از اعتبارات درنظرگرفته‌شده برای مسجد حمایت لازم صورت نمی‌گیرد

خبرگزاری شبستان: نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: متاسفانه گاهی از اعتباراتی که برای مساجد در نظر گرفته می‌شود، حمایت‌های لازم صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،‌ به نقل از ستاد خبری دهه تکریم و غبارروبی مساجد، علیمردانی، ‌نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مساجد یکی از بزرگترین پایگاه های مهم سیاسی و اجتماعی در کشور هستند، اظهار کرد:‌ نقش مهم مساجد در خدماتی که در زمان انقلاب و جنگ برای مردم انجام داده، بسیار پررنگ است.

 

وی با اشاره به اینکه درباره کارکردهای اساسی مدنظر اسلام درباره مساجد، بحث‌ها و گفت‌و‌گوهای فراوانی می‌شود، گفت: مساجد یکی از بزرگترین پایگاه‌های فرهنگی کشور هستند و رسالت بسیار بزرگی را بر عهده دارند، ولی متاسفانه بعد از جنگ تحمیلی با توجه به هجمه‌های فرهنگی و سرمایه‌گذاری‌هایی که در فضای مجازی از سوی رسانه‌ها و کشورهای غربی صورت گرفت، شاید کمی جوانان ما از مسجد فاصله گرفتند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: ‌همانگونه که گفتم مسجد یکی از پایگاه‌های جمهوری اسلامی است و همواره در طول تاریخ برای مردم ما یک نقش اساسی و پررنگ داشته است. اما باید قبول کنیم که ارتباطات فرهنگی جهان را تبدیل به یک دهکده کرده و روی جوانان تاثیر گذاشته است ولی ما با این تغییرات، تغییر نکرده‌ایم و آسیب‌ها را شناسایی نکردیم.

 

وی افزود: باید با سرعت ارتباطات و فعالیت‌های خود را در راستای جذب جوانان برای حضور در مساجد بالا ببریم. این یک دغدغه اصلی است که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود، بحث مدیریت فرهنگی را باید جدی بگیریم، ما باید یک متولی به‌روزرسانی علمی مساجد را داشته باشیم و این فقط مختص یک دستگاه نیست بلکه تمام دستگاه‌ها باید با هم هماهنگ شود.

 

علیمردانی اظهار داشت: اگر می‌خواهیم جوانان جذب مساجد شوند باید بحث به‌روز بودن را در اولویت قرار دهیم. یعنی به مساجد از نگاه علمی بنگریم و به نگاه‌های خود عمق ببخشیم.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: متاسفانه گاهی از نظر اعتباراتی که برای مساجد درنظر گرفته می‌شود حمایت‌های لازم صورت نمی‌گیرد.

وی با اشاره به این که علما و روحانیونی که در مساجد هستند می‌توانند در جذب جوانان بسیار موثر باشند، گفت: سخنرانی‌کردن صرف کافی نیست، روحانی و امامی که در مسجد رفت و آمد می‌کند باید از نظر رفتاری هم الگو باشد، رسالت این عزیزان در حد یک شغل محدود نمی‌شود، بلکه بسیار عظیم‌تر و بزرگتر است و باید به نوعی رفتار کنند که در جامعه الگوی عملی باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: وضع زندگی، رفتار و منش و تواضع امامان جماعت برای جوانان بسیار مهم است. آنها هر چقدر هم صحبت کنند ولی اگر به آنچه که می‌گویند، عمل نکنند، حرف‌هایشان در حد شعار برداشت می‌شود و برای کسی قابل باور نخواهد بود. مردم برای جذب در مسجد به رفتار افراد نگاه می‌کنند، شاید عالمی باشد که بسیار از نظر سطح علمی بالا باشد ولی تواضع نداشته باشد، همین عدم تواضع سبب می‌شود که جوانان به مساجد جذب نشوند.

پایان پیام/

کد خبر 461395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha