لزوم تدوين و بازنگري استانداردهاي آموزش فني و حرفه اي در کشور

خبرگزاری شبستان: مدیرکل طرح و برنامه‌ريزي درسي سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور بر لزوم تدوين و بازنگري استانداردهاي آموزش فني و حرفه اي در راستاي نيازهاي بازار کار و پتانسیل‌های منطقه اي تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد و به نقل از روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي چهارمحال و بختياري، سید علی موسوی، مدیرکل طرح و برنامه‌ريزي درسي سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور، در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرکرد، گفت: ضمن حضور در کارگاه آموزشي استاندارد نويسي اين اداره کل، بر لزوم تدوين و بازنگري استانداردهاي آموزش فني و حرفه اي در راستاي نيازهاي بازار کار و پتانسيل هاي منطقه اي تأکید کرد.

 

وی با اشاره به مفاهيم اوليه و تعاريف استاندارد شغل افزود: استاندارد شغل شامل شرايط احراز شغل و شايستگي هاي مورد نياز براي داشتن شغل مي باشد، که در اين استانداردها به بيان اينکه شاغلين چه کارهايي مي کنند و ملاک انجام کار چيست؟ پرداخته مي شود و نوع کار و شکل انجام کار بيان مي شود.

 

مدیرکل طرح و برنامه‌ريزي درسي سازمان با اشاره به اينکه محتوا و شکل اجراي استانداردهاي بايستي متناسب با زمان تغيير کند تصریح کرد: ۶ هزار و 200 استاندارد آموزشي تدوين و در پرتال سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور بارگذاري شده است و با شناسايي 12 هزار شغل موجود در کشور، برنامه ريزي در راستاي تدوين استانداردهاي آموزشي براي رشته هاي شغلي باقي مانده صورت گرفته است.

 

موسوی از به کارگيري گروه هاي تخصصي براي تدوين استاندارد هاي آموزشي خبر داد و افزود: گروه تخصصي تدوين استانداردهاي آموزشي شامل: مسئول گروه تخصصي، مربي متخصص رشته، مربي مرکز تربيت مربي يا مربي ماهر، نماينده تشکل صنفي، اتحاديه، واحد صنفي، نماينده دستگاه تخصصي شغل است.

 

وی اظهار داشت: با توجه به ظرفيت ها و توانمندي هاي استان و با هدف استفاده بهينه از اين پتانسيل ها، استان چهارمحال و بختياري قطب تدوين استانداردهاي شغل و شايستگي در حوزه گياهان داروئي انتخاب شده که اميد است با توجه ويژه به اين حوزه ضمن شناسايي و جهت دهي به نخبگان استاني و مربيان اين بخش، گام هاي موثري نيز در جهت توسعه آموزش ها در اين حوزه برداشته شود.

 

محمود تقی پور، مدير کل آموزش فني و حرفه اي چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم شناسايي نيازهاي آموزشي و برگزاري نيازسنجي آموزش هاي مهارتي در استان، هدف از برگزاري اين کارگاه را، آشنايي مربيان حق التدريس، مربيان آموزشگاه هاي آزاد، کارشناسان طراحي، تدوين استاندارد مراکز و اداره کل با روش هاي نوين و مراحل تدوين استاندارد آموشي بيان کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 466194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha