به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، آیتالله رضا استادی امروز (24 خرداد) در گردهمايي بزرگ مبلغان ديني اعزامي ماه مبارك رمضان در مسجد اعظم قم به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: امسال به نام سال همدلي و همزباني است و اين رو بايد همواره كارهاي ما بر اين اساس باشد.
وي بيان داشت: افرادي در كشور هستند كه نميخواهند به اين سفارشها گوش دهند اما ما نبايد به گونهاي برخورد كنيم كه اين اختلافات بيشتر شود و بايد مبلغان ديني همواره در كاهش اختلافات گام بردارند و تلاش جدي داشته باشند.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه تاكيد كرد: فرد روحاني و طلبه نبايد جزو جناحهاي سياسي باشد و بايد خوبيها را گفته و اگر مشكلي هم وجود دارد انتقاد كند، نبايد هميشه خوبي گفت و يا اينكه هميشه انتقاد كرد.
آيتالله استادي تاكيد كرد: حوزويان بايد در مسائل سياسي تابع مشي مقام معظم رهبري باشند ايشان هم تعريف ميكنند و هم انتقاد دارند كه اين بايد براي ما درس عبرت باشد.
*اعتماد مردم را نبايد از دست داد
وي با بيان اينكه به هيچ عنوان نبايد اعتماد مردم را از دست بدهيم گفت: متاسفانه اعتماد مردم نسبت به مسئولان كم شده و اين يك مشکلات براي کشور است و اين به دليل آن است كه مردم از مسئولان كشور نقطه ضعف شنيده و اعتمادشان كم شده است.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه تاكيد كرد: مردم به روحانیت اعتقاد دارند، بنابراین روحانیون مواظب باشند موجب سلب اعتماد مردم نشوند.
*دشمن به دنبال تضعيف جايگاه شيعه است
وي با بيان اينكه دشمنان همواره براي تضعيف جايگاه شيعيان تلاش ميكنند گفت: بايد بدانيم كه تبليغ دين بسيار حساس است و امسال كار شما دشوارتر از هر سال ديگري است و نبايد خداييناكرده نسبت به وظايف خود كوتاهي كنيم.
آيتالله استادي گفت: منبر سنتي همچنان جايگاه خود را دارد و اين نظر كه ميگويند با آمدن رسانه ديگر منبر سنتي جايگاه خوبي ندارد حرف درستي نيست و نبايد منابر ما سبك شمرده شود.
*طلاب رفتار عملي در ميان مردم داشته باشند
عضو شورای عالی حوزههای علمیه خطاب به طلاب ديني گفت: بايد رفتار عملي در بين مردم داشته باشيد و بايد بدانيم كه همانگونه كه مراجع عظام تقليد هم اشاره كردهاند آن چيزي كه دين مردم را حفظ كرده است، عمل عالم ديني است و در اين يك ماه فرصت خوبي است كه دين به صورت عملي در ميان مردم پياده و اجرايي شود.
وي افزود: از سوي ديگر بايد مبلغ ما احكام را بيان كند، مردم با بسياري از احكام اوليه خود آشنا نيستند كه اين وظيفه مبلغ ديني است به اين موضوع پرداخته و مردم را آگاه سازد.
*مبلغان حرفهاي مورد نياز مردم را بيان كنند
آيتالله استادي تاكيد كرد: فردي كه به تبليغ دين ميرود نبايد حرفهاي تكراري بگويد، بلكه بايد حرفهايي بزند كه مورد نياز آن مردم و منطقه باشد.
وي گفت: بايد در سخنان خود بيان محكمات و مطالب مستدل و مستند داشته باشيم و از بيان متشابهات پرهيز كنيم تا از اين طريق جلوي سو استفاده دشمن را بگيريم.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه گفت: مبلغ ديني به اين توجه كند كه وقت مردم را بيهوده نگيرد و در پايان هر منبر حداقل يك مطلب مفيد را ياد آنها داده باشد.
وي گفت: با مردم به صورت روان صحبت كنيد و مطالبي را بگويد كه قابل فهم باشد و به خوبي آن را درك كنند تا منبر ما مفيد فايده باشد.
پايان پيام/
نظر شما