تقاضا داریم هنرمندان بعد رحمانی اسلام را به نمایش بگذارند

خبرگزاری شبستان: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از هنرمندان تقاضا داریم بعد رحمانی دین ما را به نمایش بگذارند و پیامبر اسلام می تواند نمونه این رحمت الهی بر مسلمانان جهان باشد. 

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم محمد(ص) پیامبر صلح صبح امروز ۲۵ خردادماه با حضور «حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی» معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «مهدی حقیقی» دبیر جشنواره و «یزدان عشیری» مشاور دبیر و مدیر روابط عمومی جشنواره در محل تالار استاد شهناز خانه هنرمندان برگزار شد.

 
 
حشمتی: تقاضا داریم هنرمندان بعد رحمانی دین ما را به نمایش بگذارند 

حجت الاسلام و المسلمین حشمتی در این نشست در سخنانی با بیان اینکه هرچه زیبایی در دنیای عالم است مرهون پیامبر اکرم است، اظهار داشت: هیچ هنرمندی نمی تواند شعر یا فیلم خوب بسازد و نقش پیامبر را در اثرش نادیده بگیرد و زیبایی پیامبر در کارش پررنگ نباشد. ما همواره در تمام جوانب زندگی مرهون بزرگی، عظمت، رفتار، علم  و سجایای پیامبر اکرم (ص) هستیم. بنابراین هیچ هنرمند مسلمانی نمی تواند ادعا کند که بدون پشتوانه و عزت نام حضرت محمد (ص)، اثر شاخص هنری ساخته و پرداخته کرده است. به همین دلیل هر اثر هنری که در دنیای اسلام به خوبی دیده می شود مرهون بزرگی، عزت، اخلاق، منش و سجایای اخلاقی پیامبر است.

 

وی با تاکید بر اینکه برگزاری چنین جشنواره ای در مقابل تهاجم هایی که به جهان اسلام می شود، ضروری است، گفت: زمانی که برگزاری چنین جشنواره ای در برابر هجمه های دشمن پیشنهاد شد با یک طیب خاطر برگزاری آن را پذیرفتیم چرا که می دانستیم همراهان و همدلان ما در برگزاری جشنواره زیاد هستند و این جشنواره را دلی و قلبی پوشش می دهند.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه بیان کرد: از آنجایی که در دین اسلام بغض و کینه وجود ندارد و رحمت خدا تمام عالم را فرا گرفته است، ما از هنرمندان تقاضا داریم بعد رحمانی دین ما را به نمایش بگذارند و پیامبر اسلام می تواند نمونه این رحمت الهی بر مسلمانان جهان باشد. 

 

وی خاطرنشان کرد: به واسطه بعد رحمانی پیامبر می خواهیم دور هم جمع شویم  و با زبان هنر جلوه های رحمانی پیامبر را به جهانیان نشان دهیم.

 

عشیری: هالیوود به پتانسیل بزرگ فیلم‌های دینی پی برده است

در این نشست، یزدان عشیری با اشاره به اهمیت این رویداد فرهنگی و سینمایی و جایگاه استراتژیک آن در دنیای امروز گفت: رسانه های غربی و تبلیغات وحشتناک و سرسام آور آن ها در سال های اخیر بویژه بعد از حادثه 11 ستپامبر اقندر علیه اسلام و سیمای مهربان پیامبر اسلام گسترده و فزاینده بود که امروز پرداختن به پیامبر اسلام، ابعاد شخصیتی و تعالیم آن حضرت یک نیاز و ضرورت واقعی است. هالیوود در ادامه و تکمیل سناریوهایش همواره به سراغ قالب هاى مذهبى و اساطیر دینی و پیامبران الهی رفته است که به دلیل گرایش و علایق مردم همیشه تضمین‏ کننده گیشه و درآمدهای کلان تهیه ‏کنندگان بوده است.

 

وی تاکید کرد: اینکه چرا هالیوود به پتانسیل بزرگ فیلم‌های دینی پی برده سؤال مهمی است که کارشناسان و صاحب نظران و علمای ادیان باید به آن پاسخ دهند. 

از ظواهر امر پیداست که گرایش عجیبی میان کارگردان‌های کمپانی دروغ پراکنی هالیوود به ساخت فیلم انبیاوجود دارد تا آنجا که این امر به مسابقه ای بزرگ بدل شده و گویا پیروز این مسابقه نیز کسی است که بیشترین تحریف‌ها را شامل داستان زندگانی این بزرگواران کند و داستان تحریف شده تر و پیامبر عجیب و غریب تری را به تصویر بکشد.

 

عشیری در ادامه از اقدام معاونت قران و عترت در طراحی این حرکت تشکر و اظهار امیدواری کرد که جشنواره پیامبر منشاء دستاوردهای ارزشمند برای حوزه فرهنگ و هنر و سینمای باشد.

 

وی گفت: مساله اهانت به اولیاء و پیامبران الهی و مقدسات ادیان توحیدی امری تازه و جدید نیست. اهانت، استهزاء و تکذیب سه شیوه رایج در میان اقوام سابق در مقابله با هدایت پیامبران بوده است. در این بین رسانه های غربی به خصوص سینما و تلویزیون نقش توهین و تحریف رسالت پیامبران را عهده دار بوده و هر از گاهی مصادیقی از این کارکرد رسانه ای در غرب و حتی داخل جهان اسلام دیده می شود.

 

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم محمد(ص) پیامبر صلح تصریح کرد: بدون شک، غرب تمام قد از طریق بهره گیری از رسانه ها، سینما  و تلویزیون، شبکه های جاسوسی و امنیتی، گروه های مزدور و آدمکش های اجاره ای  و ایجاد استحاله در بدنه نیروهای فکری و اجتماعی  در جوامع اسلامی در تقابل با اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی صف آرایی کرده است و در این راستا وظیفه نخبگان، دانشگاهیان و هنرمندان و سینماگران بسیار خطیر و سنگین است.

 

پایان پیام/

کد خبر 465582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha