"آن بیست و سه نفر" نشانه علاقه مردم استان کرمان به کتاب و کتابخوانی است

خبرگزاری شبستان: فرماندار کرمان با اشاره به کتاب "آن بیست و سه نفر" بیان داشت: یوسف زاده، افتخاری برای کرمان و کرمانیان آفرید و این نوع فعالیت ها نشان از علاقه مردم کرمان به بحث کتاب و کتابخوانی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، محمدعلی توحیدی، فرماندار کرمان در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان کرمان ضمن گرامیداشت حماسه رزمندگان دوران دفاع مقدس در سوم خرداد با تشریح اهداف انجمن در بحث کتاب و کتابخوانی و اشاره به کتاب آن یست و سه نفر گفت: آقای یوسف زاده نویسنده کتاب "آن بیست و سه نفر" با پرداختن به دفاع مقدس و رشادت های رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس، افتخاری برای کرمان و کرمانیان آفرید؛ این نوع فعالیت ها نشان از علاقه مردم کرمان به بحث کتاب و کتابخوانی دارد.

 

 

وی افزود : آقای یوسف زاده خاطرات تلخ آن دوران را به زیبایی به خاطرات شیرین تبدیل کرده و به رشته تحریر درآورده است؛ بسیاری از رزمندگان دوران جنگ تحمیلی این خاطرات را گذرانده اند اما اینکه فردی چنین اقدامی کند خود کار بزرگ و بی نظیری است که از عهده هر کس بر نمی آید و برای قشر جوان که هیچ خاطره ای از دوران دفاع مقدس ندارند کار ارزشمندی محسوب می شود.

 

 

توحیدی با تأکید به اقدام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تفریظ کتاب خاطر نشان کرد: بخشی از تعطیلات نوروز خود را به خواندن این کتاب اختصاص دادند و در پی آن، حرکت ایشان در تفریظ کتاب یک حرکت فرهنگی مؤثر و بی نظیر است که افتخار آن نصیب مردم کرمان شد.

 

 

فرماندار کرمان با اشاره به وضعیت مطالعه در کرمان، این میزان را کافی ندانست و خواستار همکاری تمامی مسئولین دستگاه های اجرایی و ارائه راهکارها و شیوه ها به ویژه استفاده از تجارب دیگران در افزایش میزان مطالعه شهروندان شد و تصریح کرد: باید حرکت جدیدی ایجاد کنیم؛ برغم اینکه آمار نشان دهنده وضعیت مطلوب در زمینه مطالعه است اما هنوز شرایط ما در زمینه کتاب و کتابخوانی، شرایط مورد نظر نیست و تا استانداردها خیلی فاصله داریم؛ شهروندان اکثر اوقات خود را در طول شبانه روز به بطالت می گذرانند به عنوان مثال همراهان بیماران در مطب پزشکان یا اماکن مشابه، بخش زیادی از اوقاتشان هدر می رود؛ ما باید طوری برنامه ریزی کنیم که کتاب به راحتی در دسترس شهروندان قرار گیرد.

 

توحیدی ادامه داد: درآمدهای انجمن کتابخانه ها از حق عضویت افراد بسیار ناچیز و کم است؛ براساس قانون، نیم درصد از درآمد شهرداری ها جهت بسترسازی مناسب برای افزایش میزان سرانه مطالعه به انجمن کتابخانه ها، اختصاص داده شده است؛ این حق را قانونگذار داده، این یک مطالبه و حق قانونی است و نیاز به پیگیری دارد.

 

 

وی در ادامه بیان کرد: باید بودجه ای برای اداره کتابخانه ها تعریف و تدوین کنیم و براساس آن میزان درآمد و هزینه ها و همچنین نوع هزینه ها را اعم از جاری، عمرانی و ... به تفکیک مشخص کنیم؛ بودجه نویسی باعث مشخص شدن میزان درآمد و هزینه ها و نوع هزینه خواهد شد و درنهایت ما خیلی راحت تر و بهتر می توانیم اهداف را تبیین کنیم.

 

توحیدی همکاری دستگاه های اجرایی را در زمینه های مختلف، زمینه ساز بستر مناسب برای رهایی از شرایط نامطلوب و رسیدن به شرایط مطلوب و مدنظر و نهایتاً افزایش سرانه مطالعه توصیف کرد و اظهار داشت: نقشه راه مناسب، پشتوانه ما جهت رسیدن به شرایط مطلوب است؛ دستگاه های اجرایی باید از هر نوع همکاری، راهنمایی و ارائه راهکارهای اجرایی و پیشنهادات مفید دریغ نکنند، از طرفی ما باید از طریق شهرداری ها با استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی و همچنین صدا و سیما با استفاده از تبلیغات مختلف و تأثیرگذار درخصوص کتاب و کتابخوانی با رویکردی جدید در باب مطالعه حرکت کنیم.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 461445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha