آیت الله خامنه ای یک سیاستمدار کارکشته و کهنه‌کار است

خبرگزاری شبستان: اگر به ۲۶ سال رهبری آقای خامنه ای بر جمهوری اسلامی نگاه کنیم متوجه می شویم که وی نه تنها یک شخصیت دینی و مذهبی است بلکه یک سیاست مدار کارکشته و کهنه کار محسوب می شود.

خبرگزاری شبستان: خبرگزاری روسی "اسپوتنیک" (Sputnik)، در یادداشتی به بررسی شخصیت و سال های زعامت رهبر معظم انقلاب پرداخته است.اسپوتنیک در این یادداشت می نویسد: «آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در سخنان خود به مناسبت بیست و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب ایران به چند نکته اشاره کرد که برخی داخلی بودند و برخی خارجی، اما کلا پیغام های زیادی برای دیگران در لابلای صحبت ها ارسال کرد.این خبرگزاری با اشاره به مراسم سالانه سخنرانی رهبر انقلاب در حرم امام (ره) بمناسبت روز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی می نویسد: «همه در انتظار سخنان آیت الله سید علی خامنه ای و موضع گیری های او بودند، چرا که حرف اول و موضع گیری آخر نظام همیشه از زبان وی تبیین می گردد.

آیت الله خامنه ای در صحبت های خود بر ادامه حمایت ایران از ملت فلسطین تاکید کرد، مساله ای که خیلی مورد توجه غرب در گفتگو ها با ایران می باشد. وی همچنین بر مقابله با آنچه "اسلام آمریکایی" نام دارد تاکید کرد و با مطرح کردن برخی وقایع از جمله تاسیس و حمایت از گروه های تندروی تکفیری. تروریست های داعش - القاعده و حامیان آنها را پیرو "اسلام آمریکایی" دانست.وی به این مساله اشاره کرد که آمریکایی ها با استفاده از ابزار "اسلام آمریکایی" در تلاش هستند مسلمانان را به جان هم بیاندازند و وجهه مسلمانان را در سطح جهان تخریب کنند. رهبر ایران بر وحدت مسلمانان شیعه و سنی به عنوان موضع اصلی ایران تاکید کرد و اظهار داشت که تنها راهکار مقابله با "اسلام آمریکایی" و تروریست ها وحدت میان همه مسلمانان جهان می باشد.

جمهوری اسلامی همواره بر وحدت اسلامی و امت سازی و تمدن سازی اسلامی تاکید کرده است و به همین دلیل همواره از گروههای مقاومت چه شیعه و سنی حمایت کرده است.رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود تاکید کردند که ایران همیشه از گروههای مقاومت حمایت کرده است و سنی آمریکایی و تشیع  انگلیسی به یک اندازه به دشمن خدمت و به اسلام خیانت می کنند.

آیت الله خامنه ای در حضور سفرای خارجی مقیم تهران بر خطوط قرمز ایران در مذاکرات پافشاری کرد و گفت ایران به هیچ وجه به ایالات متحده اطمینان ندارد. ایشان به نامه رونالد ریگان، رئیس جمهوری اسبق ایالات متحده به امام خمینی (ره) اشاره کرد که در آن زمان تلاش داشت با چرب زبانی سر ایران را کلاه بگذارد، مساله ای که شبیه به نامه های اوباما به آیت الله خامنه ای می باشد. اشاره ای که همه تجزیه و تحلیل ها مبنی بر عادی سازی روابط ایران و ایالات متحده در صورت امضای توافق هسته ای را زیر سوال می برد و نشان می دهد که رهبری ایران و و ایرانی ها هنوز به دلایل تاریخی به هیچ وجه به آمریکایی اطمینان ندارند. 

عین همین تحلیل و بی اعتمادی تاریخی ایرانی ها به آمریکایی ها را هم چندی پیش روزنامه وال استریت ژورنال ارائه داده بود.این روزنامه نوشته بود که آیت الله خامنه ای و مردم ایران به آمریکا اعتماد ندارند و این بی اعتمادی ریشه دار است.بدون شک مقصر اصلی این بی اعتمادی هم اقدامات غلط و مداخله جویانه آمریکایی ها است.[i]

این خبرگزاری روسی در ادامه می افزاید: «اگر به 26 سال رهبری آقای خامنه ای بر جمهوری اسلامی نگاه کنیم متوجه می شویم که وی نه تنها یک شخصیت دینی و مذهبی می باشد بلکه یک سیاست مدار کارکشته و کهنه کار است که توانسته در فراز و نشیب های مختلف ایران را به پیش ببرد. به هر صورت با سیاست ورهبری او ایران توانست دشمنان کلیدی خود در منطقه خاور میانه (صدام حسین و طالبان) را کنار بزند و از گزند اتفاقاتی که بصورت بالقوه ممکن بود برای ایران پیش آید عبور کند.»

بعد از اظهارات مضحک دیوید کوهن(معاون وزارت خزانه داری آمریکا و معاون آینده سازمان سیا) ، مبنی بر بسته بودن دست ایران در مذاکرات هسته ای ، و پاسخ صریح و کوبنده رهبر انقلاب اسلامی به این سخنان گستاخانه ؛ و همچنین لجن پراکنی های آمریکایی ها برای بازدید از اماکن نظامی و مخالفت قاطع رهبری انقلاب ، بار دیگر نقش و قدرت رهبری آیت الله خامنه ای بر همگان ثابت شد. دیوید کوهن که بعنوان معمار ساختار تحریم های ضد ایرانی و ضد روسی در آمریکا شناخته می شود، در سخنانی در سنای آمریکا گفته بود ایران به دلیل تحریم ها دارای ضعف داخلی است و در مذاکرات ، دست بسته شرکت می کند به همین خاطر ، این ایران است که باید به آمریکا امتیاز بدهد.اما سخنان رهبر انقلاب مبنی بر دست بسته نبودن ایران ، باعث ضربه متقابل سنگینی به آمریکا شد و معظم له با تغییر محاسبات آمریکا ، زمین مذاکره را تغییر دادند.

دولت آمریکا به ایران نامه می نویسد و خواهان همکاری تهران در مقابله با داعش می شود.این موضوع نشان می دهد که ایران ، در مسائل منطقه ای بازیگری محسوب می شود که اگر حضور نداشته باشد ، مشکلات حل نمی شود. اگر ایران نخواهد ، دولت سوریه تغییر نمی کند ، اگر ایران نخواهد دولت عراق در مقابل داعش سقوط نمی کند ، ایران می خواهد در یمن و بلندی های جولان جبهه جدیدی علیه آمریکا گشایش پیدا کند.طبیعی است که ایران در امور داخلی کشورهای فوق دخالت نمی کند ، حتی در یمن نیز مقامات آمریکا ضمن اذعان به نفوذ ایران ، اعتراف کرده اند که ایران در امور داخلی صنعا دخالت نمی کند. به این ترتیب آمریکا برای حفظ منافع خود باید به ایران در غرب آسیا امتیاز بدهد. ایران باید حضور آمریکا را به رسمیت بشناسد تا به این کشور امتیاز بدهد.این موضوع نشان می دهد که امریکا برای حل و فصل مسائل غرب آسیا به ایران نیاز دارد. شکست در مذاکرات هسته ای ، همکاری ایران با آمریکا را قویا منتفی می کند و این موضوع ، به ضرر آمریکا است.گزینه جنگ با ایران ، گزینه ای است که فقط در بین دیوانگان آمریکایی – یهودی طرفدار دارد. در آمریکا چند انسان عاقل پیدا می شوند که به نخست وزیر اسرائیل یا افرادی همانند کورکر ، منندز و اشتون کارتر یادآوری کنند که ایران سومالی و عراق و افغانستان نیست. ایران حمله « بزن در رویی » را به رسمیت نمی شناسد و به آن پاسخ می دهد. ایران کشوری است که در شدیدترین تحریم های طول تاریخ ، هم کشورش را مدیریت کرد ، هم به سوریه و عراق و لبنان یاری رساند و هم جبهه جدیدی علیه استکبار و ارتجاع در یمن و بلندی های جولان گشود.جمهوری اسلامی ایران در شرایط به هم ریختگی ژئوپلیتیکی جهان و غرب آسیا ، جزیره ثبات محسوب می شود و امنیت از کانون تهران به منطقه غرب آسیا  و شمال آفریقا « تسری » پیدا می کند. به همین دلیل است که این خبرگزاری معتبر روسی  می نویسد : « حضور و نفوذ ایران به چند هزار کیلومتر آنطرف تر از مرزهای خود رسیده، امری که از نظر استراتژیک سیاسی- نظامی به معنای انتقال مرزهای دفاعی به چند هزار کیلومتر دورتر از مرزها به حساب می آید. از نظر نظامی و علمی ایران به قطب تولید تسلیحات و فن آوری های عالی تبدیل گشته و علیرغم شدیدترین تحریم های اقتصادی تاریخ این کشور توانسته همه برنامه های خود را پیش ببرد.»

اسپوتنیک در پایان می نویسد: «اصرار رهبر جمهوری اسلامی بر مواضع اصولی این کشور و در این شرایط حساس (که خیلی ها تصور دارند ایران باید انعطاف بیشتر نشان دهد و از برخی مواضع اصولی کوتاه بیاید)، نشان می دهد که جمهوری اسلامی نه فقط احساس نیاز یا ضعف در گفتگو های خود با 1+5 و یا شرایط سیاسی- نظامی بین المللی نمی کند بلکه مطمئن است همانگونه که ایران با سیاست خود توانست دشمنان کلیدی خود را کنار بزند خواهد توانست حریفان دیگر در منطقه را با "نرمش قهرمانانه" (یا همان سیاست) ضربه فنی کند.و به همین دلیل شاهد تحلیل های زیادی مبنی بر تغییر موضع سیاسی خیلی کشورهای قدرتمند جهان در قبال جایگاه ایران در منطقه و نقش آن برای ثبات و امنیت خاورمیانه هستیم.»[ii]

نویسنده:بهنام خسروی

[i] . http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931001001555

[ii] . http://www.jamnews.ir/mobile/mobiledetail/News/489182/1


پایان پیام/

کد خبر 464007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha