به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، خبرنگاران رسانه های همدان در طی تور یک روزه از شیرین سو بازدید کردند، خبرنگاران پس از بازدید از موزه فسیل در شیرین سو به مکانی بسیار زیبا و جذاب که نیازمند جذب سرمایه گذار است رفتند.
تالاب شیرین سو یکی از زیبا ترین تالاب های شهرستان کبودراهنگ و استان همدان محسوب می شود که بخش لذت بخش بازدید خبرنگاران را می توان تالاب شیرین سو نام برد.
این تالاب در شمال غرب استان همدان در فاصله ۴۰ کیلو متری شهرستان کبودرآهنگ و در کنار شهرشیرین سو واقع شده است.
وسعت محدوده این تالاب در حدود ۳۰۰ و وسعت دریاچه آن ۴۴ هکتار است، این تالاب دارای منابع آبی متعدد از جمله چشمه های همیشه جوشان و رودخانه های فصلی هم جوار است که به خاطر این حوزه های آبریز دائمی و میزان آبدهی بالای آنها و شیب مناسب و رطوبت نسبی براساس مطالعات تخصصی و علمی به لحاظ شاخص های اقلیم گردشگری بویژه در فصل های بهار وتابستان دارای شرایط ایده ال و رتبه عالی است.
طی سالهای اخیر که حجم کم بارندگی ها صدمات جدی را بر تالابها وارد نمود این تالاب خوشبختانه به لحاظ شرایط منحصر به فردی که دارد همچنان پر آب و استوار پابرجا است.
این مکان زیبا همه ساله پذیرای انواع گونه های نادر جانوری بویژه بیش از ۵۰ نوع ازپرندگان مهاجر می باشد که به زیبایی آن، صد چندان افزوده است، این آبگیر زیبا هر هفته میزبان علاقه مندان زیادی است که برای ماهیگیری و ثبت یک روز خاطره انگیز جذب آن می شوند.
اما از ویژگیهای بسیار ممتاز این تالاب قرار گرفتن در حد فاصل دو غار بزرگ و دیدنی دنیا یعنی علیصدر و کتله خور و در مجاور بودن مرکز شهر با امکانات و زیر ساختهای کافی است .
به ویژه واقع شدن در مسیر چهاربانده زنجان-همدان که استانهای شمال غرب را به غرب و پایتخت کشور متصل خواهد کرد، موقعیت ویژه ای را به آن بخشیده است.
کلیه مسئولان و اهالی منطقه دستان سرمایه گذاران رابه گرمی فشرده و آمادگی هر گونه همکاری و حمایت از ایشان برای مشارکت در توسعه این مکان توریستی و رفاهی رادارند.
فعالیت بیش از 3 هزار قالی باف در شیرین سو
مهدی سعادتمند، بخشدار شیرین سو در جمع خبرنگاران گفت: شهر شیرین سو در سال ۱۳۷۹ از یک روستا به یک شهر در تقسیمات کشوری تبدیل شد و اولین شهردار آن نیز در این سال شروع به فعالیت کرد.
وی افزود: مهمترین فعالیت های انجام شده مردمان این شهر کشاورزی، دامداری و قالی بافی میباشد.
وی تصریح کرد: شهرستان کبودراهنگ دارای بیش از 6 هزار قالی باف می باشد که بیش از 3 هزار قالی باف در شیرین سو به فعالیت می پردازند.
سعادتمند خاطرنشان کرد: از جمله صنایع دستی این شهر میتوان فرش نفیس مهربان را نام برد که از قدمت زیادی برخوردار است.
وی گفت: فسیل های بیست میلیون ساله که از کوه یاستی داغ کشف شدند که در حال حاضر در موزه شهرداری نگهداری می شوند.
بخشدار شیرین سو اظهار کرد: امروزه گردشگری به یکی از مهمترین فعالیتهای سود آور اقتصادی در جهان تبدیل شده و بی تردید این صنعت در عصر آتی یکی از شاخص های اصلی اقتصادی هر کشوری خواهد بود.
وی ابراز کرد: محیط های طبیعی به ویژه تالاب شیرین سو به عنوان زیباترین مظاهر حیاتی در این عرصه قابل توجه است که مامن پرندگان مهاجر می باشد.
گفتنی است: قدمت این شهر و شکوفایی منطقه مهربان را به دوره ایلخانی تخمین می زنند که در آن زمان سلطانیه پایتخت ایلخانان بوده هم چنین عده ای از اهالی این شهر را ایلهایی که در کوچ بودهاند تشکیل می دهند که این ایلات از عشایر قشقایی و افشاری بوده اند که در این منطقه یکجا نشین شده اند و این ایل ها در کنار چشمهای که در کنار این شهر جریان داشته و گویا دارای آب شیرین و گوارایی بوده سکنی گزیده و بدین ترتیب شیرین سو به وجود آمده است.نام قدیم شیرین سو (کهرآباد) نام دارد.
پایان پیام/
نظر شما