به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین، سالار قاسمی بیان کرد: در این طرح برخی از مدارس به عنوان مدرسه وابسته به حوزه های علمیه تعریف شده و تامین فضا، نیروی انسانی و منابع مالی نیروی انسانی رسمی به عهده آموزش و پروش و اعزام و تامین هزینه مالی مبلغان دینی وهمچنین نظارت و ارزیابی مدارس به عهده حوزه علمیه است.
وی ادامه داد: هدف از اجرای طرح امین حضور مبلغ دینی برای تعلیم و تربیت دینی بر اساس تعالیم اسلامی، تقویت باورهای دینی و اعتقادی و پاسخگویی به سوالات شرعی، ارائه مشاوره های مذهبی و ایجاد نشاط معنوی در فوق برنامه ها است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: بستر سازی برای رشد علمی و معنوی دانش آموزان با بهره مندی از توانمندی های حوزه های علمیه به منظور نهادینه کردن باورها و رفتارهای اساسی دینی در وجود آنان از دیگر اهداف این طرح است.
وی عنوان کرد: این طرح در سال تحصیلی 94-93 در 24 مدرسه اجرا شده است، این طرح شامل مدارس همه دوره های تحصیلی می شود و با توجه به نظر معاونت تبلیغ حوزه علمیه و علاقه مندی مبلغان، مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش انتخاب می شوند.
قاسمی توضیح داد: در سال تحصیلی 94-93 ، تعداد هفت مدرسه ابتدایی و 17 مدرسه متوسطه در مجموع 24 واحد آموزشی زیر پوشش این طرح قرار گرفتند و 23 نفر شامل 19 نفر خواهر و 4 نفر برادر به عنوان مبلّغ در مدارس فعالیت کردند.
وی با اشاره به وظایف مبلغان اظهار کرد: وظایف مبلغان طبق دستورالعمل شامل حضور منظم و فعال در مدرسه، اجرای برنامه در مناسبت های مذهبی و ملی، توجیه معلمان و معاون پرورشی برای اجرای طرح تربیتی و فرهنگی، اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مدرسه و احیای امور مذهبی در مدرسه و جهت دادن برنامه ها در راستای امور مذهبی و دینی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در پایان یادآور شد: اجرای این گونه طرح ها در مدارس در راستای ارتقای دینی و معنوی دانش آموزان است و امید است در آینده نیز با مشارکت نهادها و دستگاه ها اجرای برنامه های آموزش و پرورش بهتر و مطلوب تر اجرا شود.
پایان پیام/
نظر شما