به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، منصور شبانی، مدیرمجتمع سرب و روی انگوران امروز(25 خرداد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: معدن انگوران 60 سال سابقه بهره برداری دارد.
وی با اشاره به اینکه عناصر سرب و روی این شرکت بیشتر شناخته شده است، افزود: علاوه بر این عناصر، عناصر نقره، کادمیم، کبالت و ژرمانیوم نیز وجود دارد که در آینده مورد استقبال قرار می گیرد.
این مقام مسئول به وجود فلورئین و تراورتن در مجاورت این معدن اشاره کرد و افزود: معدن انگوران تا اوایل انقلاب چندان مورد بهره برداری قرار نگرفته بود که پس از پیروزی آن و برنامه ریزی های انجام شده استخراج آغاز شد.
شبانی با اشاره به اینکه استخراج خاک در مجموعه انگوران در بخش های زیرزمینی و روباز انجام می شود، خاطرنشان کرد: در بخش روباز استخراج سرب و روی و در بخش زیرزمینی بیشتر به سولفوره متمرکز شده است.
به گفته مدیرمجتمع سرب و روی انگوران حفاری در این معدن در عمق 2 هزار و 850 متری انجام می شود.
شبانی با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها 9 میلیون تن از ذخیره معدن انگوان باقی مانده است، یادآور شد: مقرر شده است 2 میلیون تن در بخش زیرزمینی و هفت میلیون تن از بخش روباز استخراج شود.
وی با اشاره به اینکه این معدن موجب شده است تا ایران جایگاه ویژه ای در بخش سرب و روی در سطح جهان پیدا کند، افزود: صنعتگران برای حفظ جایگاه خود تلاش می کنند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه 2 میلیون و 400 هزار تن ظرفیت فراوری واحدهاست که براساس برنامه ریزی 750 هزار تن امسال استخراج خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه معدن انگوران نمی تواند ظرفیت فراوری ایجاد شده در کشور را تامین کند، افزود: براساس سهمیه بندی مصوب شده 83 درصد خاک در استان و 7 درصد در سایر استان ها توزیع می شود.
شعبانی به ذخیره 30 میلیون تن تراورتن در این معدن اشاره کرد و گفت: در فاز اول پروانه بهره رداری برای 12 میلون تن در حال صدور است.
وی تعداد اشتغالزایی این معدن را 650 نفر عنوان کرد و افزود: 550 نفر نز پیمانکار استخراج بخش روباز هستند.
پایان پیام/
نظر شما