زمینه همکاری خراسان جنوبی و ‌آفریقای جنوبی به صورت پروژه پروژه باشد

خبرگزاری شبستان: سفیر کشور آفریقای جنوبی در ایران با تاکید بر اینکه باید زمینه های همکاری بین خراسان جنوبی و این کشور به صورت پروژه پروژه باشد، گفت: در زمینه گیاهان دارویی، نقاط مشترک زیادی داریم و سرمایه گذاری در بخش فراواری برای من قابل توجه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، ویلیام مکس فیلمان وایتهد امروز (10 خرداد) در جلسه دیدار مدیران اقتصادی خراسان جنوبی با سفیر آفریقای جنوبی اظهار داشت: معتقدم که خراسان جنوبی پتانسیل های زیادی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه مخاطب من در این سفر بخش دولتی است، افزود: باید بررسی شود تا چارچوب ها چگونه است و چه راهکاری برای توسعه روابط دو کشور می توانم ایفا کنم.

 

سفیر کشور آفریقای جنوبی در ایران با تاکید بر اینکه رابطه بین ایران و این کشور به سالهای قبل برمی گردد، گفت: دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی در اردیبهشت برگزار شد که این اجلاس، از جمله جلسات قدیمی است که بین ایران و آفریقای جنوبی برگزار می شود.

 

وی با اشاره به اینکه امسال در بیست و یکمین سال ارتباط با ایران قرار داریم اما رابطه دو کشور قدمت بیش از این را دارد، ادامه داد: در دوازدهین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی توافق شد که نتایج متفاوتی کسب شود که قابل اندازه گیری و در دسترس باشد و در این راستا حوزه های همکاری مشترک در بخش های انرژی، کشاورزی، امور مالی، ساخت و ساز، معدن و ... شناسایی شد.

 

ویلیام مکس فیلمان وایتهد افزود: سرمایه های گردشگری زیادی در دو کشور وجود دارد و در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری نیز می توانیم همکاری های خوبی داشته باشیم.

 

وی با تاکید برا ینکه عدم سرویس دهی مناسب به گردشگران باعث از دست دادن گردشگر می شود به همین دلیل ما در آفریقای جنوبی تمامی سیستم گردشگری خود را بازسازی کرده ایم، اظهار داشت: در بحث گردشگری ظرفیت منابع انسانی بسیار مهم است و با توجه به اینکه هتل به اندازه کافی در آفریقای جنوبی وجود ندارد، بر خدمات دهی و سرویس دهی بهتر و بیشتر به گردشگران تاکید کرده ایم.

 

وی خاطرنشان کرد:در همین راستا با بازسازی سیستم گردشگری، جزو ۱۰ مقصد برتر گردشگری دنیا شده ایم و این بازسازی برای آفریقای جنوبی نتیجه بخش بود.

 

وی با بیان ا ینکه در زمینه گیاهان دارویی، نقاط مشترک زیادی داریم و سرمایه گذاری در بخش فراواری برای من قابل توجه است، گفت: اگر خراسان جنوبی بتواند پایگاه ترانزیت کالا به کشور افغانستان و پاکستان باشد، نقش مهم و کلیدی و پتانسیل بالایی دارد.

 

سفیر کشور آفریقای جنوبی در ایران یادآور شد: باید زمینه های همکاری را بررسی کنیم اما باید این زمینه ها به صورت پروژه پروژه باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: در آفریقای جنوبی، استانهای مشابه ای داریم که می توانیم ارتباط بین خراسان جنوبی و برخی از آنها را فراهم کنیم.

 

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز در این جلسه درخواست کرد: با توجه به ظرفیت بالای معدنی خراسان جنوبی تقاضای اعزام هیات تجاری به استان داریم تا زمینه سرمایه گذاری و فراوری فراهم شود.

 

مهدی ماهگلی اظهار داشت: فرصت های سرمایه گذاری زمینه خوبی برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور است.

 

وی خاطرنشان کرد: تبادل همکاری در اجرای پروژه حفاری معدنی مشترک، مطالعات و فراوری معدنی و تجهیزات مرتبط با بخش معدنی از جمله نیازمندی های خراسان جنوبی است.

 

وی گفت: با توجه به قرار گرفتن خراسان جنوبی در مسیر ترانزیت شرق، شمال و جنوب، این استان می تواند زمینه خوبی برای مباحث ترانزیت و توسعه فعالیت های تجاری، به آسیای میانه و افغانستان باشد.

 

 

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 462201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha