بزرگترین مشکل جامعه، اقرار لفظی و کفر عملی به قرآن است

خبرگزاری شبستان: کارشناس علوم قرآنی با اشاره به وجود دو نوع تعامل منافقانه و صادقانه با قرآن، گفت: بزرگترین مشکل موجود که بسیاری از افراد جامعه گرفتار آن هستند، اقرار لفظی به قران و کفر عملی به آن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، عباس سلیمی، عصر دیروز(9 خرداد) در اولین همایش کشوری تکریم خامین طرح تلاوت نور که در سالن همایش‌های هلال احمر خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: جایگاه قرآن کریم به اندازه‌ای رفیع است که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می‌فرمایند بلندمرتبه ترین انسانها پس از پیامبران(ص)، علما و سپس حاملان قرآن هستند.

 

وی افزود: حاملان قرآنی یعنی کسانی که قرآنی می‌اندیشند، قرآنی سخن می‌گویند و قرآنی عمل می‌کنند.

 

این کارشناس قرآن با اشاره به ویژگی‌های حاملان قرآنی، گفت: حاملان قرآنی کسانی هستند که مردن آنان، بعثت و برانگیختگی آنان و همچنین عبور آنها از پل صراط و البته پاداش آنان به مانند پیامبران است.

 

تلاوت قرآن و اقامه نماز؛ دو حق مساجد که باید ادا شود

سلیمی با بیان اینکه حاملان قرآنی از جاگاه ویژه‌ای در نزد خداوند متعال برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب اسلامی، جایگاه قرآن در کشور بسیار محجور بود، اما پس از پیرووزی انقلاب، علی‌رغم برخی نگرش‌ها باید اذعان داشت که تحولات شایسته‌ای در حوزه قرآن صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: تلاوت نور یکی از ماموریت های الهی است که در این میان تلاوت قرآن در مساجد به عنوان خانه امن الهی از پاداش بی‌بدیلی برخوردار است.

 

این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به جایگاه قرآن در مساجد، اظهار داشت: در بیانات ائمه‌اطهار(علیهم السلام) و پیامبر(صلی الله علیه و آله) عنوان شده است که باید حق مسجد را ادا کرد و آن اینکه هنگامی که وارد می شویم ابتدا دو رکعت نماز اقامه کرده و سپس به تلاوت قرآن اهتمام بورزیم.

 

گمان نبریم به وظایف قرآنی خود به خوبی عمل کرده‌ایم

سلیمی اذعان داشت: در حال حاضر از ظرفیت مساجد بهره مناسبی برده نمی‌شود که جای نگرانی و تامل بسیاری دارد.

 

وی با بیان اینکه از حدود 70 هزار مسجد موجود در سراسر کشور، 40 درصد آنها فاقد ائمه جماعات هستند، گفت: علمای حوزه‌های علمیه باید نسبت به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

 

این کارشناس قرآنی تصریح کرد: نکته مهم این است که هیچگاه گمان نبریم به وظایف قرآنی خود به خوبی عمل کرده‌ایم، بلکه باید همواره تعامل خود را با قرآن بیشتر از پیش کنیم.

 

سلیمی با اشاره به وجود دو نوع تعامل منافقانه و صادقانه با قرآن، گفت: بزرگترین مشکل موجود که بسیاری از افراد جامعه گرفتار آن هستند، اقرار لفظی به قران و کفر عملی به آن است.

 

لزوم اجرایی شدن طرح تلاوت نور در تمامی مساجد کشور

وی خاطرنشان کرد: ما در چند چیز با شیطان مشترک هستیم؛ چرا که ما نیز به مانند شیطان معتقد به ربوبیت، خالقیت خداوند و روز معاد هستیم؛ لذا ما تنها زمانی مورد شفاعت قرآن قرار می گیریم که در اندیشه، لفظ و عمل به قرآن کوشا باشیم.

 

سخنران اولین همایش کشوری تکریم خامین طرح تلاوت نور تاکید کرد: نمی‌شود کسی قرآن بخواند، اما دروغ بگوید، نسبت به مسائل جامعه بی‌تفاوت باشد، حق‌الناس را در نظر نگیرد و عملکرد او در راستای منافع دشمنان باشد.

 

سلیمی با بیان اینکه طرح تلاوت نور زمینه‌ساز انس با قرآن است، اظهار داشت: باید شرایطی را فراهم آوریم که این طرح در دو یا سه نوبت روز و البته در تمامی مساجد کشور اجرا شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 462126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha