به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، عبدالله محمدی، مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان بجنورد، ظهر امروز (11 خرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این انجمن یک نهاد خیریه و مردمی است، گفت: این نهاد غیر دولتی بوده و از هیچ یک از دستگاه های دولتی اعتباری دریافت نمی کند، ضمن آنکه به علت محدودیت در منابع، دولت کمک هایی به انجمن کرده است.
وی با استناد به حدیثی از امام صادق علیه السلام مبنی بر اینکه مسلمان را سه چیز اصلاح نکند، مگر دین شناسی، مدیریت صحیح در زندگی و شکیبایی در گرفتاری ها، تصریح کرد: این سه مورد در خصوص خانواده زندانیان صدق می کند، چرا که خانواده زندانیان افراد آسیب دیده و آسیب پذیری هستند که در جامعه باید با نگاه ویژه ای به آنها توجه شود.
وی افزود: خانواده زندانیان به دلیل نبود سرپرست، دچار مشکلات متنوعی هستند که در این خصوص، حضور مردم به عنوان مکمل دولت و مسئولان، می تواند راه گشا باشد.
محمدی با تاکید بر اینکه هدف انجمن، کمک و حمایت از خانواده های زندانیان است، اذعان داشت: خانواده زندانیان نه جرمی کرده اند و نه جنایت، بلکه ناخواسته و توسط فرد دیگری وارد این مسیر شده اند و باید مورد حمایت قرار بگیرند، چرا که مستعد ارتکاب جرم و دیگر آسیب های اجتماعی هستند.
مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان بجنورد، توانمندسازی مددجویان را اولویت اصلی و مهم انجمن نام برد و عنوان کرد: به دلیل مشکلات تحصیلی، معیشتی، درمانی و... که برای این خانواده ها وجود دارد، بحث توانمندسازی در راستای ایجاد اشتغال و درآمد سبب می شود، کمتر دچار آسیب شوند.
وی فعالیت انجمن در حوزه توانمند سازی را در سه محور اصلی آموزش، بازاریابی و تامین سرمایه، دانست و گفت: با مشارکت اداره کل کمیته امداد، خانواده هایی که در بحث کارآفرینی و اشتغال، تمایل به فعالیت دارند، امکانات اشتغال به مبلغ 5 میلیون ریال و به صورت بلاعوض در اختیار آنان قرار می گیرد.
وی از رشد 800 درصدی کمک انجمن و خیران، به خانواده زندانیان خبر داد و اظهار داشت: در سال گذشته بیش از یک میلیارد ریال به خانواده زندانیان کمک شد که این رقم نسبت به سال 92، رشد 800 درصدی داشته است.
محمدی توجه به استغنای فرهنگی مددجویان را از دیگر اولویت های انجمن عنوان کرد و اظهار داشت: در همین راستا تا کنون چندین همایش و گردهمایی به منظور تجلیل از فرزندان موفق خانواده های زندانیان، برگزار شده است.
وی اضافه کرد: تجلیل از فرزندان این خانواده ها در زمینه های مختلف علمی، قرآنی، ورزشی و.. از برنامه های انجمن است، چرا که در بسیاری از خانواده های زندانیان که یکی از والدین و یا هر دو آنها در زندان هستند، فرزندان با استعدادی وجود دارند که در صورت حمایت و توجه، می توانند در جامعه تبدیل به انسانی موفق شوند.
وی با اشاره به سبک زندگی اسلامی ایرانی، عنوان کرد: به دلیل شرایط خاص خانواده زندانیان که در اکثر آنها بانوان اداره زندگی را بر عهده دارند، آموزش های تخصصی داده می شود تا فرزندان آنها در مسیر آسیب های اجتماعی قرار نگیرند.
وی با بیان اینکه بیش از 400 خانواده از پنج شهرستان استان، تحت پوشش این انجمن قرار دارند، گفت: افزایش چتر حمایتی جزو برنامه های کاری انجمن حمایت از زندانیان است، در حالی که با توانمندسازی مددجویان، چندین خانواده توانسته اند با اتکا و اعتماد به نفس خود، از حمایت انجمن خارج شوند.
محمدی اشاره ای نیز به حضور فعال کارآفرینان در انجمن و فعالیت در حوزه های مختلف تابلو فرش، گلیم و... داشت و تصریح کرد: ارائه خدمات انجمن به خانواده های نیازمند زندانی در همه حوزه ها صورت می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه خانواده های زندانیان، صرفا نیازمند کمک های مادی نیستند، اذعان داشت: تمام کمک های انجمن نقدی نیست، بلکه بخشی مربوط می شود به تامین مواد اولیه زندگی و نیز افرادی که در حد توان خود می توانند در جهت کمک به این خانواده ها کاری انجام دهند، با انجمن همکاری می کنند.
وی تصریح کرد: باید در خصوص حمایت از خانواده های نیازمند زندانی، فرهنگ سازی صورت بگیرد، چرا که بعضی از زندانیان برای جرائم غیرعمد در زندان هستند و خانواده آنها نیازمند حمایت های مادی و معنوی است.
وی در پایان شماره حساب سیبای 0103521722000 در بانک ملی را برای جذب کمک های خداپسندانه خیرین برای خانواده های نیازمند زندانی اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما