وحدت و هم افزایی در مراکز تصمیم گیری مهمترین ابزار در مسیر توسعه کردستان است

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با بیان اینکه برای توسعه واقعی استان باید اقدامات اساسی انجام شود، گفت: همدلی و همفکری و وحدت و هم افزایی در مراکز تصمیم گیری و خط مشی گذاری از مهمترین ابزارها در مسیر توسعه کردستان است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ علیرضا آشناگر صبح امروز در همایش بخشداران استان کردستان که در سالن شهدای دولت استانداری کردستان تشکیل شد، ضمن تبریک سومین سالروز انتخاب دولت تدبیر و امید از سوی مردم، برگزیده شدن این دولت را ماحصل اجماع و توافق عقلا و اندیشمندان و نخبگان کشور با مردم برای برون رفت از وضع موجود توصیف کرد.

وی افزود: انتخاب شعار تدبیر و امید برای دولت، انتخاب مردم و اتفاق نظر نخبگان متاثر از وضعیتی بود که در طی 8 سال گذشته اتفاق افتاد و مردم در آن زمان حساسیت را بخوبی درک کردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: مردم در آن زمان محصول دو دوره کار را دیده بودند و اگر از آن به بدبینی تعبیر نکنیم از تقابل های سیاسی و جناحی بشدت خسته بودند و نیاز به دوره ای از آرامش و طمائنینه برای کار با تدبیر و عقلانیت بود.

به گفته آشناگر تورم لجام گسیخته و فزاینده بصورت روزانه، گرانی، کاهش درآمد سرانه مردم، ایجاد فضای نامناسب روانی در اثر بی تدبیری دولت وقت، عدم توفیق دولت در مهار آن وضعیت، وجود تنش در روابط بین المللی، تشدید تحریم های ظالمانه و کاغذ پاره انگاشتن آنها و بی تفاوتی دولت، تحمیل اثرات زیانبار تحریم به مردم، بیکاری، وعده های تبلیغاتی و سیاسی بدون پشتوانه در سفرهای استانی، تعطیلی کارگاه ها و کارخانه های تولیدی، کاهش رشد اقتصادی کشور و حتی رشد منفی و تعطیلی کسب و کار و بسیاری آیتم های دیگر از مواردی است که فرمانداران، بخشداران و مدیران باید همه را با مردم در جریان بگذارند.

علیرضا آشناگر افزود: همه آنچه که در بالا گفته شد بخوبی دلیل اجماع و همفکری و هم نظری مردم و نخبگان را برای رای دادن به دولت تدبیر و امید توجیه می کند و رای مردم به روحانی یک رای احساسی و هیجانی نبود بلکه یک رای عقلانی ناشی از بی کفایتی ها و بی تدبیری هایی بود که مردم در کشور دیده بودند و ناشی از توسعه نیافتگی کشور علیرغم درآمدهای افسانه ای بود.

وی تصریح کرد: این فرصت افسانه ای فرصتی بود که از دست رفت و مردم خسته از آن وضعیت و بی تدبیری ها به امید دولت تدبیر و امید اقبال نشان دادند و امید همان مفهومی است که بخشداران باید همواره در دل مردم آن را زنده نگه دارند.

دولت تدبیر و امید در اجرای سیاست ها و شعارهایش توفیق داشته است

آشناگر گفت: به تعبیر ریاست محترم جمهور امید چشم انداز دولت است و تدبیر راهکار دولت و امروز می توانیم ادعا کنیم دولت تدبیر و امید علیرغم مضیقه های مالی و اقتصادی توفیق نسبی در اجرای سیاست ها و شعارها و برنامه هایش داشته است.

به گفته وی دولت تدبیر و امید تورم سی و چهار درصدی را به چهارده درصد رسانده و تورم و سرعت گرانی را به خوبی کنترل کرده و مردم می توانند برای زندگیشان برنامه ریزی کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با تاکید بر محدودیت منابع عمرانی دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: علیرغم این محدودیت اعتبارات، دولت تلاش کرد که کشور در مسیر توسعه حرکت کند، روابط ما با دنیا بهتر شد، تنش ما با دولت ها و کشورها کاهش یافت و دشمن دیرینه ما یعنی رژیم صهیونیستی که برخی کشورها را علیه کشور ما ساماندهی و مدیریت می کرد امروزه اینگونه نیست و تقریباً پروژه ایران هراسی کاملاً ناکارآمد شده است.

وی در وضعیت خاورمیانه پرآشوب، ایران را یک وزنه تعادل توصیف کرد و گفت: نگاه دیگر کشورها به ایران نگاهی است که می تواند در راستای ایجاد آرامش در منطقه و نیز در معادلات بین المللی و منطقه ای نقش مثبت و اثر گذار داشته باشد.

