امام(ره) فضایی به وجود آورد تا زنان در جامعه ای سالم، ایفای نقش کنند

خبرگزاری شبستان: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، اظهار داشت: امام(ره) فضا و شرایطی را به وجود آورد تا زنان در جامعه ای که از حوزه ها و عرصه های اجتماعی کنار گذاشته شده بودند در محیطی سالم حضور یابند و ایفای نقش کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، اولین نشست فصلی مشاوران امور بانوان حوزه های دانشگاه، در خصوص اهمیت، جایگاه و نقش مشاوران امور بانوان گفت: معمولا نگاه ها تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به این صورت بود که دختران و خانم های خانواده های مذهبی در فضاهای اجتماعی حتی الامکان حضور پیدا نمی کردند و همچنین در عرصه هایی که خانم ها می توانستند حضور یابند در نگاه خانواده های مذهبی بخش های غیرتائیدی بودند.

 

وی با بیان اینکه در آن زمان به جهت محدودیت هایی که وجود داشت، اگر دختری در خانواده ای تمایل به ایفای نقش در زمینه اجتماعی نشان می داد، می بایست مبازره ای را شروع و دشواری هایی را تحمل می کرد افزود: طبیعتا ظرفیت ها و استعدادهایی که ممکن بود در جاهای مفیدی به کار گرفته شود در حوزه همسری و مادری محدود می ماند.

 

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی و به طور خاص شخص امام(ره) این حق را به گردن جامعه ما دارد چرا که در نهضت، فراخوان خود را فراخوانی عمومی اعلام کرد و زن و مرد را مورد مخاطب خود قرار داد اضافه کرد: امام(ره) نگاهش، نگاه تکریم به همه آحاد مردم بود و به دنبال این موضوع بود که کاستی های حقوق زنان را به نوعی خاص جبران و فضا و میدان را برای زنان مهیا کند.

 

حجت الاسلام شفیعی، تصریح کرد: بعد از گذشت حدود 36 سال از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از مسائلی که روزی جزء محالات بوده امروز جزء فرهنگ عمومی و باورهای مردم شده و این احساس به خانواده ها منتقل شد که فضاهای مناسبی وجود دارد که خانم ها بتوانند فعالیت های اجتماعی داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه امام(ره) فضا و شرایطی را به وجود آورد تا زنان در جامعه ای که از حوزه ها و عرصه های اجتماعی کنار گذاشته شده بودند در محیطی سالم حضور یابند و ایفای نقش کنند، ادامه داد: این یک دستاورد بزرگ است و نباید مخدوش شود، باید تلاش کنیم که از حدودها، ارزش ها و بایستگی ها پاسداری و در صورت وجود غفلت، خیرخواهانه و مشفقانه تذکر داده شود.

 

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان، با اشاره به اینکه شاید یکی از جهاتی که خداوند انبیاء هر جامعه را از خودشان انتخاب کرده این باشد که دغدغه های هر جامعه را بهتر از دیگران می دانند، ابراز کرد: خواهران در حوزه امور بانوان این موقعیت و مسئولیت را فرصتی برای توانمندی و ارتقای سطح همکاران خواهر بدانند.

 

وی خاطر نشان کرد: گاهی یک خللی را با توجه اندکی می توان برطرف کرد؛ گاهی در حوزه شما خللی وجود دارد که در حوزه ای دیگر نمی باشد، شما مشاوران امور بانوان می بایست این مسائل را شناسایی کرده و با توجه به اقتضائات خاص منطقه ای آموزش های لازم را در آن حوزه ها مدنظر بگیرید.

 

وی با بیان اینکه یکسری دغدغه های عمومی در اکثر واحدها وجود دارد و در کنار آنها دغدغه هایی خاص نیز قرار دارند که مرتبط با هر واحد می باشند؛ در این جلسات می بایست این مسائل پیگیری و بیان شوند عنوان کرد: بیان این مسائل می تواند در حوزه هیئت علمی و اساتید کمک کننده باشند.

 

مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اذعان داشت: گاهی مشاهده می شود که اساتید و هیئت علمی ما به اقشار مختلف بیشتر خدمات رسانی دارند تا به درون مجموعه؛ باید این پیگیری ها و مطالبات در درون مجموعه باشد و استمداد صورت پذیرد تا به بدنه خود دانشگاه بیشتر پرداخته شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 466054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha