به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، علی کریمی، جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام، صبح امروز(6 خرداد) در حاشیه ویدیو کنفرانس قانون حمایت از آمرین به معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: این قانون مشتمل بر 24 ماده و 19 تبصره است که در تاریخ 23 فروردین ماه سال جاری به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید.
وی، افزود: این قانون نیز در دوم اردیبهشت سال جاری به تصویب شورای نگهبان رسیده است، افزود: این همایش به صورت ویدیو کنفرانس و با حضور روسا، دبیران و معاونان ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر به منظور تبیین این قانون و قرار گرفتن اعضای از جزئیات آن برگزار شده است.
جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، یادآور شد: مقدمات اجرای این قانون از 15 رمضان سال جاری صورت خواهد گرفت و امر به معروف و نهی از منکر ضمانت قانونی پیدا کرده و قانونمند شده است و زمینه قانونی و اجرایی این فریضه الهی با قانونی شدن آن در بین اقشار مختلف مردم فراهم شده است.
کریمی، بیان کرد: تصویب این قانون، نقش مهمی در ترویج این فریضه الهی و و همگانی کردن امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه دارد و موجب می شود که فرهنگ خوبی ها در سطح جامعه گسترش پیدا کند و از بی تفاوتی نسبت به معروفات و منکرها در جامعه جلوگیری شود.
وی، اظهار کرد: در سال جاری 80 عنوان برنامه در قالب برگزاری نشست های هم اندیشی، برگزاری کارگاه های تخصصی در بین دانشجویان، دانش آموزان، اساتید، سازمان های مردم نهاد، دستگاه ها و دوایر دولتی در راستای تریج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و تذکر لسانی برگزار می شود.
جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، یادآور شد: ادارات و نهادی فرهنگی و اجرایی در ترویج این فریضه الهی نقش مهمی ایفا می کنند و باید در تمام ادارات، شورای امر به معروف و نهی از منکر راه اندازی شود که زمینه مناسبی در راستای گسترش این فریضه ایجاد خواهد کرد.
کریمی، شکل گیری یاوران امر به معروف و نهی از منکر، جلوگیری از بی تفاوتی اقشار مختلف مردم و کارکنان ادارات به ارزش ها و فرهنگ دینی و اسلامی، تشکیل گروه های امر به معروف و نهی از منکر در سطح ادارات و نهادهای مختلف از جمله برنامه هایی است که موجب گسترش فرهنگ و سنت الهی می شود.
وی، بیان کرد: در طول سال نیز برنامه های مختلفی در راستای حفظ انسجام، نشست های توجیهی، نشست های تبادل تجربیات با حضور اعضا ور وسای ستادهای ار به معروف و نهی از منکر در استان اجرا می شود که امید است با همکاری ستادهای شهرستان ها شاهد گسترش فرهنگ تذکر لسانی در جامعه باشیم.
جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، در پایان خاطرنشان کرد: با اجرای این قانون ضمانت اجرایی اصل هشتم قانوان اساسی فراهم شده و که در این قانون وظایف مردم در مرحله زبانی و نوشتاری و وظایف مجریان و ضابطین قضایی در مرحله اجرا مشخص شده که این امر در راستای حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر نقش مهمی دارد.
گفتنی است، در این مراسم که با حضور ائمه جمعه شهرستان های مختلف استان، روسا، دبیران و معاونان ستادهای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد، جزئیات قانون امر به معروف و نهی از منکر تبیین و تشریح شد.
پایان پیام/
نظر شما