به گفته وی اختلافات کشور ما با گروه پنج بعلاوه یک حل شده و در حال رسیدن به توافق هستیم و دولت توانسته از طریق دیپلماسی و با حمایت و درایت مقام معظم رهبری با استفاده از یک تیم کارکشته و مورد اعتماد اختلافات را به حداقل رسانده و از حق غنی سازی ایران نیز با جدیت دفاع کرده است.

وی خاطر نشان کرد: رقبای سیاسی ما علیرغم اطلاع از اینکه منابع مالی و اعتباری دولت و فروش نفت بشدت کاهش یافته و قیمت نفت نیز پایین آمده، پروژه تخریب را آغاز کرده اند.

وی تصریح کرد: هر چند تا تحقق کامل وعده ها فاصله زیاد است اما با تدبیر دولت بخشی از یارانه تولید در اختیار تولید کنندگان قرار گرفته و فضای کسب و کار و وضعیت اشتغال تا حدودی بهبود یافته، از حقوق شهروندی بخوبی دفاع می شود و بخشی از تحریم ها کاهش یافته است.

دولت در استان کردستان از نقد مشفقانه و منصفانه کاملاً استقبال می کند

آشناگر تاکید کرد: هر چند دولت و دولتمردان از نقدهای دلسوزانه و مشفقانه استقبال می کنند اما با نزدیک شدن به ایام انتخابات دولت در مسیر نقدهای غیرمنصفانه و سیاسی قرار گرفته و بدون اینکه به امکانات در اختیار دولت و ابزارهای دولت برای تحقق شعارها و وعده ها توجه شود، دولت مورد هجمه قرار می گیرد.

علیرضا آشناگر نقد افتصاددانان و نخبگان سیاسی و عقلای مملکت را از دولت برای اصلاح و بهبود امور آگاهانه و با تدبیر توصیف کرد و گفت: دولت در استان کردستان از نقد مشفقانه و منصفانه کاملاً استقبال می کند اما برخی نقدها سیاسی و توام با پرخاشگری است که انصاف جامعه و ادبیات سیاسی جامعه زیاد آن را نمی پذیرد چون هیچ گونه رنگ و بوی نقد در آن دیده نمی شود و با اهداف خاص مطرح می شود.

رقبای سیاسی دولت به انتخاب مردم احترام بگذارند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان افزود: امیدواریم رقبای سیاسی دولت به انتخاب مردم، به وعده های دولت و به اقبال و استقبال مردم از دولت احترام بگذارند و طرفداران دولت نیز نقدهای غیر منصفانه را برای مردم روشنگری کنند.       

وی با اشاره به برخی اظهار نظرهای سیاسی در استان کردستان که در مورد دولت مطرح می شود، اشاره کرد و گفت: باور ما بر این است که کردستان به درستی در مسیر توسعه قرار گرفته و تیم دولت توانسته است به سختی مدیریت همراه با دولت تدبیر و امید را در استان چیدمان کند هر چند که ممکن است این چیدمان صد در صد بی عیب و نقص نباشد و گاهی ایرادی به انتصابات ما وارد باشد و اصلاح انحراف در تصمیمات هر جا نیاز باشد انجام می شود.

در مسیر کادر سازی در کردستان بدون استثنا از نیروهای بومی استفاده می کنیم

علیرضا آشناگر با اشاره به برخی اظهار نظرهای سیاسی در مورد انتخاب و انتصاب افراد غیر بومی در پست های مدیریتی، افزود: ما معتقدیم چیدمان فعلی دولت در کردستان با کمترین انحراف در مسیر دستیابی دولت تدبیر و امید به اهداف و وعده های انتخاباتی خود است و سعی ما بر این است در مسیر کادر سازی بدون استثنا از نیروهای بومی استفاده کنیم.

وی گفت: صد در صد فرمانداران ما بومی هستند و از ظرفیت استان استفاده شده است، صد در صد بخشداران از ظرفیت بومی استان استفاده شده است، کادر سیاسی استان کادری کاملاً بومی است، معاونین استاندار به استثنای بنده از نیروهای خوش فکر و باسابقه و توسعه گرای استان هستند، ریاست محترم سازمان برنامه از نیروهای توسعه گرای بومی استان است و فرزندان کردستان همگی فرصتی برای نشان دادن توانمندی های خود یافته اند.

به گفته وی در دولت های قبل همه نیروهای همفکر دولت درست یا غلط منصوب شده و کار کرده اند، اما اکنون که این دولت در مقابل برخی از افراد که رقبای دولت هستند و به شعار دولت باور ندارند برای تحقق وعده های خود نیروهای توانمند بومی و تیم باورمند به وعده های دولت  را بکار گرفته است، انتقاد می کنند.

آشناگر خاطر نشان کرد: بخشداران که نیروهای خط مقدم دولت در میان مردم و نمایندگان عالی دولت در بخش ها هستند از این سیاست ها دفاع کنند.

وحدت و هم افزایی در مراکز تصمیم گیری مهمترین ابزار در مسیر توسعه کردستان است

وی گفت: بطور طبیعی استان کردستان برخی توسعه نیافتگی ها را دارد و خدماتی هم انجام شده اما برای توسعه واقعی استان باید اقدامات اساسی انجام شود و در این مسیر اهداف و مدیران بخوبی و به درستی انتخاب شده اند و همدلی و همفکری و وحدت و هم افزایی در مراکز تصمیم گیری و خط مشی گذاری از مهمترین ابزارها در مسیر توسعه کردستان است.

معاون سیاسی استاندار کردستان گفت: صنعت، تجارت و بازرگانی، مرزی بودن استان و مناطق آزاد تجاری از ظرفیت های مهم توسعه است و در این مسیر ایجاد زیرساخت ها بیس اساسی توسعه به شمار می آید.

به گفته وی منابع مالی محدود دولت به سرعت جوابگوی توسعه کردستان نیست و دولت این ادعا را ندارد و تنها 7 هزار میلیارد تومان پول و پانزده سال زمان لازم است تا پروژه های نیمه تمام استان به اتمام برسد، پس در این میان دولتمردان، نمایندگان و مردم باید سرمایه ها را جذب و برای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن کنند تا به کمک توسعه کردستان بیایند.

با رنجاندن سرمایه گذاران هیچ کمکی به توسعه کردستان نکرده ایم

وی افزود: جز با تلاش و تجلیل و تکریم سرمایه گذار به این استان نخواهد آمد و اگر ما موجبات رنجش و فرار و دلخوری سرمایه گذاران را فراهم کنیم هیچ کمکی به توسعه نکرده ایم و اگر ما با طعنه بگوییم که فلان مقام و فلان وزیر به کردستان آمده تا بستنی سازی و یا نانوایی را افتتاح کند آیا واقعاً به توسعه کمک کرده ایم؟

وی تصریح کرد: هرچند معاون اول برای این کار به کردستان نیامده اما چه ایرادی دارد که یک مقام دولتی برای افتتاح یک واحد تولیدی به کردستان بیاید که تنها 50 میلیارد تومان پول هزینه طرح توسعه آن بوده است؟ آیا نشست معاون اول رییس جمهور با فعالان اقتصادی برای استان برکات نداشته است؟ آیا سرمایه گذار محترم مریوانی گناه کرده 20 میلیارد تومان در این شهر مرزی سرمایه گذاری کرده؟ آیا اگر وزیر یا معاون وزیر از واحد تولیدی وی بازدید کند کار بزرگی کرده است؟

آشناگر افزود: در استان همدان نه معاون وزیر جهاد کشاورزی بلکه رییس جمهور کارخانه تولید نان صنعتی را افتتاح کرده حالا چرا در کردستان این کار بد و ننگ است؟ آیا گفتن اینکه معاون اول رییس جمهور یا فلان وزیر برای افتتاح نانوایی به کردستان می آید کمکی به توسعه کردستان می کند یا اینکه سرمایه گذاران را دلخور و به توسعه نیافتگی کردستان کمک می کند؟

وی گفت: ما معتقدیم روسای قوا، معاون رییس جمهور، وزرا، معاونین وزرا و همه مقامات باید آنقدر به کردستان بیایند و با فرصت ها و ظرفیت های استان آشنا شوند که یاری کنند تا از استعدادها طبیعی و انسانی کردستان به نحو احسن استفاده شود و هدف اصلی ما از دعوت شخصیت ها آشنایی آنها با فرصت های توسعه و دلایل توسعه نیافتگی در منطقه و استفاده از ظرفیت های آنها برای رفع مشکلات است و آیا این یک خطا و اشتباه است؟

وی ضمن اشاره به برخی انتقادات بی ربط و غیر منصفانه و سیاسی افزود: همه ما چه استاندار و معاونینش، چه مدیران کل، چه نمایندگان مردم و آنهایی که از مردم رای گرفته اند موظفیم که از هر فرصتی برای توسعه کردستان و رفع مشکلات مردم استفاده کنیم نه اینکه از ابتدا قضاوت کنیم و بگوییم سفر معاون اول رییس جمهور به کردستان تشریفاتی و سیاسی است و در پایان هم قضاوت بکنیم که این سفر هیچ دستاوردی نداشته است.

آشناگر افزود: اولاً سفر جهانگیری به کردستان مقدمات سفر رییس جمهور بود و باید یک جمع بندی نسبت به مسائل وجود می داشت ثانیاً این اظهار نظرها نه همدلی با مردم است و نه همدلی با دولت، بهتر نبود کسی که این اظهارات را داشته همچون سایر نمایندگان در جمع حاضر می شد و ضمن بیان مشکلات مردم کردستان ، نقدی سازنده و منصفانه می داشت؟

معاون سیاسی و امنیتی و استانداری کردستان خاطر نشان کرد: اگر پروژه های عمده برای افتتاح در سفر معاون اول رییس جمهور در کردستان وجود نداشت دلیل عمده اش این است که در طول دو دوره  گذشته کار جدی و پروژه جدی در این استان برنامه ریزی و هدف گذاری نشده است و بجای اینکه دنبال متهم کردن و ایجاد اختلاف باشید بخش خصوصی و سرمایه گذاران را یاری کنید به کمک توسعه کردستان بیایند.

وی گفت: چرا سفر معاون اول رییس جمهور به کردستان را سیاسی قلمداد کنیم؟ آیا در این هیات یک آدم سیاسی دیدید و یا در طول سفر یک نشست سیاسی مشاهده کردید؟ آیا فکر می کنید این به توسعه کردستان کمک می کند؟

به گفته وی در این سفر 200 میلیارد تومان یعنی نصف اعتبار سالیانه استان به کردستان اعتبار اختصاص داده شد، آیا این دستاورد نیست؟ آیا 55 میلیارد اعتبار برای سد سیازاخ با تخصیص صددرصد دستاورد نیست؟ تنها در حوزه انتخابیه برادر بزرگواری که دلخور شده بودند 14 هزار هکتار از اراضی دیم با بهره برداری از سد سیازاخ به سطح زیر کشت آبی اضافه می شود، آیا این دستاورد نیست؟ در شهرستان دیواندره فرماندار با پشتیبانی استاندار محترم و تلاش های رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان احداث کارخانه سیمان با تسهیلات 500 میلیارد تومانی صندوق توسعه ملی و آورده 100 میلیارد تومانی سرمایه گذار بخش خصوصی نهایی شد، آیا این دستاورد نیست؟

همه منابع آبی سدهای در دست احداث کردستان به خود استان تعلق دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: در همین سفر موضوع سهم کردستان از منابع آبی سدها که سالهاست برای مردم استان دغدغه شده بطور کامل حل شد و مصوب گردید همه منابع آبی این سدهای در دست احداث استان که از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تا پایان سال 95 عملیات اجرایی آنها به پایان می رسد برای کردستان خواهد بود، مگر این تخصیص منابع آبی نگرانی جدی کردستانی ها نبود؟

علیرضا آشناگر گفت: 5200 هکتار از اراضی شیبدار مسیر پایاب سد آزاد تبدیل به اراضی باغی خواهد شد و روستاهای اطراف سد داریان به هر اندازه که بخواهند از منابع آبی این سد امکان استفاده دارند، آیا این دستاورد نیست؟ چرا می گوییم توسعه کردستان معطل مانده است؟ اگر بگوییم سفر معاون اول رییس جمهور به کردستان برای سرپوش گذاشتن بر کم کاری است، آیا این حرف درستی است و به توسعه کمک می کند؟

وی با اشاره به انتخاب شعار همدلی و همزبانی دولت و ملت در سال جاری از سوی مقام معظم رهبری، لازمه توسعه کردستان را توجه ویژه به این شعار و پرهیز از ایجاد تنش و دوگانگی عنوان کرد و گفت: بدلایل رقابتی و برداشت های نامناسب این کارهای کارشناسی شده نباید نادیده انگاشته شود؟

معاون استاندار با طرح این سوالات که بودجه استان در کجا تصویب می شود؟ اعتبارات کردستان سهم و سقفش در کجا تصویب می شود؟ پروژه های ملی و اعتبارات ملی حاصل چانه زنی و لابی گری چه کسانی است؟ گفت: آیا غیر از این است که این موارد در مجلس و توسط نمایندگان مصوب می شوند؟ دوستان باید کمک کنند و در مجلس سهم اعتبارات استان را با هماهنگی با سایر نمایندگان و وزرا بیشتر کنند.

وی خاطر نشان کرد: همه این کارها را مردم داوری خواهند کرد و ما دست یاری و کمک به سوی همه نمایندگان دراز می کنیم و در جاهایی که ما نمی توانیم این بزرگواران کمک کنند و به سمت ایجاد اختلاف نرویم. 

پایان پیام/

کد خبر 465924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha