به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ محمدرضا جعفري خيرخواه، معاون اجتماعي پليس گيلان در همايش نكته هاي طلايي زندگي كه با حضور دكتر اسلامي در گيلان برگزار شد، مهمترين وظيفه پليس را ايجاد امنيت پايدار در جامعه دانست.
معاون اجتماعي پليس گيلان نقش ايجاد امنيت پايدار در جامعه را حساس و ويژه عنوان کرد و گفت: ايجاد امنيت پايدار نشان از نقش و حساسيت اجتماعي پليس بوده كه تعامل با ساير دستگاهها، مشاركت برون سازماني و همسو شدن ديگر نهادها و ارگانها، ميتواند در ايجاد اين زمينه بسيار مفيد و تاثيرگذار باشد.
معاون اجتماعي پليس گيلان با بيان اينكه نگاه پليس در سالهاي اخير، كاهش جرايم با ارتقاء سطح پيشگيري اجتماعي بدون استفاده از نيروي پليس بود افزود: سرمايه اجتماعي که در جامعه توليد ميشود با اطلاع رساني، مشاركت، آموزش همگاني و مشاوره ميتواند پيشرفت روز افزوني داشته و اين سرمايه گذاري در حوزه اجتماعي، امنيت پايدار در جامعه را به دنبال خواهد داشت.
سرهنگ جعفري خيرخواه با بيان اينكه پليس به تنهايي قادر به ايجاد امنيت نيست و كمك شهروندان الزامي است بيان داشت: مشاركت جمعي بهترين راهبرد مقابله با جرايم و آسيبهاي اجتماعي در جامعه است و پيشگيري از جرائم و آسيبهاي اجتماعي، مستلزم توسعه پايدار فرهنگي و توجه به فعاليتهاي مشاركتي است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي گيلان خاطرنشان كرد: يكي از راهكارهاي معاونت اجتماعي در اين حوزه برپايي مركز مشاوره آرامش است كه به صورت رايگان، تلفني و حضوري به مردم مشاوره داده ميشود.
وي با بيان اينكه 65 درصد پروندههايي كه در كلانتريها تشكيل ميشود منجر به مصالحه ميشود گفت: از تمامي شهروندان خواستاريم در تمامي مواردي كه نياز به مشاوره دارند به اين مراكز مراجعه كنند.
سرهنگ جعفري خيرخواه در پايان استفاده از ظرفيتهاي مردمي و نقش دادن به مردم در توليد و برقراري امنيت را اعتماد دانست و گفت: اين امر سبب مي شود مردم تعامل و ارتباطشان را با پليس بيشتر کنند.
غفلت صاحب کارت بانکی باز هم مشکل ساز شد
عامل برداشت اینترنتی غیر مجاز 30 میلیون ريالي در شهرستان رشت استان گيلان شناسایی و دستگير شد.
سرهنگ ايرج محمد خاني، رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات پليس گيلان گفت:در پي ارجاع يك فقره پرونده از دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان رشت به دادخواهي فردي مبني بر اينكه از حساب وي به صورت غير مجاز مبلغ 30 ميليون ريال برداشت شده، موضوع در دستوركار اين پليس قرار گرفت.
سرهنگ محمدخاني افزود: با تحقيقات از مالباخته و پي جويي فني و پليسي، عامل برداشت غير مجاز اينترنتي از حساب شاکي كه زنی 21 ساله اهل و ساكن شهرستان رشت بود، شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي دستگير شد.
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات پليس گيلان اظهار داشت: با توجه به ادله ديجيتالي كشف شده متهم به صراحت به جرم خود و اينكه با سوء استفاده از غفلت صاحب كارت بانكي و بدست آوردن رمز آن ، کارت را سرقت کرده و با فعال کردن رمز دوم،مبلغ 30 ميليون ريال به صورت غير مجاز از حساب اينترنتي شاكي برداشت كرده، اعتراف کرد.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان گيلان با بيان اينكه متهم با تشكيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مقام قضايي معرفي شد،از شهروندان خواست،در حفظ و نگهداري از کارت عابر بانک خود نهايت دقت و جديت را به خرج داده، هرگز اطلاعات مهم كارت بانكي خود نظير (شماره حساب، شماره كارت، رمز اينترنتي، 2CVV) را در اختيار ديگران قرار نداده، براي وارد کردن اطلاعات کارت بانکي خود هميشه از پروتکل امنhttps استفاده کنند، ازصفحه كليدمجازي براي واردكردن رمز اينترنتي استفاده نمايند، از فروشگاههاي اينترنتي داراي نماد اعتماد الكترونيك خريد کنند تا بدين ترتيب ضريب امنيت حساب بانكي آنها افزايش يابد.
تصادف 3 تاكسي در فومن 6 كشته و مجروح برجاي گذاشت
تصادف يك دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ تاكسي با يك دستگاه پيكان تاكسي و يك دستگاه پژو 405 تاكسي به سرنشيني 3 مسافر موجب مجروح شدن 6 تن و انتقال آنان به بيمارستان شدكه در پي آن راننده 37 ساله و سرنشين 60 ساله در پي شدت جراحات وارده فوت نمودند.
برپايه اين گزارش، برخورد يك دستگاه خودروي پرايد با عابرپياده در شهرستان تالش، موجب مجروح شدن عابر 43 ساله و انتقال وي به بيمارستان شد كه عابر به علت شدت جراحات وارده فوت کرد.
كارشناسان پليس عدم توجه به جلو رعايت نكردن سرعت مطمئنه را علت اين تصادفات عنوان كردند.
شنا در خارج از طرح سالمسازي باز هم قرباني گرفت
مرد 34 ساله كه در خارج از سالم سازي دريا در ساحل "حاجي بكنده" شهرستان رشت مشغول شنا بود، به علت عدم آشنايي به فنون شنا غرق شد.
برپايه اين گزارش، جسد اين فرد هنوز پيدا نشده و تلاش ها براي يافتن جسد وي ادامه دارد.
مراقب حفره های امنیتی پیام رسان های موبایلی باشید
سرهنگ محمدخانی، رئیس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان گيلان گفت: هر روز بر کاربران نرم افزارهای پیام رسان موبایلی افزوده می شود اما نکته ای که در کنار این اقبال روز افزون قابل تامل و تعمق است، عدم توجه به سطح دسترسی هایی است که کاربران هنگام نصب نرم افزار با دستان خود در اختیار سرویس دهندگان این قبیل از نرم افزارها می گذارند و بدین ترتیب زمینه ی نقض حریم خصوصی برای سرویس دهندگان پیام رسان های موبایلی نسخه خارجی به راحتی فراهم می گردد.
رئیس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان گيلان با اشاره به بررسی های صورت گرفته در خصوص یکی از این نرم افزار های پیام رسان گفت : خواندن لیست مخاطبان یا اطلاعات تماس ذخیره شده در گوشی، فعال کردن میکروفون، استفاده از دوربین دستگاه بدون اطلاع کاربر و ... نمونه ای از سطح دسترسی هایی است که سرویس دهنده جهت فعال سازی نرم افزار به آن نیاز دارد.
سرهنگ محمدخانی با بیان اینکه استفاده از نرم افزارهای پیام رسان بومی و ملی تولید داخل برای حفظ حریم خصوصی افراد و مقابله با تهدیدات و آسیب های جدی شبکه های اجتماعی مبتنی بر موبایل نسخه خارجی ضروری است، بر اهمیت حمایت از شبکه های اجتماعی مبتنی بر موبایل بومی و ملی تولید داخل تاکید کرد.
این مقام انتظامی در پایان از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه در فضاي مجازي يا پيام رسان هاي موبايلي مراتب را از طريق نشاني پليس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir يا ايميل اين پليس به نشاني Gfata@police.ir گزارش کنند.
پایان پیام/
نظر شما