داغ دل خبرنگاران زنجانی/ مسن ترین مستمری بگیر کشور چند سال دارد؟ (عکس)

خبرگزاری شبستان:  دیدار مسئولان تامین اجتماعی کشور با مسن ترین مستمری بگیر کشور بهانه خوبی بود تا داغ دل خبرنگاران زنجانی تازه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، روز گذشته شاهد دیدار مشاور مدیرکل بیمه تامین اجتماعی با مسن ترین مستمری بگیر زنجانی بودیم.

 

سید اسماعیل موسوی متولد 1275 هجری شمسی با بیش از 118 سال به عنوان یکی از 15 مستمری بگیران مسن تامین اجتماعی در کشور است.

 

در این دیدار خبرنگاران زنجانی نیز حضور داشتند و پای صحبت های این مستمری بیگر مسن نشستند.

 

این دیدار که با حضور رسانه ها و خبرنگاران کشوری همراه بود در راستای تهیه مستند از زندگی مستمری بگیران مسن کشور که اولین آن در استان زنجان زندگی می کند، آغاز شد.

 

 

 

پس از این دیدار نشست خبری مشاور مدیرکل تامین اجتماعی کشور با خبرنگاران محلی استان زنجان برگزار شد که پس از ارائه گزارش مبسوطی از عملکرد تامین اجتماعی از بیمه اقشار مختلف جامعه سمت و سوی جلسه با سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم به سمت بیمه خبرنگاران سوق پیدا کرد.

 

سوال این خبرنگار در خصوص بیمه خبرنگاران و تعین تکلیف نهایی در این زمینه بارقه امید را در دل های خبرنگاران روشن کرد، چرا که تقی پور در پاسخ به این سوال گفت: در پی رایزنی های مدیرکل تامین اجتماعی کشور با معاون امور مطبوعاتی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به برنامه ‌ریزی‌ های لازم و ایجاد تفاهم‌ نامه‌های مرتبط تا یک ماه آینده به منظور برطرف کردن مشکلات بیمه خبرنگاران اقدام می‌شود.

 

در ادامه خبرنگار خبرگزاری ایلنا هم سوال خود را با تمهیدات انجام شده در بیمه خبرنگاران مبنی بر سخت و زیان آور بودن این حرفه ادامه داد و گفت: دولت در خصوص زیان آور بودن این حرفه چه تدابیری دارد؟

 

تقی پور نیز در پاسخ تنها به جمله «پیگیری خواهد شد» بسنده کرد و جلسه با یک صلوات به پایان رسید.

 

زهرا ملابابایی با 15 سال سابقه کار خبری تنها هشت سال بیمه دارد و اکنون نیز در وضعیت نامعلومی از لحاظ بیمه به سر می برد.

 

وی که معترض وضعیت بیمه خبرنگاران است به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: زیان آور بودن مشاغل شامل حال خانم ها نمی شود و این در حالی است که بخش کثیری از خبرنگاران کشوری و استانی را خبرنگاران خانم تشکیل می دهند.

 

این فعال عرصه خبر با اشاره به اینکه شغل خبرنگاری با استرس فراوانی همراه است، افزود: تاکنون از طریق صندوق حمایت از نویسندگان و هنرمندان بیمه بودیم که در حال حاضر این مساله به کارفرمایان ارجاع داده شده است.

 

ملابابایی با تاکید بر اینکه بسیاری از کارفرمایان مطبوعاتی از زیر بار بیمه خبرنگاران شانه خالی کرده اند، افزود: این مساله به علت حقوق قانونی است که بر عهده کارفرمایان قرار می گیرد و همین مساله باعث شده است تا کارفرمایان زیربار بیمه خبرنگاران نروند.

 

خبرنگار صدای زنجان نیز از مشکلات بیمه خبرنگاران گفت و افزود: این بیمه مرخصی های ضروری را ندارد و شامل سختی کار نمی شود.

 

 

 

صغری محمدی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی نیز معتقد است مصوبه ای مبنی بر مرخصی های استعلاجی و زایمان در این بیمه گنجانده نشده است، گفت: همین مساله باعث شده است تا خبرنگاران خانم در بسیاری از این مرخصی ها با مشکل مواجه شوند.

 

وی به مصوبه جدید بیمه خبرنگاران از طرف کارفرما اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه این نوع بیمه فرصت بیمه بسیاری از خبرنگاران را از بین برده است.

 

یکی از خبرنگاران خبرگزاری فارس نیز که از طریق صندوق حمایت از نوسندگان و هنرمندان بیمه شده بود، گفت: در حال حاضر بیمه قطع شده است و هنوز با این شرایط به کار خبری خود ادامه می دهیم.

 

زهرا رسولی با اشاره به اینکه بدون بیمه هیچ آینده تضمین شده ای وجود نخواهد داشت، افزود: امنیت شغلی لازمه داشتن اعتمادبه نفس در اجرای رسالت خبری است.

 

وی با تاکید بر اینکه شور و علاقه به کار خبری موجب شده است که خبرنگاران به اهمیت بیمه آنطور که باید و شاید پی نبرند، تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز باید در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روزنه ای برای حل مشکل بیمه خبرنگاران اتخاذ کند.

 

شاید اگر اسماعیل موسوی مسن ترین مستمری بگیر در شهر زنجان زندگی نمی کرد، این درد دل ها همچنان در سینه ها می ماند و خبرنگاران زنجانی همچون گذشته با عشق و علاقه ای که به کار خبرنگاری دارند، به کار خود بدون چشمداشتی ادامه می داند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 464028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha