حجتالاسلام حسین اسکندری، تولیت مدرسه علمیه دارالسلام تهران در گفتوگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه گزینش طلاب طی سه مرحله صورت می گیرد، ابراز داشت: در مرحله اول که شامل جلسه معارفه و مصاحبه با پدر، مادر و داوطلب است، ضمن آشنایی اجمالی با اعضای این خانواده و اهداف و انگیزه های آنها از ورود به حوزه علمیه، ویژگی های مدرسه شرح داده می شود.
وی افزود: مرحله دوم شامل جلسه عمومی با داوطلبان و خانواده های آنان است و فیلم مستندی از فعالیت ها، راهبردها و اهداف مدرسه نیز به نمایش درمی آید. ضمن اینکه شناخت بیشتری با روحیات و ویژگی های والدین و فرزندان آنان صورت می گیرد و در پایان این جلسه سخنانی ایراد می شود.
تولیت مدرسه دارالسلام با بیان اینکه جلسه عمومی برای سال تحصیلی 95-1394 روز شنبه 30 خردادماه جاری از ساعت 10 تا 12 انجام می گیرد، اضافه کرد: سومین جلسه از مراحل ثبت نام طلاب جدید به "دوره اربعین معرفت" یا همان طرح اختبارو ثبیت معروف است. در این دوره که برای سال تحصیلی جدید از ماه مبارک رمضان آغاز می شود، شناسایی بیشتر منش و تربیت خانوادگی داوطلبان صورت می گیرد.
وی با تأکید براینکه با مصاحبه و پر کردن چند پرسشنامه و صفحه نمی توان آشنایی کاملی با داوطلبان و والدین شان داشت، گفت: با برگزاری دوره اربعین معرفت اولا شناخت بیشتری از طلاب و والدین آنها پیدا می کنیم ثانیا طلاب با فعالیت ها و برنامه های حوزه آشنا می شوند و ثالثا مراحل نهایی ثبت نام انجام می شود.
حجت الاسلام اسکندری با بیان اینکه یکی از تعهداتی که از طلاب در ابتدای ثبت نام گرفته می شود، التزام به حفظ قرآن کریم در طول دوران تحصیل است، تصریح کرد: طرح حفظ قرآن کریم طی 5 تا 7 سال به سه شکل تندرو (5 سال)، میانه رو (6 سال) و کندرو (7 سال) صورت می گیرد. و برای تحقق این مهم همه روزه کلاس هایی با تدریس اساتید مبرز برگزار می شود.
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین اهداف تأسیس مدرسه تسلط طلاب بر مفاهیم و آموزه های قرآنی از جمله قرائت و ترتیل صحیح و حفظ کل است؛ در همین راستا طرح بلند مدت ده ساله اجرا میشود که طی آن طلاب پذیرفته شده از ابتدای سال تحصیلی همه روزه در کلاس های قرآنی حضور می یابند.
تولیت مدرسه دارالسلام در پایان خاطرنشان کرد: طی برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است طی 10 سال، 400 طلبه حافظ قرآن تربیت شوند.
پایان پیام/
نظر شما