به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول شبکه فعالین ازدواج آذربایجان شرقی، امروز (25 خرداد) در همایش سازمان های مردم نهاد این استان، اجتماعی بودن را لازمه و شاخصه زندگی بشری خواند و گفت: در آموزه های دینی مسلمانان و فرهنگ ملی ایران زمین، کار گروهی، هم افزایی و مشارکت اجتماعی مورد تاکید قرار گرفته است.
حجت الاسلام حمید محمودی اصل، شاه کلید کارگروهی را آیه شریفه «اُذُن» برشمرد و افزود: امروز مبنای علم مدیریت خوب گوش کردن است.
این محقق و کارشناس ارشد علوم تربیتی بر لزوم مدیریت تعارض و تفاوت ها در درون کانون خانواده تاکید و تصریح کرد: متاسفانه در برهه کنونی، کانون خانواده فاقد جلسات مستمر هفتگی یا ماهانه میان اعضای خانواده برای تبادل نظرات، همدردی و ارایه راهکار برای مشکلات است.
وی اضافه کرد: بخشی از شکایات زن از مرد مربوط به همین موضوع است و نقطه شروع اختلافات و معضلات به شمار می رود.
محمودی اصل ابراز کرد: امروزه نه فقط دینداران، بلکه فیلسوفان و اهالی سینما نیز به این درک رسیده اند که انسان نیازمند محبت و عشق است ولی متاسفانه مسلمانان کمتر به آیات الهی در باب عشق و دوست داشتن توجه کرده اند.
وی اذعان کرد: واژه دوستت دارم هنوز به عمق کانون خانواده مسلمان ایرانی ورود پیدا نکرده است و عشق حاصل از پیامک، چت، کافی نت و خیابان نمی تواند محصول جایگزین آن شمرده شود.
مدرس حوزه و دانشگاه تاکید کرد: می توان در برابر سبک های مختلف زندگی جهان حاضر، بر اساس منابع دینی و اعتقادی، نوع موفق یک سبک زندگی با چارچوب اسلامی را عرضه کرد.
وی همچنین خواستار ایجاد فضاهای بررسی و تحلیل مسایل علمی و نیز کارگاهی برگزار شدن چنین همایش هایی شد.
در این همایش نماینده سازمان های مردم نهاد آذربایجان شرقی نیز در سخنانی با اشاره به نقش این تشکل ها گفت: تشکیل سازمان های مردم نهاد، مبنای ناگزیر سازمان های اجتماعی می باشد.
مجید مبصری افزود: سازمان های مردم نهاد در حکومت قرار ندارند بلکه بر حکومت ها هستند و این به معنای ضد حکومتی بودن آنها نیست.
وی اضافه کرد: وظیفه این تشکل ها، منتقد بودن از ناکارآمدی ها، ضعف ها و کم کاری های حکومت است.
مبصری با انتقاد از پایین بودن حمایت های دولتی از سازمان های مردم نهاد، تصریح کرد: گرچه سازمان ها می توانند بدون حمایت نیز به فعالیت خود ادامه دهند اما میزان و شدت نظارت با میزان و شدت حمایت از این تشکل ها تناسب ندارد.
پایان پیام/
نظر شما