رتبه دوم کشوری در توزیع نهادهای کشاورزی به خراسان جنوبی اختصاص دارد

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه باید با مشارکت مردمی تحولی در بخش کشاورزی ایجاد کنیم، گفت: این استان در سرانه توزیع نهاده‌های بخش کشاورزی در سطح کشور رتبه دوم را کسب کرده‌ است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، هاشم ولی‌پور مطلق امروز (24 خرداد) در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر و برگزیدگان بخش کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: تداوم فعالیت در بخش کشاورزی  با وجود خشکسالی 17 ساله در کار بزرگی است و تلاش کشاورزان و دامداران در این دوره سخت تولیدی در تاریخ منطقه خراسان جنوبی ثبت خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها برای تولید در استان فراهم است، افزود: امسال یعنی سال 94-93 در محصولات پنبه با تولید 10 تن در هکتار و در انار با تولید 135.9 تن در هکتار شاهد رکوردشکنی  و احراز رتبه بالا هستیم.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از کسب رتبه سوم تنظیم بازار استان در کشور خبر داد و گفت: همچنین در سرانه توزیع نهاده‌های بخش کشاورزی  در سطح کشور  رتبه دوم را کسب کرده‌ایم.

 

به گفته وی در سال جاری خراسان جنوبی رتبه سوم در عرضه کالاهای مورد نیاز و  ارزاق مردمی نسبت به جمعیت استان را کسب کرده که همه حاصل تلاش و هماهنگی مسئولان استان است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: سال گذشته 64 درصد اعتبارات این بخش تخصیص یافت و افزایش 11 برابری اعتبارات ملی بخش کشاورزی نشان می‌دهد نگاه دولت  به این بخش مثبت است.

 

ولی پور مطلق با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردمی تحولی در بخش کشاورزی ایجاد کنیم،عنوان کرد: رتبه هشتم سرانه ارزش افزوده بخش کشاورزی مربوط به استان خراسان جنوبی است.

 

وی بیان کرد: باید از فناوری و روش‌های نوین کشت و برداشت برای افزایش تولید محصولات کشاورزی استفاده شود.

 

معاون مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این مراسم اظهار کرد: موفقیت کشاورزان نمونه در تولید، برخورداری از سه مولفه‌ی تجربه، دانش و مدیریت است.

 

محسن آرزومندان گفت: ایجاد انگیزه و رقابت سالم میان شاغلین بخش کشاورزی ، معرفی الگوی عملی و قابل اعتماد از بین تولیدکنندگان و فراهم آوردن زمینه مساعد برای تبادل تجربیات از مهم ترین اهداف تجلیل از کشاورزان نمونه است.

 

وی شاخص‌های انتخاب نمونه های بخش کشاورزی را استفاده از دانش نوین در تولید محصولات و نظرات و توصیه های کارشناسان فنی و محققین، کیفیت و بهره وری مناسب محصولات و تأمین سلامت آن، توجه به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار، بهره برداری بهینه از منابع در راستای افزایش بهره وری و اعمال مدیریت فنی صحیح بر واحد تولیدی عنوان کرد.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 465344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha