم جنگ نرم دشمن قرار گرفته است، تصریح کرد: توجه به فرهنگ غنی و جامع اسلام و تقویت روحیه جهادی عاملی است که می تواند با این تهاجم مقابله کند.
وی خاطر نشان ساخت: با برنامه محوری و حمایت از برنامه های مستمر، علمی و دقیق در حوزه فراغتی جوانان می توان به تحقق اهداف و آرمان های انقلاب و مقام معظم رهبری، رشد فکری و فرهنگی جامعه، ایجاد نشاط اجتماعی و تعالی جسمی و خدمتگزاری به قشر محروم کمک شایانی کرد.
مدیرکل امور اجتماعی و سازمان های مردم نهاد استانداری خراسان رضوی گفت: سیاست گذاری و مدیریت منظم در حوزه فراغت جوانان، تامین اعتبار، توزیع متناسب آن با برنامه ها، نظارت و ارزیابی دقیق در حوزه اثربخشی برنامه ها و حساس سازی نخبگان و خانواده ها از جمله مواردی است که به عنوان یک راهبرد در این حوزه دنبال می شود.
موسویان با اشاره به مصوبه کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی استان اذعان داشت: بر اساس این مصوبه اداره کل امور جوانان خراسان رضوی به عنوان متولی برنامه های اوقات فراغت مامور به تدوین برنامه جامع اوقات فراغت شده است.
پایان پیام/
نظر شما