به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، آیتالله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری امروز(29خرداد) در خطبه اول نماز جمعه شهرستان ساری با اشاره به اهمیت جایگاه زن و مادر در دین مبین اسلام، اظهار داشت: تولید و تربیت نسل بعد از ازدواج به عهده والدین خصوصا مادراست.
وی با اشاره به حدیثی از رسول خدا(صلی الله علیه وآله وسلم) در خصوص تولید نسل بدین ترتیب که بدنیا آمدن یک فرزند در امت من برایم باارزش تر از طلوع خورشید است، افزود: زن در تاریخ و طبیعت بشر، نقش اساسی و مهم یعنی فرزندآوری و تربیت فرزند را عهده دار است.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه ساختمان و ساختار خلقت زن و مرد با یکدیگر متفاوت است، گفت: زنان و مادران مهد و کانون مهر و محبت هستند.
وی، عواطف مادر را یک عطیه الهی دانست و بیان داشت: زن باید مظهرحیاء، انس و رحمت باشد.
آیت الله طبرسی با اشاره به نقش زن در بقا و دوام نسل و جامعه، اظهار داشت: فرزند آوری و مادر شدن در پیشگاه خداوند متعال و اهل بیت(علیهم السلام) از جایگاه ویژه ای برخوردار است تا جاییکه که اگر مادری در زمان زایمان از دنیا برود خداوند اجر و منزلت شهید را به وی عطا می نماید.
وی در بخش دیگر با اشاره به جایگاه متزلزل زن در دنیای غرب، گفت: در غرب زنان به بهانه انقلاب صنعتی و بهره گیری از نیروی کار ارزان وارد اجتماع شدند که برخلاف دستورات دین اسلام و مقام زن در اسلام است.
آیت الله طبرسی با اشاره به اهمیت تشکیل خانواده در اسلام، تصریح کرد: مادر جامعه اسلامی با حضور در خانه می تواند فرزندی نظیر امام خمینی(رحمت الله علیه) را تربیت نماید که انقلاب و حکومت اسلامی را برای رهایی ملت از ظلم و جور ستمگران تشکیل دهد.
وی تقوا را عامل درونی و زمینه ساز تربیت نسلی پویا و دیندار دانست و گفت: اگر انسان تقوا نداشته باشد هیچ عامل بیرونی نظیر انتظامی نمی تواند موجب اصلاح وی شود.
آیت الله طبرسی در خطبه دوم نمازجمعه مرکز مازندران با اشاره به فضیلت های ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: به فرموده حضرت محمد(صلی الله علیه وآله وسلم) اگر مردم محتوا و زیبایی های ماه رمضان را بدانند آن هنگام دوست دارند تمام ماه های سال، رمضان و آنها نیز روزه دار باشند.
وی با بیان اینکه با ت.جه به توضیح المسایل نه چیز روزه را باطل می کند، تصریح کرد: نخوردن و نیاشامیدن اسکلت، چاچوب و ساختار ماه رمضان است که ما باید به محتوای این مه یعنی میزبانی خداوند متعال، اتصال و توجه به حق، عبادت و شان دعاها و ادعیه ها توجه بیش از گذشته داشته باشیم و به سادگی از این ماه و فضایل آن غافل نشویم.
آیت الله طبرسی از رمضان به عنوان یک فرصت یاد کرد و گفت: بنا به فرموده بزرگان دین فرصت همانند ابر می آید و می رود و این ما انسان ها هستیم که باید با دروغ نگفتن، غیبت نکردن، تهمت ناروا نزدن و کنترل چشم، دست و زبان فرصت مهمانی در پیشگاه خداوند متعال را از دست ندهیم.
وی بیان اینکه ماه مبارک رمضان حریم خداوند تبارک وتعالی است، اظهار داشت: روزه خواران یا مریض هستند و یا اینکه به اصل روزه و روزه داری بی اعتنا و بی تفاوت اند که بنده توصیه می کنم با تظاهر و روزه خواری علنی خلاف ادب اجتماعی رفتار نکنند و شان روزه داران را حفظ نمایند.
آیت الله طبرسی ادامه داد: علنی کردن و تظاهر به روزهخواری پذیرفتنی نیست و نیروی انتظامی موظف به برخورد با مظاهر روزهخواری در اماکن عمومی سراسر استان است.
وی بر ضرورت حفظ و احیاء آداب و رسومی نظیر افطاردهی و صله رحم در این ماه مبارک تاکید کرد و گفت: دستگیری از نیازمندان و فقرا مورد توجه باشد.
آیت الله طبرسی با اشاره به اینکه خروجی ماه رمضان این است که گناهان ما بخشیده شود و مشمول رحمت خداوند شویم، اذعان داشت: تقوا زیربنای بهره مندی از فیوضات ماه رمضان است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالگرد شهید مصطفی چمران، اظهار داشت: شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی در طول تاریخ راه را برای حریت و آزادگی ملت شریف ایران اسلامی گشودن و ما نباید تسلیم 1+5 شویم.
آیت الله طبرسی هچنین با اشاره به تشییع 270شهید که 175غواص دست بسته در میان این کاروان عاشورایی حضور داشتند، گفت: همگان با پیام مقام معظم رهبری(مدظله العالی)پیرامون حضور مردم و تشییع باشکوه شهدا توسط اقشار مختلف جامعه، براین باور معتقد شدند که راه ملت ایران راه این شهیدان است.
وی با بیان اینکه داعش در 35 کیلومتری بغداد قرار دارد، افزود: چون وحدت و نعمت ولایت فقیه را ندارند؛در طول تاریخ فقط این شیعه است که پرچم امامت و ولایت فقیه دارد و این محور بسیار مهمی است.
آیت الله طبرسی با اشاره منویات رهبری(حفظه الله) در خصوص اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی بیش از21مرتبه در بیانات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) مورد تاکید قرار گرفته که باید مورد توجه مسئولین و مردم جهت رویارویی با تحریم ها باشد.
وی از هفته قوه قضائیه، روز اصناف و روز مالیات به عنوان مناسبت های ملی پیش رو یاد کرد و گفت: نقش اصناف در تحقق اقتصاد مقاومتی برکسی پوشیده نیست و این قشر باید تقوا، پاکی و داد و ستد اسلامی را در بازار احیا نمایند تا بازار مرکزی برای سودجویی نشود.
پایان پیام/
نظر شما