«یزدان عشیری» مدیر روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر در در گفتوگو با خبرنگار سینمایی شبستان درباره بخش محله و بازخوردهای این بخش بیان کرد: تجربه بخش محله قبلاً آزمون خود را با مدیریت مازیار رضاخانی پس داده بود اما امسال با اینکه فراخوان این بخش دیرهنگام به ساختار بخش اصلی جشنواره اضافه و برگزار شد، خوشبختانه به دلیل قابلیتها و ظرفیتهای این حوزه، پس از انتشار فراخوان استقبال بسیار خوبی را شاهد بودیم و در طول 20 روز پس از انتشار فراخوان بالغ بر هزار و یکصد و هفتاد و چهار هنرجو در سنین مختلف ثبت نام کردند.
وی با اشاره به تحقق اهداف سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این بخش، خاطرنشان کرد: قطعاً بخش محله با نگاه و رویکردی که داشته و از کاروانی که در این بخش به جشنواره الحاق شدند، اگر بتوانیم حتی از خروجی این بخش تعدادی انگشت شمار استعداد را شکوفا کنیم، جشنواره به اهداف خود رسیده است.
عشیری با بیان اینکه بخش محله به منظور ایجاد فضا برای آشنایی و اطلاعرسانی و کمک به رشد اطلاعات عمومی شهروندان برگزار شده، گفت: این دوره کوتاه مدت با کمک اساتید آموزشی حرفهای برگزار شد و نکته قابل توجه، شکسته شدن طلسم فیلمسازی برای این عده است که دشواری و سختیهای کار برای آنها شکسته میشود و نوعی اعتماد به نفس را برای آنها در برخواهد داشت. قطعاً تعدادی از اینها نیز جذب آموزشگاهها میشوند و مسیر حرفهای شدن را طی خواهند کرد.
وی به برخی اهداف سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در زمینه پرکردن اوقات فراغت شهروندان اشاره کرد و توضیح داد: از دیگر این اهداف، بسترسازی برای تعمیق شناخت طیفهای مختلف مردم با سینما و فیلم است که از این طریق هم به دستاوردهای خوبی دست یافتهایم. همچنین موضوعاتی که این هنرجوها به صورت مشارکتی و گروهی به آنها پرداختند در راستای دغدغهها و مولفههای سینمای شهری بوده است که در واقع سیاستهای جشنواره را شکل میدهد. این هنرجوها به نوعی با المانهای آموزشی نیز آشنا شدند که در واقع نشاندهنده این است که یک کار آموزشی فراگیر صورت گرفته است.
عشیری در پایان افزود: با هماهنگیهای صورت گرفته، احتمالا میزبان تعدادی از این هنرجوها در ورک شاپهای بخش اصلی نیز هستیم تا از این فرصت نیز بهره بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما