به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، حجت الاسلام پناهیان، عصر امروز (۷ خرداد) با حضور در همایش روز جوان که با همت مرکز بیت النور کرج برگزار شد، اظهار کرد: من در معرفی اصل دین به عنوان طلبه نباید حرف تازه ای داشته باشم، چرا که باید دین به خوبی معرفی شده باشد، این جلسه اختصاص دارد، به موضوع و روز جوان پس اجازه بدهید من شاخص دین و دین داری را بیان کنم.
این کارشناس دینی با بیان این که در این نشست می خواهم یکی از شاخص های دین داری رو معرفی کنم، توضیح داد: دین چیست، اون شاخصه ای که اگر کسی که آن را داشته باشد، دیندار است. در این زمینه آیا رسانه های ما، مسجدها، کتاب ها ما را به این دین معرفی می کنند، اگر جوانی دیندار باشد، اگر جامعه ای دیندار باشد، گناه نکند، عبادت کند، این که اخلاق اش خوب باشد، کسی را اذیت نکند، این ها دین است، به واقع دین می خواهد ما را به چه نقطه ای برساند؟ مثلا دین از ما می خواهد نماز بخوانیم برای این که نمازخوان شویم؟
به گفته وی ، اگر من به سمت اون خورشید و هدف نهایی حرکت می کنم باید گرم ام شود، آن اثری که باید در این مسیر برای من ظاهر شود، آن اثر دین است.
وی با بیان این نکته که کدام نتیجه باید به عنوان مهم ترین نتیجه دین ما وجود داشته باشد، که ما دین داری خودمان را با آن چک کنیم، تصریح کرد: انقلاب و ایمان چه به این جوان داده است، چرا ما مجبور می شویم در کنار کلمه مومن « انقلابی » را تعریف کنیم؟ برای این که مومن قوی باشیم. نه مومن ضعیف .
سپس افزود: مالک اشتر اگر تنها باشد، در شب تاریک ، سکوت محض ، پایش را بگذارد روی سگ هار، مالک اشتر اولین عکس العمل ترس که پلک است را انجام نمی دهد.
وی با باور بر این مطلب که درست معرفی شدن دین زمینه علاقمندی به دین است، تاکید کرد: می شود، یک جامعه ای را نابود کرد و قانون مدار کرد. می شود، بسیاری از استعدادها را در یک جوان از بین برد، ولی او را درس خوان کرد، برهّ بودن امتیاز نیست، شاخصه مهم دین « قوی بودن » است.
این کارشناس دینی با تامل بر این مهم که جوان باید در کنار صفت بی آزاری دیگران ، صفت های دیگری را نیز داشته باشد، با طرح این پرسش که دین ما را به چه چیزی دعوت می کند؟ بر لازمه قوی بودن به عنوان شاخص دین تاکید کرد .
وی افزود: مرز میان نشان دادن زشتی و بدی باور به خود و قوی بودن است. شما که می دانید، خیلی از این خوبی ها که ما را به آن دعوت می کند، نباید ما را ضعیف کند، نباید قدرت ما را بگیرد.
وی در ادامه با اعتقاد بر این نکته که ما معنوی ترین جامعه را در طول تاریخ بشریت داریم، من با همین جامعه و جوانان امروز جامعه این را معتقدم. امروز اگر مسئولان ما قوی نباشند، ضعف نشان دهند داعشی ها بسیار نانجیب تر از صدام با ما می جنگند.
وی تصریح کرد: امروز یک جوانی را می خواهید بیاورید سمت خوبی ها به او می گویید بیایی به چه چیزی می رسید، قوت و قدرت خوبی شجاعت جزء آن است، و صبر نتیجه اش است، قدرت شاخص دین است.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان با نظر به وضعیت آمار طلاق مطرح کرد: بالا بودن آمار طلاق نشان می دهد ما قدرت درگیری در خودمان ایجاد نکرده ایم، جوان را قوی بار نیاوردیم، که حوصله و قدرت برخورد را داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما