مدیران ملزم به حذف نارسایی دستگاه های اجرایی هستند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل بازرسی خراسان شمالی گفت: نارسایی هایی در دستگاه های اجرایی استان وجود دارد که مدیران ملزم به حذف این نارسایی ها هستند، چرا که توجه نکردن به این امر، به منزله ارتکاب جرم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، مسعود صفری، مدیرکل بازرسی خراسان شمالی، امروز(30خرداد) در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته 178 پیشنهاد اصلاحی برای دستگاه ها به منظور حذف نارسایی های موجود در سیستم اداری داشتیم که مدیران ملزم به انجام آن هستند، چرا که توجه نکردن به پیشنهادات اصلاحی سازمان بازرسی و نظارت به منزله ارتکاب جرم است.

سال 93، 44 گزارش موردی هشدار دهنده به دستگاه های اجرایی استان ارسال شد که مدیران می بایست به آن توجه می کردند و در صورت بی توجهی مدیر دستگاه و قانع نشدن سازمان بازرسی، تخلف و جرم محرز می شود.

وی از شروع به کار سازمان بازرسی و نظارت استان از سال 88 خبر داد و اظهار داشت: از روز انجام مناقصه تا اتمام پروژه دستگاه های اجرایی استان، بازرس ما نظارت و حضور دارد، به گونه ای که سال 93، 23 بازرسی برنامه ای و 252 بازرسی موردی داشتیم که مشکلات 94 پرونده از 252 پرونده حل شد.

صفری عنوان کرد: برگزاری جلسات آموزشی-توجیهی مدیران به مدت 308 ساعت، جذب 870 بازرس افتخاری و 38 بازرس پاره وقت در سال گذشته در راستای کاهش جرائم اداری در استان انجام شده است.

وی گفت: در بحث وصول مالیات و بررسی نحوه وصول مالیات بر ارزش افزوده هم نظارت داریم و افرادی هستند که مالیات پرداخت نمی کنند و گروهی هستند که مالیات می گیرند اما به دولت پرداخت نمی کنند که در همین زمینه با مسئولان مربوطه دوره هایی گذاشتیم تا این مشکل حل شود.

وی تصریح کرد: سازمان بازرسی و نظارت استان، در زمینه تولیدات و عرضه محصولات دارویی و بهداشتی هم نظارت دارد و با تمام توان در راستای حفظ سلامتی شهروندان با متخلفان برخورد می کند.

صفری با اشاره به اینکه در عملکرد دستگاه ها و شرکت های خصوصی خیلی نمی توانیم ورود کنیم، گفت: پروژه های نیمه تمام دستگاه های اجرایی استان فراوان است، به گونه ای که در سال گذشته در 406 مورد مناقصه حضور داشتیم و 400 تذکر به مزایده و مناقصه های برگزار شده ارسال شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هم در این نشست بیان کرد: متاسفانه برخی مسئولان، مدیران و مردم خراسان شمالی نمی دانند نظارت با ما نیست و تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی و صدور حکم است.

جودکی با اشاره به اینکه نظارت بر بازار و مبارزه با گران فروشی، کم فروشی، احتکار و... با سازمان صنعت، معدن و تجارت است، عنوان کرد: سال 93، 4هزار و 470 پرونده وارده و با احتساب پرونده های قبل، 4هزار و 504 پرونده مختومه داشتیم.

وی اظهار داشت: در 3ماه نخست امسال هم 811 پرونده وارده و 792 پرونده مختومه در تعزیرات حکومتی خراسان شمالی ثبت شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 466837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha