۸۱۳ هزار پرونده منجر به صلح و سازش  شد/تجهیز ۹۱۶ کلانتری به سیستم پایش تصویری

خبرگزاری شبستان: سردار مهری گفت: در سال‌های ۹۱، ۹۲ و ۹۳، ۸۱۳ هزار پرونده منجر به صلح و سازش در کلانتری‌های سراسر کشور شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار تقی مهری در مراسم تودیع خود از ریاست پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به عملکرد پلیس پیشگیری طی دو و نیم سال گذشته گفت: از مهم‌ترین اهداف راهبردی پلیس پیشگیری ناجا یکپارچگی زیرساخت‌های اطلاعاتی و شبکه‌های اختصاصی امن است و راه‌اندازی سامانه رخدادهای انتظامی است که در سال 91 با ادغام سامانه‌های پیشگیری و اطلاعات و اخبار انجام شد و امروز این سامانه در تمام کلانتری‌ها فعال شده است.

وی با بیان اینکه این سامانه 26 هزار و 610 کارمند در سطح کشور دارد، گفت: این افراد مستقیما ارتباط برقرار کرده و می‌توانند پوشش کاملی را برای ناجا برقرار کنند. می‌توانیم مجرمان دستگیر شده را به کمک این سامانه ردیابی کنیم و همچنین آمار کلیه جرایم را به ساعت و دقیقه در حوزه‌های استحفاظی، استخراج و رصد کنیم البته این سامانه به علت عدم فراهم شدن زیرساخت‌ها در همه نقاط هنوز به طور کامل فراگیر نشده است.

مهری در ادامه به تجهیز 740 تحت نظرگاه به سیستم پایش تصویری اشاره و عنوان کرد: تاکنون قریب به 916 کلانتری به سیستم پایش تصویری مجهز شدند.

وی ادامه داد: واگذاری طراحی و پیاده‌سازی سامانه صدور مجوز حمل و نگهداری تجهیزات دفاع شخصی ویژه مردم و سایر مسوولان از سال گذشته، راه‌اندازی سامانه ارسال پیامک برای نگهبانان محله، راه‌اندازی کمیسیون پایش جرایم و ارزیابی عملکرد استان‌ها و تمرکز بر امنیت محله‌محور و ترغیب بخش‌های غیردولتی در به عهده گرفتن برخی امور حفاظتی از دیگر اقدامات انجام شده است.

رییس پلیس سابق پیشگیری ناجا افزود: در همین راستا پلیس پیشگیری بیش از 11 هزار مقر و 205 هزار نفر را تحت پوشش داد. از این تعداد نزدیک به 45 هزار نفر فقط نگهبانان محله و بیش از 38 هزار محل یگان‌های حفاظت هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 10 یگان حفاظت در دستگاه‌هایی از جمله سازمان زندان‌ها، جنگلداری و مراتع، شهرداری، اداره شیلات و قوه قضاییه داریم، گفت: راه‌اندازی یگان حفاظت در صداوسیما، گمرک و دریانوردی در دست اقدام است و برای وزارت اطلاعات، وزارت مسکن و وزارت نیرو هم در آینده راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به آماده‌سازی دانشنامه سه جلدی بزه‌شناسی و تجمیع تمام بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های این حوزه در چهار جلد و ارسال آن به استان‌ها گفت: تکمیل سند راهبردی پلیس پیشگیری نیز در این مدت انجام شد. انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در راستای آموزش همگانی در معاونت اجتماعی دنبال شد و ساخت انیمیشن، پخش فیلم‌های مستند، ارسال خبر، و... در این معاونت در دستور کار قرار داشت.

رییس پلیس سابق پیشگیری ناجا در ادامه به فعالیت‌های مشاوره و مددکاری پلیس پیشگیری اشاره و اظهار کرد: در سال‌های 91، 92 و 93، 813 هزار پرونده منجر به صلح و سازش در کلانتری‌های سراسر کشور شد.

مهری افزود: در مدت گذشته 71 دوره استانداردسازی و تعالی رفتار کارکنان برگزار شد و 18 هزار نفر در آن شرکت کردند.

وی با اشاره  به فعالیت‌های انجام شده در پلیس فرودگاه‌ها و راه‌آهن گفت: طی این سال‌ها حتی یک نفر در جریان حج عمره و تمتع از سوی عربستان به جرم موادمخدر دستگیر نشد. همچنین انتقال زائران از فرودگاه مهرآباد به امام(ره) کار سنگینی بود که انجام دادیم. ترغیب مسوولان راه‌آهن و فرودگاه‌ها و استفاده از دوربین‌های مداربسته نیز اقدام دیگری بود که انجام و باعث صرفه‌جویی نیرو شد.

پایان پیام/

کد خبر 461549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha