به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، محمد علی نجفی، استاندار گیلان امروز(31 خرداد) به مناسبت روز بسیج اساتید در سالن اجتماعات استانداری گیلان در جمع اساتید بسیجی اظهار کرد: استفاده از ظرفیتهای بسیج در عرصههای مختلف در پیشبرد اهداف اجتماعی کشور حائز اهمیت بوده است.
وی با بیان اینکه تقویت علم، تعلیم و ترویج و ترغیب، چهار عنصر اصلی پیشرفت علم در جامعه است گفت: اساتید در این میان نقش اصلی را در دانشگاهها برعهده دارند چرا که به طور مستقیم با جوانان برخورد داشته و میتوانند با جهت دهی به دانشجو زمینه پیشرفت جامعه و دانشجویان را فراهم کنند.
این مقام مسئول به ارتباط مستقیم دانشگاه و توسعه پرداخت وافزود: ارتباط مسئولان امر با دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی میتواند روند توسعه را افزایش دهد.
نجفی اذعان کرد: با بهرهگیری از نظرات و نقدهای دانشگاهیان میتوان زمینه پیشرفت در بخشهای مختلف و حل معضلات و موانع بهره برد.
وی با اشاره به اینکه اساتید در نقش مدیریتی نقش ویژهای را ایفا میکنند خاطرنشان کرد: مراکز دانشگاهی و آزمایشگاه و غیره در جامعه گسترش یافته است که در کنار افزایش مراکز میباید علم مقابله با مشکلات و موانع جامعه ارتقاء یابد و نباید کیفیت را فدای کمیت کنیم.
استاندار گیلان به برنامه ششم پرداخت و تصریح کرد: مدیریت آب، آمایش سرزمین، احیاء جنگلهای هیرکانی و کشاورزی از جمله برنامههای مهم توسعه استان است.
نجفی به کشاورزی گیلان اشاره و اذعان کرد: در هیچ جای دنیا نمیتوان کشوری را شناسایی کرد که با زمین کشاورزی نیم هکتار زندگی کند این موضوع یکی از مقولههای مهمی است که استان گیلان را زیر فقر در کشور شناخته شده کرده است.
وی تصریح کرد: گیلان دارای ظرفیتهای بالای گردشگری است که اگر مسئولان امر به مدیریت و هدایت این بخش بپردازند بسیاری از موانع بیکاری در استان مرتفع خواهد شد.
این مقام مسئول به مدیریت و کمبود آب پرداخت و گفت: گوهرود و زرجوب دو رودخانه بسیار مهم گیلان است که برای ترمیم این رودخانه برای نخستین بار امسال 50میلیارد تومان پیش بینی شده است.
استاندار گیلان در ادامه خاطر نشان کرد: با مدیریت آب باران در رودخانههای استان از شهریور تا بهمن ماه هرسال که فصل بارندگی است میتوان از کمبود آب کشاورزی در استان جلوگیری کرد.
نجفی با تاکید بر توسعه بر مبنای دریا محوری در گیلان اظهار کرد: توجه به ظرفیتهای دریایی در زمینه تفریحی و سفر در روند توسعه و ایجاد اشتغال بسیار حائز اهمیت است.
وی در پایان به کارگاه ها و کارخانههای رها شده اشاره و اذعان کرد: یک هزار و 350 کارخانه و کارگاههای تولیدی رها شده در گیلان شناسایی شده است که تا کنون 34درصد از این موارد بعد از بررسی و پیگیریهای لازم، راه اندازی شده است.
پایان پیام/
نظر شما