ایجاد دبیرخانه دایمی نمایشگاه قرآن یک ضرورت است

خبرگزاری شبستان: محمدی گفت: وجود ضعف در محتوای نمایشگاه بین المللی قرآن برای نبود یک دبیرخانه دایمی است.

حسن محمدی، رییس اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور با اشاره به برپایی بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: نمایشگاه قرآن قطعا از لحاظ سخت افزاری و محتوایی نسبت به سال گذشته تفاوت آنچنانی نخواهد داشت و در این خصوص نباید انتظار خاص داشته باشیم.

 

وی افزود:  البته این یک ضرورت است که ما چرا نمایشگاه قرآنمان نسبت به ادوار گذشته تغییرات خاصی ندارد که مهمترین دلیل آن نبود دبیرخانه دایمی نمایشگاه قران است.

 

محمدی تصریح کرد: همانطور که می دانید چندین ماه پیش حجت الاسلام حشمتی معاون قرآن و عترت از احتمال عدم برگزاری نمایشگاه امسال خبر داد و علت ان را نبود کارهای جدید و ضعف در ارایه محتوای این نمایشگاه دانست این در حالی است که این چالش و حل آن توسط خود معاونت انجام می شود.

 

وی افزود: زیرا از ادوار گذشته پیشنهادهایی درخواست هایی در خصوص تشکیل دبیرخانه دایمی نمایشگاه داشتیم تا هر سال کارهای جدید و نوینی را ارایه کنند که تاکنون این مهم محقق نشده است.

 

محمدی با بیان اینکه عمده رویکرد نمایشگاه بیست و سوم قرآن ‌در بخش نهادها و مؤسسات در سه بخش مجزا درجه‌بندی می‌شوند، گفت: بهره‌مندی از مؤسسات توانمند قرآنی در سراسر کشور، در قالب ارائه خدمات و محصولات به مردم و علاقه مندان در طول نمایشگاه که مؤسسات قرآنی می‌توانند در بازه 30 روزه برگزاری نمایشگاه و یا در بازه‌های 10 روزه، نسبت به حضور و یا ارائه محصولات اقدام نمایند.

 

محمدی تصریح کرد: امسال اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور سعی دارد  برنامه های خود را مختص به فعالیت های موسسات شهر تهران نکند و این برنامه ها را در سطح ملی ارایه کند لذا در خصوص انتخاب و مشارکت موسسات قرآنی سراسر کشور فراخوانی را اعلام کردیم تا از کارها و برنامه هایشان در نمایشگاه امسال استفاده کردیم.

 

وی افزود:  بر همین اساس موسسات قرانی که در حوزه تبلیغ و ترویج موفق عمل کرده اند شناسایی کرده و با همکاری و مشارکت آنها نزدیک به 50 ورک شاپ یا آموزشی است گفتنی است هر شب دو کارگاه آموزشی در قالب ارایه کلاس ها و نشست هایی که موسسات قرآنی در طول سال برگزار می کند، ویژه بازدیدکنندگان خواهیم داشت.

 

 

محمدی عنوان کرد: علاوه بر این برنامه ها 10 نشست تخصصی ارایه مشاوره ها به طور متمرکز توسط موسسات و خدمت رسانی به بازدیدکنندگان و مخاطبان خواهیم داشت. یکی از اقدامات جدید بخش اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور طراحی غرفه سرای اهل نظر است که قصد داریم از افراد شاخص قرآنی دعوت و از آنها تقدیر کنیم.

 

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت همچنین از برپایی بخشی تحت عنوان مشاوره و کمک به فعالیت‌های فضای مجازی مؤسسات قرآنی کشور خبر داد و گفت: در این بخش کارشناسان مختلف حوزه IT و فناوری اطلاعات حضور خواهند یافت تا مؤسسات در زمینهٔ تکنولوژی‌های به‌روز ورود کنند و بتوانند تولیدات مؤثری ارائه کنند.

گفتنی است؛ بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن همزمان با ماه رمضان به‌مدت یک ماه به میزبانی باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب برگزار می‌شود.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 465613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha