به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام محمد حسین بلک مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، امروز(24 خرداد) در جلسه تشریح برنامه های ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی برای خودسازی و معرفت افزایی دانست و گفت: يكی از مهمترين راه حل هایی كه می توانند شتاب بيشتری به مسائل فرهنگی دهند، ايجاد پيوست فرهنگی در مسائل مختلف است.
وی با بیان اینکه وظیفه ایجاد فرهنگ و توجه به مسائل فرهنگی تنها به دستگاه های اداری و آموزش و پرورش مربوط نیست و همه مردم باید برای ساماندهی این امر تلاش کنند افزود: طی جلساتی كه برای استقبال از ماه مبارک رمضان تشكيل شد، به این نتیجه رسیدیم که به خود قرآن و محتوای این کتاب آسمانی توجه بیشتری شود.
حجت الاسلام بلک، تصریح کرد: برنامه های ویژه این ماه در سه دوره 10 روزه برگزار می شود که برنامه های دهه اول بر اساس معرفت و شناخت این ماه، دهه دوم برنامه های محتوایی و دهه سوم نیز جدای از بحث ویژه شهادت حضرت علی(ع) به استقبال از عید فطر خواهیم رفت.
وی با اشاره به اینکه اين برنامه ها بايد برای سال های بعدی نهادينه شوند و به صورت خودجوش به عنوان رويه ای مدنظر قرار گیرند، اذعان داشت: از جمله برنامه های پيشنهادی سازمان تبليغات اسلامی، كتابت قرآن كريم توسط مردم و به ویژه جوانان است.
وی با بیان اینکه بر اساس این طرح هر یک از افراد به کتابت یک یا دو صفحه قرآن می پردازد و در پایان ماه یک کتاب نفیس را در استان به ثبت می رسانیم اضافه کرد: بخشی از برنامه ها نیز با محوریت قشری است كه امسال اولين تجربه روزه داری را دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه در این ماه با اجرای برنامه های شاد، روزه داری را برای ساكنان این منطقه با آب و هوای بسیار گرم آسان كنیم ادامه داد: خوزستان دارای هفت هزار و 500 مسجد و حسینیه است و در این راستا رتبه اول را در سطح کشور داریم.
وی با بیان اینکه حدود 10 هزار نفر از مبلغان استان شاغل به تحصيل و حدود سه هزار و 500 نفر آماده امر تبليغ هستند اظهار کرد: 60 حوزه علميه نیز در استان فعال هستند و علاوه بر آن حدود 280 موسسه قرآنی مردمی ثبتشده نیز در این ماه فعالیت می کنند.
همچنین مهرداد شریف مخمل زاده، مدیر كل امور اجتماعی استانداری خوزستان، عنوان کرد: ماه مبارك رمضان فرصت مغتنمی برای برگزاری جشن گلریزان زندانیان جرائم غیر عمد است تا بتوانیم به کسانی که به دلیل مشکلات مالی دستگیر شده اند با کمک خیرین اصناف و تشکل ها کمکی کنیم.
وی با بیان اینکه با اجرای چنین برنامه هایی قصد داریم نشاط معنوی را در بین شهروندان ایجاد کنیم یاد آور شد: سازمان های دولتی چنان چه بخواهند در مواردی به اقدامی دست بزنند باید از مشارکت عام مردم به عنوان سرمایه های اجتماعی استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما