خبرگزاری شبستان: هر حاکمیتی دارای تفکر و پشتوانه های ایدئولوژیک و قوانین مورد پسند خود است که با بهره مندی از کانال ها، سایت ها، صفحات روزنامه ها و مجلات حرف و ایده خود را به مردم القا می کند و با حاکمیت طرز فکرش، حکومت ظاهریش را ادامه و ریشه دار می کند.
در جامعه جهانی امروز که به واسطه وسائل ارتباط جمعی عصر اطلاعات نامیده شده است. آنهایی که قدرت رسانه ای قوی تری دارند، در جنگ نرم که هجوم لشکریان فرهنگی با یکدیگر است را پیروزمندانه طی می کنند و در پی فتح قله های بعدی و خاکریزهای کوچک و بزرگ دشمن هستند.
در این مجال درصددیم تا با نگاهی به کتاب "هالیوود، رسانه در آخرالزمان" نوشته حجت الاسلام محمد لک علی آبادی به تبیین و روشنگری این مساله بپردازیم.
ورود اعراب در برنامه های صهیونیستی
اخیرا رژیم اشغال گر قدس از طریق "بنیاد نوین سینما و تلویزیون اسراییل" تلاش گسترده ای را برای تولید مشترک بین اسراییل و فلسطین و تصاحب بازار سینمای جهان انجام داده است. این بنیاد که با هزینه بسیار زیاد صهیونیست ها احداث شده، تلاش گسترده ای را برای فیلم سازان عرب انجام داده است.
آنها در تمام بازارهای فیلم و جشنواره ها شرکت می کنند و با تمام توان تلاش کرده اند سینمای خود را در سطح جهان افزایش دهند. جالب این که اسراییلی ها تلاش کرده اند با جذب برخی فیلم سازان عرب و فیلم هایی درباره فلسطین حضور خود را با تولید فیلم هایی با محور اسراییل در این زمینه همه گیر کنند.
نمونه بارز این سخن فیلم "و اینک بهشت" به کارگردانی هنی ابو اسد است که با موضوع عملیات انتحاری تولید شده است. این فیلم به جز تل آویو در کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به نمایش در آمده است.
صهیونیست ها در سال های اخیر تلاش کرده اند با حمایت از فیلم سازان عرب، دست دوستی به سمت اعراب دراز کنند و حتی با حمایت از فیلم های به ظاهر ضد صهیونیستی خود را در جامعه جهانی زا انزوا خارج کنند.
حرکت اسراییل در سینما بر دو محور اشاعه و تولید آثار سفارشی در باره هولوکاست و دیگر حمایت کنترل شده از فیلم سازان عرب برای همه گیر کردن اسراییل در سطح جهان متمرکز شده است.
پایان پیام/
نظر شما