به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد زین العابدینی، قائم مقام شبکه چهار سیما گفت: پلیس باید به گونه ای عمل کند که فیلمساز را به سوی اهداف مورد نظر ترغیب کند، در حقیقت حضور چنین جشنواره هایی موجب پیشرفت فیلمسازی در کشور می شود.
وی ادامه داد: امروزه تعامل میان هنرمندان و پلیس بیشتر شده و ناجا با ورود درست به امور هنری و فرهنگی می تواند این تعامل را گسترش دهد تا فیلمساز پلیس را برادر خود بداند و اولین قدم این باشد که بتواند نقاط منفی را به همراه نقاط مثبت منعکس و به عنوان یک آیینه عمل کند.
زین العابدینی افزود: هیچ سازمان و نهادی نمی تواند ادعا کند که بدون عیب و نقص است و اگر ما بتوانیم مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی را حل و فصل کنیم، امنیت اجتماعی در کشور تا حدود زیادی برقرار می شود.
وی با بیان اینکه این جشنواره می تواند بستر تولید فیلم در سینما کشور را ایجاد کند، یادآور شد: بستر به گونه ای آماده شود که فیلمساز از ساخت فیلم های اجتماعی ابایی نداشته باشد و بداند که حامی خوبی دارد.
وی در پاسخ به این سوال که فیلم ها چگونه می توانند از آسیب های اجتماعی جلوگیری کنند، اظهار داشت: همواره نیازمندیم تا نکات مثبت را به جامعه یادآوری کنیم.
بنا بر گزارش ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس، وی عنوان کرد: ناجا می تواند بستر لازم را برای تولیدات فیلمسازی آماده کند.از فیلمسازانی که به صورت صنفی و دولتی فعالیت دارند، حمایت شود. این حمایت باعث ایجاد تعامل و اعتماد خواهد شد.
زین العابدینی ضمن اینکه افراط و تفریط را در هر شرایطی مضر خواند، گفت: اگر ما در فیلم ها یک پلیس کاملا مطهر و بدون هیچ نقصی را نشان دهیم اما در واقعیت مردم با شکل دیگری مواجهه شوند قطعا اثر فیلم را از بین برده ایم .باید واقعیت ها را صحیح نشان دهیم در این صورت مخاطب به راحتی می تواند ارتباط برقرار کند. هنر ویژگی های اصیلی دارد که بسیار تاثیرگذار است و معمولا چیزی که از دل برآید بر دل نشیند.
پایان پیام/
نظر شما