موزه هنر انقلابی تاسیس شود

خبرگزاری شبستان: نقاش شناخته شده كشورمان گفت: اگر آیندگان تاریخ را ورق بزنند، در دوران انقلاب اسلامی ایران با مفهومی به نام شكوفایی هنر انقلاب مواجه می شوند؟

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، طاهری با تاكید بر این كه خلاء هنر انقلاب را در عرصه هنرهای تجسمی در گستره هنر كشور احساس می كنیم، گفت: هنرمندان كشورمان با كوله باری از تجربه، آماده فعالیت در این زمینه هستند و اگر اراده قوی در مسئولان وجود داشته باشد، می توان این خلاء را پر كرد. مسئله ای كه وجود دارد این است كه باید تا دیرتر از این نشده از این فرصت استفاده كرد.

این هنرمند همچنین افزود: برای مانا و زنده نگه داشتن هنر انقلاب، نیازمند برنامه ریزی اساسی و بنیادی در این زمینه هستیم، باید نهادهایی كه در زمینه هنرهای دینی كار می كنند، به صورت هماهنگ و همسو فعالیت كنند، از موازی كاری دست بكشند و به جای كارهای متفرقه و كم نتیجه، اقدامی زیربنایی انجام دهند.

با اشاره به لزوم حمایت دستگاه های اجرایی از هنرمندان گفت: سازمان ها از حمایت مالی و اقتصادی هنرمندان غفلت كردند. انتظار می رفت دست اندر كاران به ویژه وزارت ارشاد، حوزه هنری و نهادهای مشابه حمایت مالی بیشتری از هنرمندان داشته باشند.

وی اظهار كرد: یكی از اقدامات حمایتی كه می توانست انجام بگیرد و هم برای جامعه هنرمند كشورمان، هم برای هنر انقلابی و هم برای عامه مردم مفید بود، تاسیس موزه هنرهای انقلاب بوده است. این كار انجام نشده در حالی كه اگر انجام می شد هنرمندان دلزده و دلسرد نمی شدند و می دانستند آثار خوبی كه تولید كنند جایی برای عرضه خواهد داشت.

وی به نقش هنرمندان نیز در این زمینه اشاره كرده و گفت: هنرمندان و اساتید هنر نیز در این زمینه باید وارد عمل شوند و به نظر می رسد تاكنون كوتاهی كرده اند. آنها همت نكردند كتاب بنویسند و هنر انقلاب را گسترش دهند؛ در نتیجه اكنون منابع علمی هنر انقلاب بسیار كم است.
 
اكنون بیش از بیست استاد درجه یك در دانشگاه ها داریم كه متدین و انقلابی هم هستند و تجربه و دانش بالایی دارند اما تعجب می كنم كه چرا در حوزه تالیف هنر انقلاب فعالیت نمی كنند. این كم كاری هنرمندان و پژوهشگران هنری باعث شده هنر انقلاب در صفحات كتاب های علمی و دانشگاهی قرار نداشته باشد در حالی كه هنر غیرمتعهد و  غیردینی در دانشگاه ها تدریس می شود و هنرمندان جوان هم تنها منبعی كه در اختیار دارند، كتاب های خارجی و ترجمه شده است.

غلامعلی طاهری ادامه داد: باید به این فكر كنیم كه آیندگان اگر تاریخ را ورق بزنند، در دوران انقلاب اسلامی ایران با مفهومی به نام شكوفایی هنر انقلاب مواجه می شوند؟ از مكتبی به نام هنر انقلاب نام برده می شود و هنرمندان متعهد و مسئولان فرهنگی و هنری ما صفحاتی را به خود اختصاص خواهند داد؟

 

پایان پیام/

کد خبر 462785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha