میزان باروری زنان شهری  نسبت به زنان روستایی کمتر است

خبرگزاری شبستان: جمعیت شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: میزان باروری زنان شهری نسبت به زنان روستایی کمتر است و احتمال ازدواج در زنان شهری و روستایی یک اندازه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حسن عینی زیناب، جمعیت شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، امروز (17 خرداد) در همایش تبیین سیاست های کلی جمعیت گفت: باروری، مرگ و میر و مهاجرت سه متغیر تعین کننده حجم جمعیت به شمار می آید.

 

وی افزود: بعد از انقلاب صنعتی در کشورهای اروپایی و آمریکا با کنترل مرگ و میر کودکان تعداد موالید افزایش پیدا می کند.

 

عینی زیناب اظهارداشت: در جامعه سنتی باروری باید بالا باشد تا جمعیت به سمت صفر شدن حرکت نکند که در همین راستا می طلبد تا اقدامات اساسی صورت گیرد.

 

وی تصریح کرد: امید به زندگی در کشور برای زنان 73 سال و برای مردان 71 سال است.

 

جمعیت شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: انتظار می رود بعد از انتقال جمعیتی باروری و مرگ و میر به تعادل جدی برسد که رشد آرام جمعیت را تضمین می کند.

 

وی گفت: بر خلاف انتظار باروری به روند کاهش خود ادامه داده و به زیر نرخ جانشین کاهش می یابد.

 

عینی زیناب افزود: میزان باروری زنان شهری نسبت به زنان روستایی کمتر است و احتمال ازدواج در زنان شهری و روستایی یک اندازه است.

 

پایان پیام/

کد خبر 463663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • م.ر IR ۰۲:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۸
    0 0
    تا مشکل سربازی آقایون حل نشه همین وضع یا شاید هم بدتر اتفاق خواهد افتاد ، این صحبت من نیست صحبت خیلی از کارشناسها مثل دکتر عباسی و دکتر رضایی هست ، نه مشکلات اقتصادی حاضر اگه بعنوان مثال بخواهیم بگیم تکی خرج دو نفر آدم رو از کجا باید بدم بهتره بگم که تو این دوره و زمونه دخترها هم دارن کار می کنن چه برسه بعد از ازدواج که نور علی نوره ، قبل از ازدواج هم بالاخره پدری عمویی دایی فک و فامیل هم هستند تا کار خیر صورت بگیره و شغلی واست پیدا کنن