در عمل و گفتار مطیع اهل بیت(ع) باشیم

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه همه ما در عمل، رفتار و کردار خود مطیع و پیرو اهل بیت عصمت و طهارت (ع) باشیم، گفت: مشکل اصلی ما این است که در برخی حوزه ها آنگونه که باید از این مخزن ها و گنجینه های بزرگ  الهی خوب استفاده نمی کنیم، به همین دلیل گاهی با مشکل برخورد می کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی و تبلیغات آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی در جمع زائران و مجاوران کریمه اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شبستان امام خمینی(ره) اظهار داشت: نهج البلاغه سرشار از پندها، موعظه ها و حکمت ها است که تأمل و اندیشه در هر کدام از این بخش ها وعمل به آنها، می تواند عامل سعادت انسان ها باشد.

وی به فرازهایی از حکمت 150 نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: وقتی مردی از حضرت علی علیه السلام درخواست اندرز داشت، حضرت خطاب به ایشان فرمودند: «از كسانى مباش كه بدون عمل صالح به آخرت اميدوار است و توبه را با آرزوهاى دراز به تأخير مى اندازد، در دنيا چونان زاهدان سخن مى گويد، اما در رفتار همانند دنيا پرستان است، اگر نعمت ها به او برسد سير نمى شود و در محروميت قناعت ندارد ، از آنچه به او رسيد شكرگزار نيست و از آنچه مانده ، زياده طلب است».

حجت الاسلام حسینی قمی ادامه داد: امروز مشکل جامعه ما این است که برخی اهل قناعت نیستند و هر اندازه که ثروت و سرمایه آنها بیشتر می شود بیشتر حرص و طمع می ورزند. آنهایی که اهل دنیا هستند و مال و منال دنیا را دارند سیری ندارند و کسانی که دنیا را ندارند، اهل قناعت نیستند.

وی با اشاره به اینکه از افراد ظاهر الصلاح و باطن الفساد نباشیم، گفت: باید طبق فرمایشات معصومین علیهم السلام ظاهر و باطن ما یکی باشد و به گونه ای نباشیم که زاهد مأبانه از دنیا حرف بزنیم، ولی به شدت وابسته به مال و منال دنیا باشیم.

این استاد حوزه اولیا و انبیای الهی را بهترین الگو معرفی و عنوان داشت: باید در مسیر بندگی، از ظرفیت توبه استفاده کنیم؛ انسان ها گاهی به دلیل رسیدن به آرزوهای دنیایی توبه را به تاخیر می اندازند و این خطرناک است.

وی شکرگزاری نعمت های الهی را بسیار مهم دانست و گفت: باید شاکر نعمت های بیکران الهی باشیم، شکران نعمت نباید تنها لسانی و ظاهری باشد بلکه باید اگر مال و ثروتی داریم دست نیازمندان را بگیریم و اهل بخشش باشیم.

حجت الاسلام حسینی قمی گفت: اگر فرد مراجعه کننده به شما، نیازمند است، باید نیازش را برآورده کنید، اگر نتوانستید واسطه رفع نیازش شوید و او را به افرادی که اهل بخشش هستند معرفی نماییم.

این استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت:  باید همه چیزرا از خود شروع کنیم به گونه ای نباشیم که مردم را به کاری سفارش دهیم ولی خود اهل عمل نباشیم.

گفتنی است: در این مراسم که هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می شود تعداد زیادی از زائران و مجاوران کریمه اهل بیت (ع) حضور داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی مدرس درس مکاسب در حوزه علمیه قم ، مبلغ فعال دینی در کشورهای اروپایی و  از کارشناسان برنامه سمت خدا می باشد. وی حدود 14 سال مسئولیت مرکز اسلامی امام علی (ع) در کشور سوئد را برعهده داشت.

پایان پیام/

کد خبر 466173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha