بصیرت ویژگی برجسته حضرت علی اکبر/جوانان زینت ولایت باشند

خبرگزاری شبستان: یک استاد دانشگاه، بصیرت و وظیفه شناسی را از ویژگی های برجسته حضرت علی اکبر(علیه السلام) دانست و گفت: جوانان با رفتار و منش خود زینت ولایت باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام غلام حضرت حجت، استاد دانشگاه در جشن ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) که شب گذشته(8 خرداد) در کانون فرهنگی و هنری شهید بشیری( کانون تخصصی ولایت گیلان) برگزار شد با اشاره به حدیثی از امام صادق(علیه السلام) که فرمودند شیعیان با اعمال خود باید زینت اهل بیت(علیه السلام) باشند، گفت: جوانان با رفتار و منش خود زینت ولایت باشند.

وی نسبت به خطراتی که متوجه جوانان و جوانی جوامع مسلمان است هشدار داد و گفت: تلاش دنیای امروز فضیلت کشی در جوامع رو به توسعه، به ویژه در میان جوانان جوامع مسلمان است.

این استاد دانشگاه، بصیرت، وظیفه شناسی و آینده نگری را از ویژگی‌های برجسته حضرت علی اکبر(علیه السلام) برشمرد و گفت: ایشان با اینکه می‌دانست پایان راه کربلا شهادت است با بصیرت کامل قدم در راه مبارزه با دستگاه ظلم و جور بنی امیه گذاشت.

وی یادآور شد: جوانان در هر دوره تاریخی و زمانی وظایف مختلفی دارند که باید آنها را با بصیرت شناسایی، اولویت بندی و اجرایی کنند.

حضرت حجت، تحصیل، کسب تقوا و حفاظت از آن در برابر هجوم ضد فرهنگی دشمنان و حمایت از ولایت فقیه را از مهمترین وظایف جوانان در دوره کنونی دانست و گفت: حضرت علی اکبر(علیه السلام) در سخت ترین شرایط امام و ولی خود را تنها نگذاشت، جوانان هم باید به ایشان تاسی کنند.

وی با برنامه محور توصیف کردن هجوم سایبری غرب علیه ذهن و قلب جوانان ایرانی، گفت: آشنایی با فناوری روز مهم است اما غرق شدن در آن و توجه نداشتن به امور دیگر هدف توطئه غرب از ساخت برنامه‌های کامپیوتری و تلفن همراه است.

این استاد دانشگاه اذعان کرد: کشور ما به خاطر بلند کردن علم استقلال و اسلام دشمنان بسیاری دارد و جوانان با تحصیل و کسب علوم مختلف می‌توانند با بی نیاز کردن کشور از دیگران به اسلام وانقلاب کمک کنند.

وی با بیان اینکه جوانان باید قدر خود را بدانند، گفت: ارزش و قدر انسان به خداخواهی و جایگاه او در درگاه الهی است، جوانان خود را به کمتر از بهشت و خدا نفروشند.

حضرت حجت با اشاره به روایات اسلامی، حضرت علی اکبر(علیه السلام) را شبیه ترین مردم به پیامبر اکرم( صلی الله علیه و آله وسلم) از نظر ظاهر، رفتار و اخلاقی خواند و افزود: حضرت علی اکبر(علیه السلام) جدا از شباهت ظاهری که موروثی است چنان از سیره حضرت رسول پیروی می‌کرد که هر کس رفتار ایشان را می‌دید پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) را مشاهده می کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: رعایت تقوا برای هر انسانی اهمیت ویژه دارد اما برای جوانان اهمیت دو چندان داشته و بسیار زیبا است.

پایان پیام/

 

کد خبر 461875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha